Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet öyle yazıyor canım öyle yap kağıda yaz 6 kere falsn iyice katla sadece duşta çıkardım ben hep üstümdeydi kolye gibi yaptım
Denicem kız hamile kalırsam duacın olurum valla ne zararı olacakki deniyelim mi L Loriklorik peki hamile kalıncaya kadar mı taşıcam üzerimde

Öyle canım senin ne derdin var bebegin nasıl iyimisiniz cok ihmal ettim sizleri afferin ciceklerim
Allah büyük dert vermesin canım bebeğim iyi sağlıklıyız Allah'a cok şükür. Nana senin moralini de yüksek gördüm guzelim üzülme ben de kk'ne girmemiştim epeydir. İş konuları artı maddi sıkıntılarımız var ama elbet bir cözumü bulunur. Rabbim Ol der oluverir inş.

Denicem kız hamile kalırsam duacın olurum valla ne zararı olacakki deniyelim mi L Loriklorik peki hamile kalıncaya kadar mı taşıcam üzerimde
Deneyin aynen ben yaptım faydasını gördüm ama inanarak yapın Evet hep üstümde tasıdım ben hamile kalana kadar ilişkide kesin üstünde olucak!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…