Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sen yinede ismi etrafındakilere yayma ben oglum olursa su ismi koyacam diyodum gitti eltim o ismi koydu
Kimse bilmiyor zaten benlem esim biliyoruz
L Loriklorik kız sesin çıkmıyor durumun ne
Baba evindeyim disari cikmistik ablamla simdi geldik
Ezc lar vermez diyorsun saglık ocagı doktoru yazarmıki balım?
Ben cok catlatma igesi olmak istiyorum ama onun adı klomen mi?
Receteli veriliyor ya

Ya kizlar bn cidden ne zmn adet olcam temmuzun 6 da adet gordum 6 gun surdu agustosda hic adet gormedim eylulun 2 de adet gordum 7 gunsurdu rahim filmine girdim ertesi gun adet basladi yine eylulun 11 de 5 gun surdu bu durumda bn ne zmn adet gorcem flo uygulamasina gore yarin adet olucam ama hic belirtim yok gogus sismesi disinda ? Kafam karisti ay hic biseyim normal degil ya döngumde karisti artik 32 35 arasiydi simdi degisik bilmiom

Eklentiler

• Screenshot_20191002-113747_Flo.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 19
  • Screenshot_20191002-113429_Flo.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 19
2 klomen+çatlatma iğnesi
1 tane aşılama denedim cnm aşılama tedavisi boş masraf gibi gelince bana tüpe geçtim

Inşallah Hayırlısıyla sonuçlanır Rabbim daha aratmaz, Bende bi kaç kere aşılama yapılması gerekiyor diye duydum herhalde o devlet için özelde öyle bir şey aramiyorlar herhalde

Öyle canım hatta böyle demeleri bile imtihanlarına tabii bence hor görmek kücümsemek elindekiyle böbürlenmek
Allah hepsinin kalbine göre verir ben inanıyorum yaradanıma

Yahu hicbse anlamadm kzlar yardimci olun ovu testini yaptm bayaa silik ikinci czgi ckti.3gun ikisi kirmizi cikiyodu smdi t cizgi silik yumurta catlamismi oluyor ve bugun kesin iliski olmasi lazm dmi
Evet yumurta çatlamış oluyor ilişki olmasi lazım evet yumurta en fazla 24 saat canlı kalabiliyormus

Kizlar dün yumurta aki gibi uzayan akinti geldi bugün biraz daha yoğun geldi galiba yumurtladim dimi dünü değerlendirdik bu günü de mi degerlendirsek mi acaba
Evet bende test ile kontrol ediyorken yumurtlama zamanında öyle akinti oldu, değerlendirirseniz iyi olur hatta yarinida :)

Ben tesekkür ederim kuzum etiketlemiyorlar beni bilgide vermiyorlar kızarmısın o ciceklere

Benim bat karıştı sanki bilmiyorum normalde bugündü günüm ama 1 hafta erkene çekti aşılamadan dolayı. Şimdi 25 ekimde mi olurum 2 kasımda mı bilmiyorumki Normalde 30 31 günde olduğum için 25 26 ekim gibi olmam lazım ama istersen 25 ekim yazabilirsin

Kiz mide bulanmasi normal korkma cok oluosa git doktora usutme dikkat et havalar iice kotu oldu gunese aldanma patiksiz gezme ay kaynana gibi hissettim kndimi
Yok kiz korkmuom zaten simdiye kdr 2 defa cikrdm zaten. Cikardgim icin mutluym yani onu demek istedm

Ben yaptırdım, benimkinde 1 ay süre vardı yani sigortayı yaptırdıktan sonra 1 regl geçmesi gerekiyor ondan sonra hamilelik olursa onu karşılıyor, bazılarının 6 ay,9 ay ,12ay bekleme süreleri var onu mutlaka öğrenin.

Acaba yeniden yumurtlama mi yoksa gebelik mi
Gebelik olması için pik olması lazım canım ya daha yumurtlamadan sonraki 5. Gün daha rahme bild ulaşmamıştr bence dollendiyse de
Ama bi umut devam edicem gorucez varsa koyulaşması siliklesmemesi gerekir

Inşallah Hayırlısıyla sonuçlanır Rabbim daha aratmaz, Bende bi kaç kere aşılama yapılması gerekiyor diye duydum herhalde o devlet için özelde öyle bir şey aramiyorlar herhalde
Amin cnm inşallah evet devlet 3 tane iğneli aşılamadan sonra tüpe geçiyor ben özele gidiyorum senin isteğin önemli

Birşey sorabilirmiyim ben bugün kan testi yaptım 23,02 cikit. Ve yumurta yeni çatlamış ve keseyi görmediği için dış gebelik diyor beklemelimiyim acabaaa
Değer az çıkınca öyle diyorlar ama 2 günde bir kan testi yap bence benimde ilk 37 gibi bişey çıkmıştı pek ümit vermemişlerdi ama yükseldi çok şükür geç döllenme olmus demişti doktor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…