Aynı şeyi bende durup durup düşünüyorum ya kistim olmasaydı benle evlenmeseydi çoktan baba olurdu bide 4 sene vajinusmusla uğraştıkVallaha ayni durum bende de var ne yazikkii en cok ta esimi baba yapamiycam diye üzülüyorum. Baskasinin cocugunu severken icim eriyor icim kan agliyor bakamiyorum bile agliyorum . En cok da bana koyan benim yuzumden cocugumuzun olmamasi bazen diyorum ki kendi kendime baskasiyla evlenseydi su an çocuğu vardi diyorum .
Inanki bu boşanma konusu benim de aklimda cocuk olmuyor diye adam gozumun oninde eriyor tabi ben daha cok eriyorum .Aynı şeyi bende durup durup düşünüyorum ya kistim olmasaydı benle evlenmeseydi çoktan baba olurdu bide 4 sene vajinusmusla uğraştıkdedim hatta geçen gün boşanalıö başkasıyla evlen çocuğun olur diye..
Ben üni için viyanada gitmiştim 4 sene zor dayandımValla ama türkiyeden hangi akrabamiz gelse sıkılıyor ama burdatürkiyeye göre cok sakin burlar
Hayırlısı canımDaha belli degil bakalim belki kanda cikmaz cok heves etmek istemiyorummm
arkadaşlar bir de şu açıdan bakın ya erkeklerde bir sıkıntı olsaydı siz boşanmak mı isteyecektiniz . sadece çocuk için evlenilmiyor ki ilk başta sizler olacaksınız sağlıklı olacaksınız her anlamda ondan sonra çocuk işi gelir kendinizi böyle şeylerle üzmeyin Rabbim hayırlı bir zamanda isteyen herkese nasip etsin inşallahInanki bu boşanma konusu benim de aklimda cocuk olmuyor diye adam gozumun oninde eriyor tabi ben daha cok eriyorum .
Öyle hayırlısı diyorum hayırlısı böyleymişHer şeyin Allah’ın takdirinin bir eseri olduğuna inanan bir kimse, başına gelecek bütün işlerin Allah’ın bir yazgısı/takdiri olduğuna inanır. Kendisine düşen tedbirleri almakta atalet ve gevşeklik göstermemektir. O’na olan güvencinin tam olmasıdır. Bu psikolojik ve ruh haline sahip bir mümin, asla karamsarlığa ve ümitsizliğe düşmez. Bu konuda şu âyet önemli bir delil ve teselli kaynağıdır.
“De ki: “Bizim başımıza ancak, Allah’ın bizim için yazdığı şeyler gelir. O, bizim yardımcımızdır. Öyleyse mü’minler, yalnız Allah’a güvensinler.” (Tevbe, 9/51)
Insallah diyorum sadece dilimden gonlimden insallah demek geliyorarkadaşlar bir de şu açıdan bakın ya erkeklerde bir sıkıntı olsaydı siz boşanmak mı isteyecektiniz . sadece çocuk için evlenilmiyor ki ilk başta sizler olacaksınız sağlıklı olacaksınız her anlamda ondan sonra çocuk işi gelir kendinizi böyle şeylerle üzmeyin Rabbim hayırlı bir zamanda isteyen herkese nasip etsin inşallah
herşeyde vardır bi hayır emin olun ben ne kadar asla çocuğu olmaz deyip tüp bebek deneyip olmayıp normal yoldan çocuğu olan insanlar duydum. bu iş kafada bitiyor rabbime tevekkül edip akışına bırakınInsallah diyorum sadece dilimden gonlimden insallah demek geliyor
ben sizleri epeydir takip ediyorum çok neşeli insanlarsınız enerjiniz çok güzelInsallah diyorum sadece dilimden gonlimden insallah demek geliyor
Ama birde şöyle düşünün sizde hiç bir sorun yok eşinizin çocuğu olmuyor doktor imkansız diyor, yinede onu birakirmiydiniz?? Yoksa bu da bizim imtihanimiz diyerek birbirinize sarilirmiydiniz?? Kendinizde hata aramayın lütfen suç bulmayın, bir yaprak dahi Allahın izni olmadan kıpırdamazken, size emaneti verecek olanın Allah olduğunu unutmayın lütfen ve bu sadece sizin değil eşinizinse imtihanı ve cevrenizinde imtihanı. Mesela buna kaynananızda sebat ediyor vardır bunda da bir hikmeti diyorsa o bu imtihanı kazanıyor ama tam tersi bi çocuk bile veremedim oğluma derse o imtihanını kaybediyor, sizin sınavınızla sizin gibi cevrenizde imtihan oluyor. Biliyorum çok zor bir durum, çok sabir isteyen bir durum ama sabredin bunun kazananı siz olun. Unutmayın Allahın verdigide, vermedigide imtihandır.Inanki bu boşanma konusu benim de aklimda cocuk olmuyor diye adam gozumun oninde eriyor tabi ben daha cok eriyorum .
Ben de bu ay adetle tup bebege basliycam hayrlisi ileherşeyde vardır bi hayır emin olun ben ne kadar asla çocuğu olmaz deyip tüp bebek deneyip olmayıp normal yoldan çocuğu olan insanlar duydum. bu iş kafada bitiyor rabbime tevekkül edip akışına bırakın
Cok tesekkur ederim insallah cumlemizin gonlunden gecen omrune nasip olsunben sizleri epeydir takip ediyorum çok neşeli insanlarsınız enerjiniz çok güzelherkesin gönlüne göre versin Allah
inşallah hayırlı haberler alırsınızBen de bu ay adetle tup bebege basliycam hayrlisi ile
Tabi ki allahin verdigi ve vermedigi de takdiri ya insallah tez zamanda hamile kalirim da derin bir nefes alirizAma birde şöyle düşünün sizde hiç bir sorun yok eşinizin çocuğu olmuyor doktor imkansız diyor, yinede onu birakirmiydiniz?? Yoksa bu da bizim imtihanimiz diyerek birbirinize sarilirmiydiniz?? Kendinizde hata aramayın lütfen suç bulmayın, bir yaprak dahi Allahın izni olmadan kıpırdamazken, size emaneti verecek olanın Allah olduğunu unutmayın lütfen ve bu sadece sizin değil eşinizinse imtihanı ve cevrenizinde imtihanı. Mesela buna kaynananızda sebat ediyor vardır bunda da bir hikmeti diyorsa o bu imtihanı kazanıyor ama tam tersi bi çocuk bile veremedim oğluma derse o imtihanını kaybediyor, sizin sınavınızla sizin gibi cevrenizde imtihan oluyor. Biliyorum çok zor bir durum, çok sabir isteyen bir durum ama sabredin bunun kazananı siz olun. Unutmayın Allahın verdigide, vermedigide imtihandır.
Amin insallahinşallah hayırlı haberler alırsınız
Cicegimmmmmmmmmmm böcegiiimmmmmm hadi anlat amaaaaNaaaanaaaaaaa
Valla askm tatlm bocegim kizma bana ama bi suru ruya gordum her zamnki gibiCicegimmmmmmmmmmm böcegiiimmmmmm hadi anlat amaaaa❤❤❤❤❤
Hayır olsun insallah kuzum bende kaynanamı görüyordum otur sen hamilesin diyordukizzlllaaar ruyamda kizimi gördüm
sanki yeni dogurmustum kundaklanmis gibiydi ablamin kucagina veriyordum onun adi ARYA LINA diyordum
Aynı şeyi bende durup durup düşünüyorum ya kistim olmasaydı benle evlenmeseydi çoktan baba olurdu bide 4 sene vajinusmusla uğraştıkdedim hatta geçen gün boşanalıö başkasıyla evlen çocuğun olur diye..
Kızlar ya naptınızInanki bu boşanma konusu benim de aklimda cocuk olmuyor diye adam gozumun oninde eriyor tabi ben daha cok eriyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?