- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Biz yurtdisindayiz canimm yazlari memlekete böyle aradada istanbul kacamagi yapiyoruzisvicredeyim ben kayagin karin tam merkezi
Ay ne güzel yerde yasıyosun hep gitmek istiyorum oraya benBiz yurtdisindayiz canimm yazlari memlekete böyle aradada istanbul kacamagi yapiyoruzisvicredeyim ben kayagin karin tam merkezi
Burda dogdum canimmhhaa o zaman iyi olur ne oraya mi gelin gittin yoksa orda mi doğdun iatanbul ozlemi vardir tabi o zaman
Valla ama türkiyeden hangi akrabamiz gelse sıkılıyor ama burdaAy ne güzel yerde yasıyosun hep gitmek istiyorum oraya ben
Biz gunde 5 vakit duyuyoruz cok şükürBurda dogdum canimmolmazmii hemdee nasil hele ezan sesine cok hasretiz
Alıskın olmadıkları için öyle bence ne güzel sakinlik işteValla ama türkiyeden hangi akrabamiz gelse sıkılıyor ama burdatürkiyeye göre cok sakin burlar
Ay ne güzel rüyaymış ya hayır olur inşallahkizzlllaaar ruyamda kizimi gördüm
sanki yeni dogurmustum kundaklanmis gibiydi ablamin kucagina veriyordum onun adi ARYA LINA diyordum
Insallah canimm o günlerde gelsin biranöncekizzlllaaar ruyamda kizimi gördüm
sanki yeni dogurmustum kundaklanmis gibiydi ablamin kucagina veriyordum onun adi ARYA LINA diyordum
Insallahhh yaaa son 4 aydir duzenli olarak goruyorum bebekAy ne güzel rüyaymış ya hayır olur inşallah
GelmiyorInsallah canimm o günlerde gelsin biranönce
Ben de ayni durumdayimSelam kızlar çok mutsuzum artık her hamile bebek duyduğumda ağlamak istiyorum o konu üzerine konuşamıyorum dahi ;( eşim bi bebeği sevse neden bizim bebeğimiz değil o sevdiği diye hüzünleniyorum sanırım artık psikolojim iyiden iyiye bozulmuşbat a 5 gün var bir ihtimal test yaptım negatif bu kadar isterken bizim neden olmuyor sabrımında sabrı tükenmiş
Eşimin ablası hamile onunla her konuştuğunda ona işte şunu ye bunu ye şöyle dikkat et bebeğe ne alalım vs şeyler söylediğinde onun üzerinden hayaller kurup sevdiğinde ben dayanamıyorum gelip başka bir yerde ağlıyorumBen de ayni durumdayim
Vallaha ayni durum bende de var ne yazikkii en cok ta esimi baba yapamiycam diye üzülüyorum. Baskasinin cocugunu severken icim eriyor icim kan agliyor bakamiyorum bile agliyorum . En cok da bana koyan benim yuzumden cocugumuzun olmamasi bazen diyorum ki kendi kendime baskasiyla evlenseydi su an çocuğu vardi diyorum .Eşimin ablası hamile onunla her konuştuğunda ona işte şunu ye bunu ye şöyle dikkat et bebeğe ne alalım vs şeyler söylediğinde onun üzerinden hayaller kurup sevdiğinde ben dayanamıyorum gelip başka bir yerde ağlıyorum
İnşallah gerçek olucak bu kezInsallahhh yaaa son 4 aydir duzenli olarak goruyorum bebekbuseferki ileri gitti adiyla geldi
Gelmiyor
Olmuyor gercek artik sadece mucizeye ihtiyacim var kendiliğinden olması mucizeİnşallah gerçek olucak bu kez
Umarım rabbim bize acır merhamet eder tüm kalbimizle isteyip beklediğimiz yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder en kısa zamandaVallaha ayni durum bende de var ne yazikkii en cok ta esimi baba yapamiycam diye üzülüyorum. Baskasinin cocugunu severken icim eriyor icim kan agliyor bakamiyorum bile agliyorum . En cok da bana koyan benim yuzumden cocugumuzun olmamasi bazen diyorum ki kendi kendime baskasiyla evlenseydi su an çocuğu vardi diyorum .
Insallah oyle olur ya gercekten imtihanimiz cok zor sabrediyoruz ama sabrettikce eriyoruzUmarım rabbim bize acır merhamet eder tüm kalbimizle isteyip beklediğimiz yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder en kısa zamandakurumuş bir çöl gibi her güzelliğin içinde bile kupkuru hüzün dolu kalbim . Hiçbirşeyi bu kadar çok istememiştim bu kadar beklememiştim
Mucizeler birden gelir beklemediğin anda böyle de düşünme Allahın her zaman vardır bir bildiğiOlmuyor gercek artik sadece mucizeye ihtiyacim var kendiliğinden olması mucizeanne olamiycam snairim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?