- 22 Ağustos 2019
- 3.453
- 8.209
- 158
Kalbinden operim seni kadinHadi insallah diyelim ozaman insaa etsin allah
Tahmin edebiliyorum benimde eşimin tarafı öyle biraz daha evlendiğin ilk ay başladılar var mi bişey demeye, geçen sene martta 2.bebeğimi kaybettim üstünden biraz zaman geçti yine yok mu hala diye soruyorlar filan, eşime demişler doktora getirsene filan,ve bunun gibi seyler, yani bu kesim bebek olsada konuşuyor olmasada illa bi sorun arıyorlar, bi kaç ay olmayınca kaynanalar gelinleri hemen getirmeye başlıyor. Tabi benim kaynanam yok öyle bir durumumda yok, beni yabancı gelin olarak gördükleri için karışamıyorlar :)Degisik seyler olmuyor bende maaalesef cahil bir kesimdeyim daha cok strese sokuyorlar insani
daha erken canım herkeste erken çıkacak diye kaide yok ümitsiz olma herşeyin hayırlısı canımKızlar test yaptım benim de negatif tek çizgi çıktı.carsambaydi adetim ve çok umutluydum.Ama nedense pek inanasim yok teste ben adet olunca kabullenicem....
yaaaa MasAllah senin takvim nerede kız ne kadarlık oldunuz siz şimdi hala belli değilmis cinsiyet bende merak etmiyor değilim daha sen öğrenmemissin ben daha çok beklerim sanırımSelam teyziskolar bugun annem bana bakmaya geldi bu pozum icin 10 dakika ugrastilar totom donuk uyumusum icerde
Maşallah canımmmm yaaaSelam teyziskolar bugun annem bana bakmaya geldi bu pozum icin 10 dakika ugrastilar totom donuk uyumusum icerde
Evet nanam hiç unutmuyorumGönlündeki neyse o olsun tabi ama @Fatma KTL ve B Brunello Cicinelli benim birer örneklerim birine erkek dedim digerine hamilesin dedim Allah söyletti diyelim istiyorsan erkek insallah yine sendede Allah söyleTmistir insallah kuzum yiyebilirsin
Çok haklısın btanem iyi bir Prof. Görün olmazsa adı duyulmuş memnuniyet oranı yüksek belkide şuan boşa üzülüyorsundur yeni bir tedavi yöntemi sunar inşallahYok bebegim kırıcı olmadın niye olasın bebek icin birkimimiz vardı onu tüp icin harcamak istemiyorum düsünmemiz icin ayrıca birkime girmemiz lazım. Tek sıkıntı bu doktorun söylediklerine inanasım gelmiyor iceri girdigim gibi olumsuz konustu cünkü sanki illa tüp istiyormus gbiydi. Baska doktorada görünmem benim icin daha hayırlı sanıyorum simdilik
Yeni sayfa açılmış galiba canımKapanmis galiba o sayfasi
Amin insallah cümlemizin dilekleri kabul olsun insallah balamKalbinden operim seni kadinAllahım sizin gibi kalbi guzel insanları etrafimizdan eksik etmesin Rabbim kalbinizden gecen herseyi önünüze sersin insallah
C life diye instagramda bi sayfa canımBu hangi macun canım bana da söyler misin?
İnşallah kuzum beniimD
Dogru söylüyorsun cicegim cok sagol insallah sende bende bekleyen herkeslerde mutlu ayrılır bu topikten
Evet nanam hiç unutmuyorum
Çok şükür ♥
İnşallahhhh daha bir sürü üyeye dersin ve yine haklı çıkarsın ♥
Bakacam birsekilde caresine cok sagol bebegimÇok haklısın btanem iyi bir Prof. Görün olmazsa adı duyulmuş memnuniyet oranı yüksek belkide şuan boşa üzülüyorsundur yeni bir tedavi yöntemi sunar inşallah
Evet kuzu sipariş ettim simdik adet olmayi bekliyorum simdi de adet gecikirmisYeni sayfa açılmış galiba canım
Sağol canım üzüntüme cevap veren bi sen oldun grupta❤daha erken canım herkeste erken çıkacak diye kaide yok ümitsiz olma herşeyin hayırlısı canım
yaaaa MasAllah senin takvim nerede kız ne kadarlık oldunuz siz şimdi hala belli değilmis cinsiyet bende merak etmiyor değilim daha sen öğrenmemissin ben daha çok beklerim sanırım
Burda birimizin üzüntüsü b hepimizin üzüntüsü canım arada mesajlar gözden kaçıyor görmemiştir kızlar b ondan cevap vermemişlerdrSağol canım üzüntüme cevap veren bi sen oldun grupta❤
Valla annem de öyle dua ediyo hiç olsun demiyorum dualarımda hep hayırlı sağlıklı evlat olsun diyorum diyo ki bende öyle diyorum cnm en güzel dua o..Saglıklı olsunlarda ben bes ay daha buralarda aglamaya razıyım canım ya hayırlısı allahtan dogup büyüyüp ölmesindense biraz daha gec alırım kucagıma ömrüm boyuncada yanında olurum yavrumun hayırlar sorgulanamıyor cok sükür bu halimizede
Ay loliii deli ya nasil yazmis hic gulesim yoktu öle deme guzl dusun minik kus2 yildir her gun evrene pozitif oluyorum ama agzima ediyor evren
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?