Hayırlısı gelsin kuzum belki bebek gelir belli olmaz dur bakalımKizlar ust uste olcak ama sanirim adet olcam hemde erken bnmde asilamm tutmadi sanirim adet belirtilerim cok fazla su an wc ye gidip bakiom yok ama yarina olurum kesin. Yani bu ayda gitti nasio iste diom ya biz civi caktik
Cuma günü doktora gideyim bakim ne dicekAvrupa hospitalda çekildim cnm evet sadece rahim filmi ile anlaşılıyor
Duanın çıldırmış hali bebemDuamıydı bedduamıydı bilemedimama cok güzeldi ah be güzelim insallah yaaa insallah
Cekirge bir sıcrar iki sıcrarRjca ederm cnm ne demk
Bu sefer kurtuldn cekirge
İnşâllah bunlara gerek kalmaz bebek haberi ile gelirsin cnmCuma günü doktora gideyim bakim ne dicek
İyi geceler balamNys bn kacar kizlar umarim yarin kirmiziyla dönmem ii geceler
Allah sonumuzu hayır etsinDuanın çıldırmış hali bebemtopik olarak delirmiş bulunmaktayız
Gözün aydın kuzumBenden de ii gcler kizlaar. Ha ben size solemediiimm .
Kocişim donduuu
Vauuu gözün aydın kocana simdiden gecmis olsun kokay gelsinBenden de ii gcler kizlaar. Ha ben size solemediiimm .
Kocişim donduuu
Sonumuzz nasıl olcak biliyonuzmu elimizde terlik bebeleri evde kovalıyoruzAllah sonumuzu hayır etsin
Lorikin küsmesinden okadar cok bahsettikki kızı ona küstü gelmiyorSonumuzz nasıl olcak biliyonuzmu elimizde terlik bebeleri evde kovalıyoruzPopolarını havalandıralım diye bırakıyoruz 5dk sonra halıda kocaman ahahahahahahaa ay ayyy L Loriklorik küser bebelerine kesin küstüm siye gelme biye
Saolasn cnm ❤Gözün aydın kuzum
Gectik o levelleriVauuu gözün aydın kocana simdiden gecmis olsun kokay gelsin
Kendileri temizlesin kakaciklariniSonumuzz nasıl olcak biliyonuzmu elimizde terlik bebeleri evde kovalıyoruzPopolarını havalandıralım diye bırakıyoruz 5dk sonra halıda kocaman ahahahahahahaa ay ayyy L Loriklorik küser bebelerine kesin küstüm siye gelme biye
Ben bunu okuyunca niye ağladım ayh nadıl duygulandım şu an sigaramı içip ağlıyorum ayh ben çok ketumumdur ağlamam çabuk çabukSonumuzz nasıl olcak biliyonuzmu elimizde terlik bebeleri evde kovalıyoruzPopolarını havalandıralım diye bırakıyoruz 5dk sonra halıda kocaman ahahahahahahaa ay ayyy L Loriklorik küser bebelerine kesin küstüm siye gelme biye
Bebise dikkat edinde evdede patlama yasayabilirsiniz noproblemSaolasn cnm ❤
Gectik o levellerikaynana evi de pek rahat olmuo yaa. Devami eve gidince simdilk cok yormicaz kendimizi
Insallah gebelik hormonlarindandirBen bunu okuyunca niye ağladım ayh nadıl duygulandım şu an sigaramı içip ağlıyorum ayh ben çok ketumumdur ağlamam çabuk çabuk
İnsallah gebesinBen bunu okuyunca niye ağladım ayh nadıl duygulandım şu an sigaramı içip ağlıyorum ayh ben çok ketumumdur ağlamam çabuk çabuk
Ay ama eskisi gibi olmuo yaaa. Ilk aylr yine rahatti. Simdi onu daha cok hissediorm diye rahat olamiorm artk.Bebise dikkat edinde evdede patlama yasayabilirsiniz noproblem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?