- 1 Ağustos 2013
- 575
- 875
- 303
basiniz sagolsun canimSağolun kızlar, Allah razı olsun hepinizden![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
basiniz sagolsun canimSağolun kızlar, Allah razı olsun hepinizden![]()
Saglikla kucagina alacaksin bebisini sabah da bize guzel haberi vereceksin bebegimi emzirdim biz iyiyiz diyeKızlar bi daha geldi yoldayız uyumayanların duasını beklerim biraz korkuyorum inşallah her şey yolunda gider
Zamani gelmis demek annesi daha gelmeye devam ederse hazirlanin gidin guzel haberlerini bekluyoruzBayanlar sanırım suyum geliyorTv izlerken bir bacağımı altıma almış oturuyordum. Hafif bi ıslaklık hissettim taytın dışından elimi koydum elim ıslandı akıntı gibi koyu değil bildiğin su gibiydi elimde kuruyunca biraz yapışkandı. Peçete koyduk rengini görmek için şeffaf renksiz. Peçete de baya ıslandı ama şimdi tekrar gelmedi bir fincan kadar belki var belki yok su mudur bu?
Hayırlısı olsun, dualarımız seninleKızlar bi daha geldi yoldayız uyumayanların duasını beklerim biraz korkuyorum inşallah her şey yolunda gider
İnşallah bizimkide geçer de yavrum hep bir yerden stres kaynağı çıkıyor hayırlısı artık teşekkür ederimKız kardeşimin bebeğinde de vardı testislerini görünce ben şok olmuştum. Zamanla geçti şimdi çok az kaldı . Eğer geçmeseydi operasyon olacaktı . Şu anda 7 aylık öyle hemen operasyon yapılmıyor bekletiliyor baya bir ilerlemeye göre operasyona karar veriliyor. İnşLlah sizinkine de operasyona gerrk kalmaz .
Öyle valla tedirgin oluyo insan ben çok supriz bı şekilde resmen regli olarak hamile olduğumu öğrendim sagliksiz şöyle böyle dediler sürekli yatarak geçti çok şükür buralara kadar da geldikHamileliğin başında benim de lekelenme vardı çok şükür o zamanları atlattık![]()
Ikinizde kendinize guveniyorsaniz saglij sorunu da yasamiyosaniz aslinda neden olmasin su donemde hastanede olmak hele de bizim durumumuzda cokta mantikli gelmiyor kontrole giderken bile korkuyor insan ki saatlerce orda kalacagiz dogumdaÇok zor bir döneme denk geldik gerçekten. Şuan için uygulanan tedbirler 2 hafta gözlenecek duruma göre yeni yasaklar bile gelebilirmiş. Nasış olacak böyle bilmiyorum. Benim kayınvalidem ebe başlarda işin şakasını yapıyorduk ama geçen eşim ciddi ciddi evde mi doğum yapsan acaba dedi. Herhangi bir acil durum olur diye istemiyorum ama hastanelerde de durum kötü. Sağlıkla alırız inşallah yavrularımızı kucağımıza![]()
Kızlar bi daha geldi yoldayız uyumayanların duasını beklerim biraz korkuyorum inşallah her şey yolunda gider
İnşallah geçer kafanıza takmayın dua edin sadeceİnşallah bizimkide geçer de yavrum hep bir yerden stres kaynağı çıkıyor hayırlısı artık teşekkür ederim![]()
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah bir avazdaKızlar bi daha geldi yoldayız uyumayanların duasını beklerim biraz korkuyorum inşallah her şey yolunda gider
Bende korkuyorum canım ikinci üstelik.bildiğim halde korkuyorum.Amin canım inşallah ama yine sezeryan korkusu sardı beni![]()
Şu daha fazla oluyor ama parça parça gelen de oluyorBayanlar sanırım suyum geliyorTv izlerken bir bacağımı altıma almış oturuyordum. Hafif bi ıslaklık hissettim taytın dışından elimi koydum elim ıslandı akıntı gibi koyu değil bildiğin su gibiydi elimde kuruyunca biraz yapışkandı. Peçete koyduk rengini görmek için şeffaf renksiz. Peçete de baya ıslandı ama şimdi tekrar gelmedi bir fincan kadar belki var belki yok su mudur bu?
Canm doğum yapanların listesini bulamadım o sayfada beni etiketler misiniz ?Canım çünkü muhtemel tarihler değil yazanlar, doğumu kesinleşenlerin tarihleri. Muhtemelleri de sürpriz olarak ekliyoruz. Ve bunu da istemen lazım ki ekleyelim![]()
Cnm süt kanalları ile ilgili olabilir mi acaba. Ağrı sızı var miKızlar acil bakar mısınız dün aksam gögsümden böyle süt ve kan geldi doktoruma yazdım daha cevap vermedi bu beni cok korkuttu
26 Kasım sanırım canım di mi? Öyle okudum sanki ama. Annemdeyim evime geçeyim pcden girince eklicem bikaç kişi daha var eklenecek.Canm doğum yapanların listesini bulamadım o sayfada beni etiketler misiniz ?