- 29 Ağustos 2018
- 4.362
- 4.242
- 133
Walla her gece ediom hepimize rabbim kabul etsin edelim kiz bizi bizden baska kim anlarAmin amin inşallah cnm birbirimize bol bol dua ederek kavuş az inşallah baby lerimize![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Walla her gece ediom hepimize rabbim kabul etsin edelim kiz bizi bizden baska kim anlarAmin amin inşallah cnm birbirimize bol bol dua ederek kavuş az inşallah baby lerimize![]()
Walla gribim bogazim acio oksuruk var o kadar ne goguslerim sizlio ne bacagim adet belirtim yok normalde hic bisey olmasa goguslerim agrirdi sap gibi duruomNe haldesin siradaki hamis![]()
Rabbim dualarını kabul etsin güzelim aynen öle valla kimse anlamıyorWalla her gece ediom hepimize rabbim kabul etsin edelim kiz bizi bizden baska kim anlar![]()
Eskilerin yedgi her sey dogaldi. O yuzden hastalik denen illet yoktu. Sabah erknden kalkar calisirlrdi. En basiti hava bile temzdi. Simdi ole deil ki herkes de pat diye hamis kalsn .. zaten bazi yabnci maddeler de kısirlassinlr diye uretilio. Haliyle bu hale geliorzBu ay cidden hiç umrumda değil nedense 2 günde bir olacak şekilde birliktelik yaşayıp gerisini birakicam.git gide isteksizlesiyor insan 1 ay tüm belirtiler varken hamile değildim geçen ay da hiç belirti yoktu hamile değildim eskiler yumurtlama takibi yapmadan hamile kalıyordu diyorum icimden de
Ayyy o grip hali bana da ugradi 2 gundur. Bugun daha iiym cok sukur. Bol bol limon ye valla bana cok ii gelio. Cayina corbana koy cig cig yee. Insllh senn de belirtsz hamislik olurWalla gribim bogazim acio oksuruk var o kadar ne goguslerim sizlio ne bacagim adet belirtim yok normalde hic bisey olmasa goguslerim agrirdi sap gibi duruom![]()
Walla nane limondan gına geldi zaten bi gecmio nalet öksurukden uyuyamiomki ay yok hamislere bebelere gelmesin bn kiyamiom onlarin durumu zor oluo sukur cabuk atlatmissin , amin kuzum ama kafami bisey karistirio bn gecen ay rahim filmi gectirdim ve ertesi gun iliski oldu bi anda adet oldum yani gecen ay iki kez adet oldum su an hangi sini beklicem takvim yarin dio onun önceki ayi hic adet gormedim cok karisikAyyy o grip hali bana da ugradi 2 gundur. Bugun daha iiym cok sukur. Bol bol limon ye valla bana cok ii gelio. Cayina corbana koy cig cig yee. Insllh senn de belirtsz hamislik olur![]()
Sorum su resimli olarak bn adet tarim ne zmn yarinmiAyyy o grip hali bana da ugradi 2 gundur. Bugun daha iiym cok sukur. Bol bol limon ye valla bana cok ii gelio. Cayina corbana koy cig cig yee. Insllh senn de belirtsz hamislik olur![]()
Normlde cok uzun surrdi gribim amabu nezleydi galiba. Bi degisik oldumWalla nane limondan gına geldi zaten bi gecmio nalet öksurukden uyuyamiomki ay yok hamislere bebelere gelmesin bn kiyamiom onlarin durumu zor oluo sukur cabuk atlatmissin , amin kuzum ama kafami bisey karistirio bn gecen ay rahim filmi gectirdim ve ertesi gun iliski oldu bi anda adet oldum yani gecen ay iki kez adet oldum su an hangi sini beklicem takvim yarin dio onun önceki ayi hic adet gormedim cok karisik![]()
Ben bundan bisy anlamdimSorum su resimli olarak bn adet tarim ne zmn yarinmi![]()
Canım işte tamamen bizimle alakalı kafayı boşalt rahatla ve sürekli bebiş bebiş diye düşünme her saatini bunu düşünerek geçirme ilişkiyi de gerçekten zevk için yap bebek için değil İnan bana o zaman oluyor kafaya takmadığın an bi bakıyorsun hamilesin, ben de bir ay iki günde bir denedim bir ay bir günde bir başka bir ay üç günde bir denedim olmadı dediğin gibi mesela kızıma hamileliğimde bel ağrım çok oldu belirti olarak geçtiğimiz bir ay mesela aynı şekilde çok şiddetli bel ağrım oldu kesin hamileyim dedim ama değildim yani diyeceğim o ki belirti o bu şu her şey boş sen çocuk İçin yapma hayatını yaşa düşünmeden devam et olacağı varsa zaten oluyor nasip ne zamansa o zaman olacak dua et sabretBu ay cidden hiç umrumda değil nedense 2 günde bir olacak şekilde birliktelik yaşayıp gerisini birakicam.git gide isteksizlesiyor insan 1 ay tüm belirtiler varken hamile değildim geçen ay da hiç belirti yoktu hamile değildim eskiler yumurtlama takibi yapmadan hamile kalıyordu diyorum icimden de
Adet biter bitmez yumurtlama olabiliyomu yaAynen cnm adet biriminin üçüncü günü pik oldu ikinci kez yumurtlama olacak mi die takip ediyorum
Kahveden 1 saat sonra test yap benveKizlar ovu testi yapcam 12 gbi turkkahvesi icsem bse olurmu
Icmedm kahbe szden cevap gelmeynceKahveden 1 saat sonra test yap benve
Evet bekliyorum bende öyleBazisinin adetten 10 gün sonra çıkıyor bazisinin 20 gün, yani hiç belli olmuyor
Çatlamış yumurtan cnım o zaman bugünde ilişki olmalıYahu hicbse anlamadm kzlar yardimci olun ovu testini yaptm bayaa silik ikinci czgi ckti.3gun ikisi kirmizi cikiyodu smdi t cizgi silik yumurta catlamismi oluyor ve bugun kesin iliski olmasi lazm dmi
Kirmizi adet gunleriBen bundan bisy anlamdim. Hangi renk adet gunlerin
Bn bi ay bkleyim en iisiNormlde cok uzun surrdi gribim amabu nezleydi galiba. Bi degisik oldum
En son oldgun adeti say .cunku ben de ilk bebek deneme ayinda adetim daha 10 gun olmustu biteli hemen adet oldm hem de agrili ve cok kanamaliydi. Ondan sonra norml duzennde geldi yine