- 8 Aralık 2010
- 10.168
- 6.717
- 448
Amin, insallahHayırlısıyla bebisini kucağına alırsın insallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin, insallahHayırlısıyla bebisini kucağına alırsın insallah
Amin canım sağolasınSağlıkla al kucağına canım![]()
Canım öncelikle çok geçmiş olsun umarım pozitif değilsindirAmin canım sana da çok geçmiş olsun lohusalıkta yakalanmak da çok zor Rabbim evladını da seni de korusun
Bende şimdi geldim kimss yoktu bir hastane gebesin biz yapamayız dedi başka hastaneye yolladı burdaki doktor da durumun ağır değil bu saatte niye geldin dedi doğum yapanlar varda işte acil burası da bilmem ne bende bakmayın o zaman dedim çıktım eve gidicem şimdi sonra vakalar niye arttı ahmak gibi ne düzgün filyasyon ekipleri var ne anlayışlı doktorları
Ayyy canım hadi git de sağlıkla dönün bebisle.bizi de haberdar et.cok heyecanlı gece hiç uyuyamazsin kesin.ahh Allah yardimcimiz olsunBen de sadece 2 saat uyuyabildimşimdi kalkıp hastaneye gitmem lazım tahlilleri yaptırmak icin.
Büyük gün yaklaşıyor, yarın doğuma giriyorum inşaallah![]()
Allah analı büyütsün canım maşallahSelam kızlar,
Dün sabah 09:40 da minnoşum doğdu
Pazartesi günü kontrole geldik doktor yatış verdi dün sabaha karşı acilmam oldu sezeryanla doğum yaptım.
Saol canımAfiyet olsun canım şifa olsun inşallah bende sabah namazını kıldım 7:30 da uyudum az önce uyandım ama hala uykum var
2 hafta önce 35 haftaliktim 2kilo 644 gr di bu cuma 37 haftalık olacağım kontrole gideceğim bakalım kaç kilo almış bugün 36+6 yimArkadaşlar kaçıncı haftadasınız bebişlerin kilosu boyu ne kadar![]()
Al benden de o kadar ağzım ayrılıyor şuan da bile ve yorgun olduğum için de elim kolum kalkmıyorSaol canımAhh bende bir uyusam o kadar yorgun ve güçsüz hissediyorum ki bugün kendimi
![]()
O bende hep vardı hala da deli.gibi terliyorum üstümü örtmeden yatıyorum ona rağmen sırılsıklam uyanıyorumKızlar bir sorum olacak 34.haftam bitmek üzere.Geceleri çok terliyorum göğüslerim de dahil atletim falan su gibi oluyor.Yeni başladı bu durum sizce normal mi?Sizlerde yaşıyor musunuz aynı problemi?
Amin canım sagolasin...Ayyy canım hadi git de sağlıkla dönün bebisle.bizi de haberdar et.cok heyecanlı gece hiç uyuyamazsin kesin.ahh Allah yardimcimiz olsun
Allah anneli babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin gözünüz aydın canımSelam kızlar,
Dün sabah 09:40 da minnoşum doğdu![]()
Pazartesi günü kontrole geldik doktor yatış verdi dün sabaha karşı acilmam oldu sezeryanla doğum yaptım.
Allah yardımcın olsun kolay bi doğum olsun, canım sağlıkla al bebeğini kucağına bize de güzel haberlerini ver inşallahBu sabah hastanede doğum öncesi rutin tahlillerim yapıldı, covid testi ve antikor da yaptılar ikisi de negatif çıktı. Hastane covid hastası kabul etmiyormus.
Yarın sabah 07:30'da hastanede olacagim insaallah. En geç 08:30'da doğuma alacağız dedi doktorum.
Bu gece 12'den sonra su bile icmeyecekmisim. Şimdilik pek heyecanlı değilim nedense ya da henüz algilayamiyorumbu arada hafta olarak tam 37+0 oluyorum yarın.
Allah yardımcısı olsun sağlıkla kavuşsun inşallah bebeğine.ryhn313 doğuma alındı kızlar...
Allah yardimcisi olsun Kac hftliktiBu aradaryhn313 Reyhan da hastanede şuan. Bebeğinin kalp atışları biraz fazla çıkmış. Takip ediloyor, eğer düşmezse doğuma alınacak. Ona da dua edelim inşaallah
![]()
Canım rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah çok aminBu sabah hastanede doğum öncesi rutin tahlillerim yapıldı, covid testi ve antikor da yaptılar ikisi de negatif çıktı. Hastane covid hastası kabul etmiyormus.
Yarın sabah 07:30'da hastanede olacagim insaallah. En geç 08:30'da doğuma alacağız dedi doktorum.
Bu gece 12'den sonra su bile icmeyecekmisim. Şimdilik pek heyecanlı değilim nedense ya da henüz algilayamiyorumbu arada hafta olarak tam 37+0 oluyorum yarın.
hadi gözün aydın canım ya rabbim sağlıkla huzurla büyütmek nasip etsin inşallahSelam kızlar,
Dün sabah 09:40 da minnoşum doğdu![]()
Amin, Allah razı olsunCanım rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah çok amin![]()