- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
Vala ben hic tamamen yapamadım kiminde çok akıntı oluyormuş kiminde olmuyor hayırlısı olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vala ben hic tamamen yapamadım kiminde çok akıntı oluyormuş kiminde olmuyor hayırlısı olsun
Allab, rahmet eylesinKızlar pek yazamadım benim eşimin dedesi vefat etti bugün biz memlekete gidiyoruz telefon çekmiyor orda giremiyebilirim inşallah güzel haberler alırsınız döndüğümde okucam❤
Hee tmm o zmn sorun yok kuzucumYok kiz korkmuom zatensimdiye kdr 2 defa cikrdm zaten. Cikardgim icin mutluym yani onu demek istedm
![]()
Yumurtlama zmninda da oluo bildigim hamileykende ama cok ii bilmiom kuzum hamile olmadim hicYa ben bir şey soracağım bu ay soğan kürü yaptım. Fakat adetime henüz 4 gün var böyle yumurta akı gibi sünen bir akintim var bu normalde yumurtlama döneminde olmuyor mu yoksa hamile falan miyim![]()
Kesenin görünmesi için çok erken diye biliyorum ama doktordan daha iyi bilemem tabi :) kaç gün var bata? Ve son adetin ne zaman başlamıştı. Ordan da hesap edebiliriz canımHayır kullanmadım ama doktor yumurta çatlamış dedi .ama kese olmadığı için dış gebelik diyor .![]()
Aayy inşallaah merak ettim ve takipdeyim inşallah güzel haberdirArkadaşlar yarın yap dedi canım yarın sabah yapacam![]()
İnşallah canım teşekkürlerAayy inşallaah merak ettim ve takipdeyim inşallah güzel haberdir![]()
Kizlar ikinci cizgi hemen cikti yani ben silik gordum sizce var mi?Kızlar gecen ay 8inde adet oldum 3 gun surdu ancak adet duzensizligim var evlendigimden beri 2 gundur siddetli gogus agrim bel agrim bide karnim sanki geriliyomus gibi hissediyorum bide cok midem bulaniyo mide bulantisini gribe vurdum bide cok ilac kullandim son 1 haftada olurda hamileysem antibiyotik falan kullandim bunun zararlari olur mu?
Ben de gordumKizlar ikinci cizgi hemen cikti yani ben silik gordum sizce var mi?
Adetim duzensiz hic bilmiyorum kiBen de gordum❤bata kac gun var
Silik çizgi var, sabah tekrarla istersenKizlar ikinci cizgi hemen cikti yani ben silik gordum sizce var mi?
Akşamdan başladık haberlere, Allah sayısını artırsınEkim e iyi başladıkk sankii bi kaç kişi güzel haber veriyo gibii![]()
![]()
Kac senedir bekliyorsunuz ? Imsallah doğrudur test yaaa❤❤❤Adetim duzensiz hic bilmiyorum ki
Kuzummm gördüm gördüm valla kan ver yarın o daha kesin sonuçKizlar ikinci cizgi hemen cikti yani ben silik gordum sizce var mi?
Esim hastaneye goturcek simdi ikinciyi yapalim dedik cikarsa hastaneye gidicez dedik simdi gidicez galibaKuzummm gördüm gördüm valla kan ver yarın o daha kesin sonuç![]()
Çook amiinnnAkşamdan başladık haberlere, Allah sayısını artırsın ☺
Ay çok heyecanlı sonucu bize de hemen paylaş olur mu çıkıncaEsim hastaneye goturcek simdi ikinciyi yapalim dedik cikarsa hastaneye gidicez dedik simdi gidicez galiba
Hayirli olsun canimKizlar ikinci cizgi hemen cikti yani ben silik gordum sizce var mi?