Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Degisik seyler olmuyor bende maaalesef cahil bir kesimdeyim daha cok strese sokuyorlar insani
Tahmin edebiliyorum benimde eşimin tarafı öyle biraz daha evlendiğin ilk ay başladılar var mi bişey demeye, geçen sene martta 2.bebeğimi kaybettim üstünden biraz zaman geçti yine yok mu hala diye soruyorlar filan, eşime demişler doktora getirsene filan,ve bunun gibi seyler, yani bu kesim bebek olsada konuşuyor olmasada illa bi sorun arıyorlar, bi kaç ay olmayınca kaynanalar gelinleri hemen getirmeye başlıyor. Tabi benim kaynanam yok öyle bir durumumda yok, beni yabancı gelin olarak gördükleri için karışamıyorlar :)

Kızlar test yaptım benim de negatif tek çizgi çıktı.carsambaydi adetim ve çok umutluydum.Ama nedense pek inanasim yok teste ben adet olunca kabullenicem....
daha erken canım herkeste erken çıkacak diye kaide yok ümitsiz olma herşeyin hayırlısı canım
Selam teyziskolar bugun annem bana bakmaya geldi bu pozum icin 10 dakika ugrastilar totom donuk uyumusum icerde
yaaaa MasAllah senin takvim nerede kız ne kadarlık oldunuz siz şimdi hala belli değilmis cinsiyet bende merak etmiyor değilim daha sen öğrenmemissin ben daha çok beklerim sanırım

Evet nanam hiç unutmuyorum
Çok şükür
İnşallahhhh daha bir sürü üyeye dersin ve yine haklı çıkarsın

Çok haklısın btanem iyi bir Prof. Görün olmazsa adı duyulmuş memnuniyet oranı yüksek belkide şuan boşa üzülüyorsundur yeni bir tedavi yöntemi sunar inşallah

Benim yavaş yavaş bulantılarım geliyor sanırım iki gündür açken de yemek yedikten sonra bulantı oluyor ne yicegimi şaşırdım yemek yapmak zulüm gibi zaten koku hassasiyeti çok fazla şikayet değil tabi

Sağol canım üzüntüme cevap veren bi sen oldun grupta❤

Sağol canım üzüntüme cevap veren bi sen oldun grupta❤
Burda birimizin üzüntüsü b hepimizin üzüntüsü canım arada mesajlar gözden kaçıyor görmemiştir kızlar b ondan cevap vermemişlerdr
Yumurtlama tarihine emin değilsen belki de geç yumurtlama olmuştur

Valla annem de öyle dua ediyo hiç olsun demiyorum dualarımda hep hayırlı sağlıklı evlat olsun diyorum diyo ki bende öyle diyorum cnm en güzel dua o..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…