• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Amh: 7.68 Fsh: 7.43 prolaktin:17.4 progesteron: 12,7 Lh: 5.17.
Merhaba yeni üye oldum yardımınıza ihtiyacım var 11 aylık evliyim ve evlendiğimiz ilk günden beri cocuk istiyoruz ve her gün ilişkiye giriyoruz hatta günde bazen iki üç bile oluyor ama bir türlü olmadı rahim filmim dahi çekildi hersey temiz degerlerimde bunlar lütfen yardımcı olurmusunuz benim gibi anne olmak isteyen bircok kadın var burada lütfen benimle bilgilerinizi paylasırmısınız artık bebegimi almak istiyorum kucagıma :KK43:
Hayırlısıyla kavus tatlım bebegine degerlerden anlamıyorum referansa göre bakıyorum bende. Hosgeldin🤩

Bende bu ay ilk uzayan akıntı yumurta akı kivaminda adet bitiminin sonraki gününde oldu ve üçüncu gunu ovu testi pik gosterdi bklm bi daha ki ay da dikkat edeyim nolcak
Su uzayan akıntıyı biri bana acsın yaa akıntıyımı kurcaladınız nasıl anladınız ben yapamam onu yumurta akı kıvamını anlıyorumda uzayan akıntıyı anlamiyorum ama yum günlerimi anlıyorum mesela🤣

kizlar yarin sabah dr. Gidiyorum şikayetin ne derse ne diyeyim bebek istiyorum ama olmuyor onun için muane olmaya mi geldim diyeyim yoksa bebek düşünüyoruz o yüzden genel bir muane mi olmak istiyorum diyeyim bu arada heyecanlıyım ve korkuyorum
Canım ne zamandan beri denediginizi olmadıgını söyle tüm kontrollerimi yaptırmak istiyorum de gerisini onlar halleder insallah

Hoşbuldum canm benim inşallah kavusurum en kısa zamanda
İnsallah tatlım onbir ay az bir süre degil evet ama bizden daha fazla süredir bebek isteyip kavusamayan adaylarımız var burada her sonucum benimde mükemmel olmaması gereken hic bir durum yok ama nasipleride yok demekkiki Allah kucagımıza koymuyor bizler burada birbirimize moral oluyoruz
Sakin kalmaya calıs sende her yolu denediysen 🥰

Bebeeğimiii istiyorummmm

Amh: 7.68 Fsh: 7.43 prolaktin:17.4 progesteron: 12,7 Lh: 5.17.
yeni üye oldum yardımınıza ihtiyacım var 11 aylık evliyim ve evlendiğimiz ilk günden beri cocuk istiyoruz ve her gün ilişkiye giriyoruz hatta günde bazen iki üç bile oluyor ama bir türlü olmadı rahim filmim dahi çekildi hersey temiz degerlerimde bunlar lütfen yardımcı olurmusunuz benim gibi anne olmak isteyen bircok kadın var burada lütfen benimle bilgilerinizi paylasırmısınız artık bebegimi almak istiyorum kucagıma :KK43:
Değerlerden ben de pek anlamıyorum ama daha bir yıl olmadan rahim filmi çekilmiş şaşırdım, her gün ilişki önermiyor doktorlar, eşinin sperm değerlerine baktırdınız mı sorun varsa her gün olduğu için olmamıştır belki 😀 bir de günde iki üç nasıl oluyor kız yorucu olmaz mı 😂😂

Değerlerden ben de pek anlamıyorum ama daha bir yıl olmadan rahim filmi çekilmiş şaşırdım, her gün ilişki önermiyor doktorlar, eşinin sperm değerlerine baktırdınız mı sorun varsa her gün olduğu için olmamıştır belki 😀 bir de günde iki üç nasıl oluyor kız yorucu olmaz mı 😂😂
Baktırdık doktor süper cok mükemmel falan dedi. Yorucu oluyor ama hem spor yapmıs oluyorum hemde daha kolay uyuyorum bazen yapmayalım diyoruz ama yine bi sekilde kandırıyor beni :D

Su uzayan akıntıyı biri bana acsın yaa akıntıyımı kurcaladınız nasıl anladınız ben yapamam onu yumurta akı kıvamını anlıyorumda uzayan akıntıyı anlamiyorum ama yum günlerimi anlıyorum mesela🤣
Iki parmak arasinda kopmuyor uzuyor iste ne bilim 😀😀🙈

Bende öyle sanıyordum ama doktor rahim flmi diyince tamam dedim bende :/

Bence devlette devam edersen farklı bir devlet hastanesine git bebegim aynı yer sana sorun cıkaracak icini rahatlatmayacak gibi hissediyorum. Rüyadan hatırladıgımda esinle senin cok zayıf oldugunuz🤣
😀😀😀 hic de zayf deilz ama susko da deilz cok sukur. Baska bi yere alim dedim randevuyu istedgimz gune yokmus. Ben de tekrr ayni yere aldm. Maksat kalp atisini duyim tekrr icim rahat olsn. Bide ilac yazdrcam o yuzden.

😀😀😀 hic de zayf deilz ama susko da deilz cok sukur. Baska bi yere alim dedim randevuyu istedgimz gune yokmus. Ben de tekrr ayni yere aldm. Maksat kalp atisini duyim tekrr icim rahat olsn. Bide ilac yazdrcam o yuzden.
Anladım canım sen bilirsin ama yinede degistirebiliyorsan degistir hastaneni😘

Ayy kiizlaar az once cikardim yineee 😑 Allhtan bi tanr nar yedim haa.her gun kusanlr napio acaba yaa. Bu durumda insan hem sevinio hem de uzuluo gibi bisey. Ne degisikmis yaa.insllh siz kusmazsinz.

Anladım canım sen bilirsin ama yinede degistirebiliyorsan degistir hastaneni😘
Degistrcem zan yavrm. Gittgim ozele devm etmyi dusunuorm. Herkes hem devlte gidio hem de ozele. O yuzden ben de ole yapiom 😀 iki yerde de kaydin olsn dediler

Degistrcem zan yavrm. Gittgim ozele devm etmyi dusunuorm. Herkes hem devlte gidio hem de ozele. O yuzden ben de ole yapiom 😀 iki yerde de kaydin olsn dediler
Mantıklı canım
Ben olurda hamile kalırsam kontrolleri devlette yaptırıcam
Doguma bir kac ay kala özele gecicem Allah izin verirse 🥰 durumlarımızda rahatlarsa belki sürekli özele giderim🤣

Mantıklı canım
Ben olurda hamile kalırsam kontrolleri devlette yaptırıcam
Doguma bir kac ay kala özele gecicem Allah izin verirse 🥰 durumlarımızda rahatlarsa belki sürekli özele giderim🤣
Aynn durum ii olsa hic gitmm devlete valla. Simdiden kasmak istemiorm durumumuzu. Tek tek devlt hastnelerine gidip makinelrine bkicm 😀 makinesi yeni olan vrsa ona devam ederm. Onmli kontroller olursa ozele giderm.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X