Canım bir de bu kafa yastıkları var yamuk kafalı olmasın diye sende onlar gerekli mi?Hepsi buradada war kızlar reflü yatağı soranlar için en fazla 2 yada 3 ay yatıyolarmış pahalısı da olsa ucuzuda olsa kullanım süresi çok az
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bir de bu kafa yastıkları var yamuk kafalı olmasın diye sende onlar gerekli mi?Hepsi buradada war kızlar reflü yatağı soranlar için en fazla 2 yada 3 ay yatıyolarmış pahalısı da olsa ucuzuda olsa kullanım süresi çok az
Ayy yorumlarini okudum simdi. Kayıyormuş bebekler. 1.aydan somra kullanamadik yazan olmusEbebekte 69 tl reflü yatağı var baksana bi sende alsak mı onu
Bana ana kucağını arkadaşım doğum günü hediyesi almıştı hiç hakim değilim ana kucaklarına![]()
Bu da gol değil o zamanAyy yorumlarini okudum simdi. Kayıyormuş bebekler. 1.aydan somra kullanamadik yazan olmus![]()
Sorma canım bel bacak kemiklerim çatır kütür sesler cikiyo dönerken sanki kırılacak gibi pelvikler genişlediği den dolayiymis vitamin takviyesi zaten kullanıyorum . İnşallah geçecek cogumuzun zaten bir ayı kaldı oda en fazlaGerçekten 2. Trimester balayı diyorlardı ya öyleymiş son zamanları hamileliğin işkence gibi geçiyor her yanımız çürüdü resmen yatsan yatamıosun kalksan kalkamıosun bişi yesen miden almıo yemesen aç kalıosunSağlıkla alalım artık kucağımıza
![]()
Son 14 günüm en fazlaSorma canım bel bacak kemiklerim çatır kütür sesler cikiyo dönerken sanki kırılacak gibi pelvikler genişlediği den dolayiymis vitamin takviyesi zaten kullanıyorum . İnşallah geçecek cogumuzun zaten bir ayı kaldı oda en fazla![]()
Kaç arti oluyosun doktora bağlı sanırım bazıları 37 38 de aliyo normal dusunmezsen onu neye göre belirliyolar acaba benim bildiğim 36 da direk gelişimi bitip sonrası kilo artışı içinmiş. 36 dan sonra kakası oluşmaya basliyomus bugün ki takibimde öyle yaziyodu oda onemliSon 14 günüm en fazla![]()
doktor 14 gün içinde su nişan gelmezse 7 aralıkta sezeryana alacağım demişti ama bunlar gelirse daha erken ..
Benimkine göre düşmemiş canımGobegin dustugunu nasil anliyoruz yabenim ki dusuk mu sizce
38+5 oluyorum verdiği tarihte neye göre belirledi bilmiyorum önce 3 aralık dedi sonra aa toplantım var o hafta dedi 7'si dediKaç arti oluyosun doktora bağlı sanırım bazıları 37 38 de aliyo normal dusunmezsen onu neye göre belirliyolar acaba benim bildiğim 36 da direk gelişimi bitip sonrası kilo artışı içinmiş. 36 dan sonra kakası oluşmaya basliyomus bugün ki takibimde öyle yaziyodu oda onemli
Kafasına göre desene ay zaten bir gün bile durmasında fayda var ama hep merak etmisimdir38+5 oluyorum verdiği tarihte neye göre belirledi bilmiyorum önce 3 aralık dedi sonra aa toplantım var o hafta dedi 7'si dedi![]()
Hayat biz planlar yaparken başımıza gelenlerdir :) biz plan yapıyoruz ama nasipte ne varsa onu yaşayacağız doktorum da bu max süre dedi zatenKafasına göre desene ay zaten bir gün bile durmasında fayda var ama hep merak etmisimdirben de esimin doğum gününde mi aldirsam diyorum 18 Aralık oluyo 38+5 oluyorum . Bu gitmemde belli olacak ama günü sasmiyo nasip komsuma sezaryan gün vermişlerdi 10 gün öncesinde suyu geldi direk aldılar bebeği
![]()
En hayırlı zaman neyse öyle gelsinler inşallahHayat biz planlar yaparken başımıza gelenlerdir :) biz plan yapıyoruz ama nasipte ne varsa onu yaşayacağız doktorum da bu max süre dedi zaten![]()
Bende bakıyorum doğum yapanlardan kimsenin sesi çıkmıyorKasım annelerinde doğum yapanlar da gayet aktif yazıyor soruyor bizim doğum yapan annişlerin bebekleri hiç durmuyor galiba unuttular buraları Aralık gelmeden sessizleşti buralar.. Benim de iki gündür kasılmalarım oluyor kızlar geç doğunca hep öyle hazırladım kendimi 40 da falan olur diye ama annemler karantinadayken böyle yalnız doğurcam galiba
Nasıl gidiyor annelik :)Bende bakıyorum doğum yapanlardan kimsenin sesi çıkmıyorhamilelik dertlerim kalmadığı için sizin muhabbetlerinize de katılamıyorum
![]()
İyi gidiyor çok şükürNasıl gidiyor annelik :)
canim dur daha yeni dogum yaptin o da gider zamanla. Korse kullaniyor musun?Ben doğum yapalı 13 gün oldu bugün, üst göbeğim tamamen gitti alt göbeğim de epey küçüldü ama yumuşak sarkan bişeye dönüştü kızlar yanormal mi bu yoksa sezeryan olduğum için hep kalıcak mı? Hamileyken aldığım kiloların farkında değildim ama göbek gidince ne kadar genişlediğimi farkettim, ne zaman spor yapmaya başlayabileceğim acaba hiç hoşuma gitmedi bu halim
![]()
Onlara bakmıştım ama arkadasım babynest yaptırdı onun yastığı wardı aynı şekilde o yüzden almadım çok gerekli mi inan bilmiyorum yatırırken sağ sol olarak dikkat etmek gerekiyomuş benimki biraz tembel işi olsun die bakmıştımCanım bir de bu kafa yastıkları var yamuk kafalı olmasın diye sende onlar gerekli mi?
Kullanmıyorum şuan, doğumum aniden ve sezeryan olunca hiç bakıp alma fırsatım olmadı doktoruma da kullanmalı mıyım diye soramadım. Göbeği çok sorun etmiyorum aslında gider illaki zaten çok göze batar durumda değil şuan ama basen sırt ve kollarıma çözüm bulmalıyım. Sezeryandan en az 3 ay sonra egzersiz öneriliyor ama ben bu popoyla 3 ay daha yaşamak istemiyorum sanırımcanim dur daha yeni dogum yaptin o da gider zamanla. Korse kullaniyor musun?