Kiz mide bulanmasi normal korkma cok oluosa git doktora usutme dikkat et havalar iice kotu oldu gunese aldanma patiksiz gezme ay kaynana gibi hissettim kndimiSaolasn cnm.
Ole valla naplm. 2 haftadr dr a gitmedim merk ediodum ne haldedr diye. Icim rahatlamdi deil yNi
Walla bnde gordunuz takvimi attim cok az oldu normalda 2 gunde bir olurdu artik cok dusmuomOlsun ben hic beklemiyorum bile bu ay kocaya bile yanasmadım cünkü dogru düzgün hormonlar yerlerdeydi
Kimse bilmiyor zaten benlem esim biliyoruzSen yinede ismi etrafındakilere yayma ben oglum olursa su ismi koyacam diyodum gitti eltim o ismi koydu
Baba evindeyim disari cikmistik ablamla simdi geldikL Loriklorik kız sesin çıkmıyor durumun ne
Receteli veriliyor yaEzc lar vermez diyorsun saglık ocagı doktoru yazarmıki balım?
Ben cok catlatma igesi olmak istiyorum ama onun adı klomen mi?
2 klomen+çatlatma iğnesi
1 tane aşılama denedim cnm aşılama tedavisi boş masraf gibi gelince bana tüpe geçtim
Aaaaa çiçekler güzeller prensesler neden bilgi vermiyorsunuz başkanımıza
Öyle canım hatta böyle demeleri bile imtihanlarına tabii bence hor görmek kücümsemek elindekiyle böbürlenmekAynen Rabbim ne zaman nasip edecekse o zaman olur vakti var demekki. Şu insanları anlayabilmiş değilim sanki kendi marifetleri olduğu için hamile kalıp doğrudular. Çok da övünmesinler kimsenin kalbini kurmasınlar Rabbim çocuklarını onlara imtahan eder sonra ama işte bunu düşünmüyorlar
Evet yumurta çatlamış oluyor ilişki olmasi lazım evet yumurta en fazla 24 saat canlı kalabiliyormusYahu hicbse anlamadm kzlar yardimci olun ovu testini yaptm bayaa silik ikinci czgi ckti.3gun ikisi kirmizi cikiyodu smdi t cizgi silik yumurta catlamismi oluyor ve bugun kesin iliski olmasi lazm dmi
Evet bende test ile kontrol ediyorken yumurtlama zamanında öyle akinti oldu, değerlendirirseniz iyi olur hatta yarinida :)Kizlar dün yumurta aki gibi uzayan akinti geldi bugün biraz daha yoğun geldi galiba yumurtladim dimi dünü değerlendirdik bu günü de mi degerlendirsek mi acaba
Ben tesekkür ederim kuzum etiketlemiyorlar beni bilgide vermiyorlar kızarmısın o ciceklere
Yok kiz korkmuom zatenKiz mide bulanmasi normal korkma cok oluosa git doktora usutme dikkat et havalar iice kotu oldu gunese aldanma patiksiz gezme ay kaynana gibi hissettim kndimi
Ben yaptırdım, benimkinde 1 ay süre vardı yani sigortayı yaptırdıktan sonra 1 regl geçmesi gerekiyor ondan sonra hamilelik olursa onu karşılıyor, bazılarının 6 ay,9 ay ,12ay bekleme süreleri var onu mutlaka öğrenin.Arkadaşlar özel sağlık sigortasıyla doğum da karşılanıyormuş , ben şimdi sigortacımdan teklif alıyorum benim bilgim yoktu ; meğerse doğumdan önce yaptırmak gerekiyormuş bu sigortayı .
bilmeyen arkadaşlarıma da söyleyim dedim yaptırmak isteyen olursa sonradan mağdur olmasın
Aaa biz deeYenişehir de
Acaba yeniden yumurtlama mi yoksa gebelik miKızlaaaar bugün adetin 13. Günü son iki gune gore koyulasma var ne dersinz yeniden yumurtlama mi olacak ki alttaki iki test bugünün birinde t çizgisi yarim gibi çıkınca iki tane yaptm
Gebelik olması için pik olması lazım canım ya daha yumurtlamadan sonraki 5. Gün daha rahme bild ulaşmamıştr bence dollendiyse deAcaba yeniden yumurtlama mi yoksa gebelik mi
Amin cnm inşallah evet devlet 3 tane iğneli aşılamadan sonra tüpe geçiyor ben özele gidiyorum senin isteğin önemliInşallah Hayırlısıyla sonuçlanır Rabbim daha aratmaz, Bende bi kaç kere aşılama yapılması gerekiyor diye duydum herhalde o devlet için özelde öyle bir şey aramiyorlar herhalde
Değer az çıkınca öyle diyorlar ama 2 günde bir kan testi yap bence benimde ilk 37 gibi bişey çıkmıştı pek ümit vermemişlerdi ama yükseldi çok şükür geç döllenme olmus demişti doktor.Birşey sorabilirmiyim ben bugün kan testi yaptım 23,02 cikit. Ve yumurta yeni çatlamış ve keseyi görmediği için dış gebelik diyor beklemelimiyim acabaaa
Aynen insallah koyulasir :)Gebelik olması için pik olması lazım canım ya daha yumurtlamadan sonraki 5. Gün daha rahme bild ulaşmamıştr bence dollendiyse de
Ama bi umut devam edicem gorucez varsa koyulaşması siliklesmemesi gerekir
insAllah cnmAynen insallah koyulasir :)
Yum ne zmndi canımKızlar dayanamayıp ovu testin yaptım hamile miyim şimdi ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?