Ben tesekkür ederim kuzum etiketlemiyorlar beni bilgide vermiyorlar kızarmısın o ciceklere
En güzelini yaparsın kuzum insallah olur durumunuz olmazsada dedigini mutlaka uygulaAynn durum ii olsa hic gitmm devlete valla. Simdiden kasmak istemiorm durumumuzu. Tek tek devlt hastnelerine gidip makinelrine bkicmmakinesi yeni olan vrsa ona devam ederm. Onmli kontroller olursa ozele giderm.
Tüp bebekten önce aşılama vb şeyler denediniz mi yoksa olmayınca direk tip bebek mi düşündünüzAynen kuzu ameliyat gibiydi hemde ne heyecan hala bitmedi bi bebiş haberini alsam rahatlıcam
Surekli iccamasiri degistiriom zaten kuzum ki azaldi bugun akintim bu ay da lo loloGünlük pedi bırak canım onu taktıkca havasızlıktan akıntı cogalıyor ic camasırın kirlensin kirlensin sonra akıntı azalıyor zaten ama pamuklu ic camasırı giy sürekli
Gecmis olsun kuzum olsun herseyin bi tadi tuzu var buda tuzu olsunAyy kiizlaar az once cikardim yineeeAllhtan bi tanr nar yedim haa.her gun kusanlr napio acaba yaa. Bu durumda insan hem sevinio hem de uzuluo gibi bisey. Ne degisikmis yaa.insllh siz kusmazsinz.
2 klomen+çatlatma iğnesiTüp bebekten önce aşılama vb şeyler denediniz mi yoksa olmayınca direk tip bebek mi düşündünüz
Saolasn cnm.Gecmis olsun kuzum olsun herseyin bi tadi tuzu var buda tuzu olsun
Olsun ben hic beklemiyorum bile bu ay kocaya bile yanasmadım cünkü dogru düzgün hormonlar yerlerdeydiSurekli iccamasiri degistiriom zaten kuzum ki azaldi bugun akintim bu ay da lo lolo
1. Gebelik testi mi yptrdin?Birşey sorabilirmiyim ben bugün kan testi yaptım 23,02 cikit. Ve yumurta yeni çatlamış ve keseyi görmediği için dış gebelik diyor beklemelimiyim acabaaa
canım doktor yazması gerek sanki ikisini de ovitrelle vuruldum ben çatlatma iğnesi ama başka markalar da varEzc lar vermez diyorsun saglık ocagı doktoru yazarmıki balım?
Ben cok catlatma igesi olmak istiyorum ama onun adı klomen mi?
yaaaaaniiiivDenedin yani
insAllah cnm rahat hamilelik geciririz hepimizAyy kiizlaar az once cikardim yineeeAllhtan bi tanr nar yedim haa.her gun kusanlr napio acaba yaa. Bu durumda insan hem sevinio hem de uzuluo gibi bisey. Ne degisikmis yaa.insllh siz kusmazsinz.
insAllah cnmNe güzel valla ben de veririm inşallah
insAllah dış gebelik değildir canımBirşey sorabilirmiyim ben bugün kan testi yaptım 23,02 cikit. Ve yumurta yeni çatlamış ve keseyi görmediği için dış gebelik diyor beklemelimiyim acabaaa
Aaaaa çiçekler güzeller prensesler neden bilgi vermiyorsunuz başkanımızaBen tesekkür ederim kuzum etiketlemiyorlar beni bilgide vermiyorlar kızarmısın o ciceklere
canım doktor yazması gerek sanki ikisini de ovitrelle vuruldum ben çatlatma iğnesi ama başka markalar da var
yaaaaaniiiiv
insAllah cnm rahat hamilelik geciririz hepimiz
insAllah cnm
insAllah dış gebelik değildir canım
canım doktor yazması gerek sanki ikisini de ovitrelle vuruldum ben çatlatma iğnesi ama başka markalar da var
yaaaaaniiiiv
insAllah cnm
İnşallah yoktur .yarın birdaha hastaneye gidicem nasipse bakalım belli olur çok sağolcanım doktor yazması gerek sanki ikisini de ovitrelle vuruldum ben çatlatma iğnesi ama başka markalar da var
yaaaaaniiiiv
insAllah cnm
Evet gebelik testi yaptım doktorda keseyi göremeyince dış gebelikk dedi.1. Gebelik testi mi yptrdin?
2.Gebelik testyse Allh askina hangi beyinsz dr o ?
Daha ilk testini yaptrmissin ne dis gebeligi. Kese hemen gorunmuo kiii. Neye bakio hemen ultrasonla.
Iki gune bir git bhcg ye baktr . Sonuclrin 2 kati duznli artiyorsa icin rahatlasin.
Kan testimi yoksa evde yapılan testlerdenmi gidipde doktorların eline dusmim varsada yok derler1. Gebelik testi mi yptrdin?
2.Gebelik testyse Allh askina hangi beyinsz dr o ?
Daha ilk testini yaptrmissin ne dis gebeligi. Kese hemen gorunmuo kiii. Neye bakio hemen ultrasonla.
Iki gune bir git bhcg ye baktr . Sonuclrin 2 kati duznli artiyorsa icin rahatlasin.
Hayırlı sonuçlar alırsın insAllah cnmİnşallah yoktur .yarın birdaha hastaneye gidicem nasipse bakalım belli olur çok sağol
Canım naptın? Oldun mu adetBendede hala gelmedi ama test için birazdaha bekliyorum
Çatlatma iğnesi vs kullanmadıysan hamile gibi görünüyorsun :) 2 haftalık falan olmalıSizce sonuç ne olabilir.
benim bildigim 5 den sonrasi gebelik ve her iki güne bir iki kat artmasi lazim. Adetin kac gün gecikti?Sizce sonuç ne olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?