• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yahu hicbse anlamadm kzlar yardimci olun ovu testini yaptm bayaa silik ikinci czgi ckti.3gun ikisi kirmizi cikiyodu smdi t cizgi silik yumurta catlamismi oluyor ve bugun kesin iliski olmasi lazm dmi
Evet canım silikleştiyse yumurta çatladı iki güm daha ilişki olmalı diyorlar

Amin insAllah canım şükrediyorum kızım için ama evladın ilki ikincisi yok bence buna katılmıyorum Rabbim isteyen herkese nasip etsin insAllah hayirisindan
Bende sana katılıyorum, bizim nasıl çocuk hasretimiz istediğimiz oluyorsa çocuklarında kardeş isteği oluyor hemde onlara laf anlatamıyorsun üzülüyorlar, o zaman sende üzülüyorsun, tabi ki çok şükür 1 tane var ama o oluncada iş bitmiyor ki

insAllah cnm hayırlısı

Cok şükür canım inanın nankörlük ya da isyan değil benim amacım ama gerçekten üzülüyor insan iki ikincisi yok malesef kızımın varlığına hergün şükrediyorum sağlıgimiz yerinde binlerce şükür bazen boşa çabalıyorum gibi hissediyorum gerçekten olmayacak duaya amin diyor gibi sonra diyorum olacak Allah in izniyle ama çok zor gerçekten kime nasıl anlatayım ki hislerimi Rabbim büyük vardır herseyin bi sebebi bazen çok mu günahım var ki ikinci evlada layık değilim diye düşünüyorum vs vs saçmalıyorum kısaca Rabbim isteyen herkese nasip etsin insAllah hayirisindan başka bisey diyemiyorum HAYIRLISI
Hislerini ancak seninle aynı şeyleri yaşayanlar anlar canim ben gibi, o yüzden dua ya devam inşallah Rabbim doğru zamanda yeniden nasip eder, etmezsede karşılığını diğer tarafta mutlaka verir.

Hislerini ancak seninle aynı şeyleri yaşayanlar anlar canim ben gibi, o yüzden dua ya devam inşallah Rabbim doğru zamanda yeniden nasip eder, etmezsede karşılığını diğer tarafta mutlaka verir.
Bende size katılıyorum kızlar birinci ikinci üçüncü fark etmiyor evlat evlattır her şekilde de isteniyor

İşte canım stres yaptıkça taktıkça olacağı varsa da olmayacak o yüzden sakin ol akışına bırak bu hayat gerçekten çok kısa üzülmeye değmez takmaya değmez inşallah ben inanıyorum Rabbim sana da nasip edecek sadece zamanı var sabret lütfen🙏 Ben çok dua ediyorum hepimize olacak sabır ve en önemlisi hayırlısını ve sağlıklısını iste o duyduklarının sağlıklı bir gebelik olmayacağı ne malum bilemezsin tabiki hepimize Rabbim sağlıklısını versin hiçbir kadına kürtajı yaşatmasın bebeğimi kaybetmeyi yaşatmasın bunu düşün lütfen önemli olan gebe kalmak değil sağlıkla kucağımıza alabilmek🙏🤗
deniyorum inan takmamayi bugun gittim spora yazildim haftada uc gün gidicem kafam dağılsın
Adet biter bitmez yumurtlama olabiliyomu ya
vala olabiliyormus demek ki benim ilk başıma grldi ama olan cok okuduğum kadaryla
Yahu hicbse anlamadm kzlar yardimci olun ovu testini yaptm bayaa silik ikinci czgi ckti.3gun ikisi kirmizi cikiyodu smdi t cizgi silik yumurta catlamismi oluyor ve bugun kesin iliski olmasi lazm dmi
siliklestiyse catladi cnm hadi az kaldi biraz daha degerlendir insAllah rast gelir 😍🤲
Kizlar dün yumurta aki gibi uzayan akinti geldi bugün biraz daha yoğun geldi galiba yumurtladim dimi dünü değerlendirdik bu günü de mi degerlendirsek mi acaba
akintiya gore ben hic bilemiorum cnm ovu testiyle akinti hic tutmadi bende rasgelsin insAllah 😉
Hmm belkide olur, erken çatlamış çünkü, o zaman devam 😉
insAllah cnm bklm takipteyim birazdan yapicam test atarım
Bende sana katılıyorum, bizim nasıl çocuk hasretimiz istediğimiz oluyorsa çocuklarında kardeş isteği oluyor hemde onlara laf anlatamıyorsun üzülüyorlar, o zaman sende üzülüyorsun, tabi ki çok şükür 1 tane var ama o oluncada iş bitmiyor ki
aynen öyle 5 yaşında ama anlatamiyorum arkadaşıma dicem kızımın yaninda mevzusuna dikkat edelim die ben kendimi bi yerde teselli ediyorum ama kızımın ağlaması beni daha kötü etkiliyor
amin insAllah cnm aynen duadan hic bi zmn vazgecmiyorum elbettr Rabbim em güzelini biliyor hayrli evlatlar nasip etsin
Bende size katılıyorum kızlar birinci ikinci üçüncü fark etmiyor evlat evlattır her şekilde de isteniyor
Aynen öyle cnm Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin

deniyorum inan takmamayi bugun gittim spora yazildim haftada uc gün gidicem kafam dağılsın
vala olabiliyormus demek ki benim ilk başıma grldi ama olan cok okuduğum kadaryla
siliklestiyse catladi cnm hadi az kaldi biraz daha degerlendir insAllah rast gelir 😍🤲
akintiya gore ben hic bilemiorum cnm ovu testiyle akinti hic tutmadi bende rasgelsin insAllah 😉
insAllah cnm bklm takipteyim birazdan yapicam test atarım
aynen öyle 5 yaşında ama anlatamiyorum arkadaşıma dicem kızımın yaninda mevzusuna dikkat edelim die ben kendimi bi yerde teselli ediyorum ama kızımın ağlaması beni daha kötü etkiliyor
amin insAllah cnm aynen duadan hic bi zmn vazgecmiyorum elbettr Rabbim em güzelini biliyor hayrli evlatlar nasip etsin

Aynen öyle cnm Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin
Amin canım inşallah git git spor iyi gelir 😊

Eskilerin yedgi her sey dogaldi. O yuzden hastalik denen illet yoktu. Sabah erknden kalkar calisirlrdi. En basiti hava bile temzdi. Simdi ole deil ki herkes de pat diye hamis kalsn .. zaten bazi yabnci maddeler de kısirlassinlr diye uretilio. Haliyle bu hale geliorz 😒 o yuzden neden hamile kalamiorz demeylm zira sebp cok acik 🤗 hayrlisini sagliklisini dileylm hep
Katılıyorum cnm bizim bilmedgmz bi cok etkrn var özellikle kısırlaştırma icin kullanılan yiyecek ilac vs cok kotu bi oyunun icindeyiz Rabbim sonumuzu hayır etsin insAllah

Arkadaşlar özel sağlık sigortasıyla doğum da karşılanıyormuş , ben şimdi sigortacımdan teklif alıyorum benim bilgim yoktu ; meğerse doğumdan önce yaptırmak gerekiyormuş bu sigortayı .
bilmeyen arkadaşlarıma da söyleyim dedim yaptırmak isteyen olursa sonradan mağdur olmasın

Kızlaaaar bugün adetin 13. Günü son iki gune gore koyulasma var ne dersinz yeniden yumurtlama mi olacak ki alttaki iki test bugünün birinde t çizgisi yarim gibi çıkınca iki tane yaptm

Eklentiler

• Screenshot_20191002-145231.webp
    Screenshot_20191002-145231.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 33
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X