- 10 Haziran 2019
- 3.116
- 3.674
- 53
Canım bu ay çok değişik oldu geçen hafta seminerden dolayı il dışındaydım hiçbir şey olmadı sadece 10. 12. Ve 14. Günler sanırım değerlendirdik ayrıca ovu testi kullandım bu ay hatırlar mısın bilmem paylaşıyordum burda adetin 10. Günü ovuya başladım t c den az koyuydu ve sonra gittikçe silikleşti hiç tam koyu olmadı hatta dedim acaba geç mi yumurtlayacam diye sonra seminere gidince kaldı artık olursa olsun olmazsa olmasın dedim hayırlısı dedim düşün iki ya da üç defa ilişki oldu şokundayım şu an tabi belki de hamilelik değildirinsAllah cnm
Yum ne zmndi canım
Hmm benimkide geç döllenmiş olabilir Ayn iki günde bir test yapim inşallah yükselir . teşekkür ederim .çok yardımcı oldunuz gerçekten Allah razı olsun Rabbim bebişini kucağına almayı nasip etsin.Değer az çıkınca öyle diyorlar ama 2 günde bir kan testi yap bence benimde ilk 37 gibi bişey çıkmıştı pek ümit vermemişlerdi ama yükseldi çok şükür geç döllenme olmus demişti doktor.
Ay insAllah hamileliktendkr hcg yok muCanım bu ay çok değişik oldu geçen hafta seminerden dolayı il dışındaydım hiçbir şey olmadı sadece 10. 12. Ve 14. Günler sanırım değerlendirdik ayrıca ovu testi kullandım bu ay hatırlar mısın bilmem paylaşıyordum burda adetin 10. Günü ovuya başladım t c den az koyuydu ve sonra gittikçe silikleşti hiç tam koyu olmadı hatta dedim acaba geç mi yumurtlayacam diye sonra seminere gidince kaldı artık olursa olsun olmazsa olmasın dedim hayırlısı dedim düşün iki ya da üç defa ilişki oldu şokundayım şu an tabi belki de hamilelik değildir
Büyük ihtimal hamilesinKızlar dayanamayıp ovu testin yaptım hamile miyim şimdi ben
Var ama sabah ilk saat yapmak istiyorum ama sanırım Cumartesi yapacam yiAy insAllah hamileliktendkr hcg yok mu
Aaaaaa hamile olabilirsin cunku t cok koyuKızlar dayanamayıp ovu testin yaptım hamile miyim şimdi ben
Canım bi de önce t hemen koyulaştı belirgin şekilde. Ve beklemedim hiçAaaaaa hamile olabilirsin cunku t cok koyu
Ay cok heyecanliCanım bi de önce t hemen koyulaştı belirgin şekilde. Ve beklemedim hiç
Evet heyecanlı gerçekten ama gebelik testinde negatifi görmekten korkuyorumAy cok heyecanli
Yok insallah gormezsin ya bata kac gun varEvet heyecanlı gerçekten ama gebelik testinde negatifi görmekten korkuyorum
İki günbat Cuma günüYok insallah gormezsin ya bata kac gun var
Hado hayirlisi olsunİki günbat Cuma günü
Heyecanpa bekliorum cnm testiniVar ama sabah ilk saat yapmak istiyorum ama sanırım Cumartesi yapacam yi
Arkadaşlar yarın yap dedi canım yarın sabah yapacamHeyecanpa bekliorum cnm testini
Ya ben bir şey soracağım bu ay soğan kürü yaptım. Fakat adetime henüz 4 gün var böyle yumurta akı gibi sünen bir akintim var bu normalde yumurtlama döneminde olmuyor mu yoksa hamile falan miyimAman boswr o zmn olan streslede oluo stressizde ama iki ihtimalede hazirlikli olki cok uzme kndini ama cok sewinebilirsin
gördüm cnm bende merakla bekliyorum senin testiArkadaşlar yarın yap dedi canım yarın sabah yapacam
Soğan kürü akıntı yapıyor diolarYa ben bir şey soracağım bu ay soğan kürü yaptım. Fakat adetime henüz 4 gün var böyle yumurta akı gibi sünen bir akintim var bu normalde yumurtlama döneminde olmuyor mu yoksa hamile falan miyim
Tamam canımgördüm cnm bende merakla bekliyorum senin testi
Soğan kürü akıntı yapıyor diolar
gördüm cnm bende merakla bekliyorum senin testi
Soğan kürü akıntı yapıyor diolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?