Bence düşük değil canımGobegin dustugunu nasil anliyoruz yabenim ki dusuk mu sizce
Ay bir de sizin göbekler minik benimki önden gidiyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence düşük değil canımGobegin dustugunu nasil anliyoruz yabenim ki dusuk mu sizce
ben atsam korkarsınızBence düşük değil canım
Ay bir de sizin göbekler minik benimki önden gidiyor![]()
Ben de almadimBülteni var üye ol geliyor haber bende almadım basit reflü yataklarından arkadaşım verecekti göya hala verecek istemiyorum artıkbende takip edicem canım bana da gereksiz pahalı geliyor güncel fiyat kampanya yazarım sana da
Valla nasıl almadık bizBen de almadim![]()
Valla yaa ne bileyim almali mi almamali mi diye cok düşündüm. Alalim bariValla nasıl almadık bizeksik kalmışız bir şeyden
![]()
50 tl ye almış arkadaşım ebebekten bizde o tarz bişi alalım yetecek benceValla yaa ne bileyim almali mi almamali mi diye cok düşündüm. Alalim barisevibebenin bi reflü yatagi var. Degisik bisey ama 200e yakin fiyati
uygun fiyatli alalim bence
![]()
Gerçekten mi sadece sen böyle yorum yaptinKız göbeğin füze gibi neresi düşmüş![]()
Aynennn ben de valla. Ben daha anakucagi almadım onu bakiyorum simdiii. Var mi uygun fiyatlı güzel anakucagi önerisi olann50 tl ye almış arkadaşım ebebekten bizde o tarz bişi alalım yetecek bence
bırak 200 ben 100 bile vermek istemiyorum artık
Açıdan belki bana dimdik geldi karnınGerçekten mi sadece sen böyle yorum yaptinay her görenler doğumun olur diyo banada küçülmüş düşmüş gibi geldi nedense
![]()
Aynen canım park yatak her yönden kolaylikEveeet, park yataklar bu taraftan çok iyi, üstüne takılan alt değişme cığazı takılı satılıyor, çok rahat.
Ebebekte 69 tl reflü yatağı var baksana bi sende alsak mı onuAynennn ben de valla. Ben daha anakucagi almadım onu bakiyorum simdiii. Var mi uygun fiyatlı güzel anakucagi önerisi olann![]()
Ay bilmiyorum ki düz bı şekilde çektim ama normal zaten düşmesi de artık sona yaklaştımAçıdan belki bana dimdik geldi karnın![]()
Aynen kuzum benim bebek ters karnım midemde geziorum düşmüş mü die bakmıorum bileAy bilmiyorum ki düz bı şekilde çektim ama normal zaten düşmesi de artık sona yaklaştım![]()
Ben bundan aldım fiyatına göre gayet saglam uygun fiyatli 90 TL ye almıştım . Yine fiyat araştırması yaparak benzer ürünleri bulabilirsin . Her çocuk durmaz diye ben fazla pahalıya kaçmak istemedim. Eğer bunda durmazsa oyun halısı alırım ayriyeten .Aynennn ben de valla. Ben daha anakucagi almadım onu bakiyorum simdiii. Var mi uygun fiyatlı güzel anakucagi önerisi olann![]()
Midemin yanmasına zaten ben her an öyleyim . Artık ilaç işe yaramaz oldu salatalik yiyorum bolca tuzlu o çok şükür iyi geliyo öyle uykuya daliyorum öğun aralığında da özen gösteriyorum ama olmuyo cayır cayır usutmus gibi ağzımda muzda yatistiriyomus.Aynen kuzum benim bebek ters karnım midemde geziorum düşmüş mü die bakmıorum bile![]()
Gerçekten 2. Trimester balayı diyorlardı ya öyleymiş son zamanları hamileliğin işkence gibi geçiyor her yanımız çürüdü resmen yatsan yatamıosun kalksan kalkamıosun bişi yesen miden almıo yemesen aç kalıosunMidemin yanmasına zaten ben her an öyleyim . Artık ilaç işe yaramaz oldu salatalik yiyorum bolca tuzlu o çok şükür iyi geliyo öyle uykuya daliyorum öğun aralığında da özen gösteriyorum ama olmuyo cayır cayır usutmus gibi ağzımda muzda yatistiriyomus.
Geçmiş olsun kuzum ne oldu ki dünİlk doğumumda normal doğum diye kendimi hazırlamıştım, sezeryana ağlayarak girdim. Şimdi de Perşembe sezeryan olacağım diye kendimi adapte ettim, dün çok fenaydim, doğuracağım diye ödüm koptu, tüm gece uyuyamadım. Hayırlısıyla Perşembe bir gelse![]()
Ben de cok para vermek istemiyorum. Bunlara da baktim da çökme yapuyormus demirleri yamuluyormuş falan. Oyle yazınca korktum. Bebege bisey olur falan diyeBen bundan aldım fiyatına göre gayet saglam uygun fiyatli 90 TL ye almıştım . Yine fiyat araştırması yaparak benzer ürünleri bulabilirsin . Her çocuk durmaz diye ben fazla pahalıya kaçmak istemedim. Eğer bunda durmazsa oyun halısı alırım ayriyeten .