Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynı şeyi bende durup durup düşünüyorum ya kistim olmasaydı benle evlenmeseydi çoktan baba olurdu bide 4 sene vajinusmusla uğraştık dedim hatta geçen gün boşanalıö başkasıyla evlen çocuğun olur diye..

Inanki bu boşanma konusu benim de aklimda cocuk olmuyor diye adam gozumun oninde eriyor tabi ben daha cok eriyorum .

Her şeyin Allah’ın takdirinin bir eseri olduğuna inanan bir kimse, başına gelecek bütün işlerin Allah’ın bir yazgısı/takdiri olduğuna inanır. Kendisine düşen tedbirleri almakta atalet ve gevşeklik göstermemektir. O’na olan güvencinin tam olmasıdır. Bu psikolojik ve ruh haline sahip bir mümin, asla karamsarlığa ve ümitsizliğe düşmez. Bu konuda şu âyet önemli bir delil ve teselli kaynağıdır.
“De ki: “Bizim başımıza ancak, Allah’ın bizim için yazdığı şeyler gelir. O, bizim yardımcımızdır. Öyleyse mü’minler, yalnız Allah’a güvensinler.” (Tevbe, 9/51)

Valla ama türkiyeden hangi akrabamiz gelse sıkılıyor ama burda türkiyeye göre cok sakin burlar
Ben üni için viyanada gitmiştim 4 sene zor dayandım kesinlikle güzel huzurlu güvenli ama coook sıkıcı, hele ki istanbul yada benzer büyük sehirlerden gidenler için ama tabiki yinede avrupaya turistik amaclı gidilmeli

Inanki bu boşanma konusu benim de aklimda cocuk olmuyor diye adam gozumun oninde eriyor tabi ben daha cok eriyorum .
arkadaşlar bir de şu açıdan bakın ya erkeklerde bir sıkıntı olsaydı siz boşanmak mı isteyecektiniz . sadece çocuk için evlenilmiyor ki ilk başta sizler olacaksınız sağlıklı olacaksınız her anlamda ondan sonra çocuk işi gelir kendinizi böyle şeylerle üzmeyin Rabbim hayırlı bir zamanda isteyen herkese nasip etsin inşallah

Öyle hayırlısı diyorum hayırlısı böyleymiş

Insallah diyorum sadece dilimden gonlimden insallah demek geliyor

Insallah diyorum sadece dilimden gonlimden insallah demek geliyor
herşeyde vardır bi hayır emin olun ben ne kadar asla çocuğu olmaz deyip tüp bebek deneyip olmayıp normal yoldan çocuğu olan insanlar duydum. bu iş kafada bitiyor rabbime tevekkül edip akışına bırakın

Ama birde şöyle düşünün sizde hiç bir sorun yok eşinizin çocuğu olmuyor doktor imkansız diyor, yinede onu birakirmiydiniz?? Yoksa bu da bizim imtihanimiz diyerek birbirinize sarilirmiydiniz?? Kendinizde hata aramayın lütfen suç bulmayın, bir yaprak dahi Allahın izni olmadan kıpırdamazken, size emaneti verecek olanın Allah olduğunu unutmayın lütfen ve bu sadece sizin değil eşinizinse imtihanı ve cevrenizinde imtihanı. Mesela buna kaynananızda sebat ediyor vardır bunda da bir hikmeti diyorsa o bu imtihanı kazanıyor ama tam tersi bi çocuk bile veremedim oğluma derse o imtihanını kaybediyor, sizin sınavınızla sizin gibi cevrenizde imtihan oluyor. Biliyorum çok zor bir durum, çok sabir isteyen bir durum ama sabredin bunun kazananı siz olun. Unutmayın Allahın verdigide, vermedigide imtihandır.

herşeyde vardır bi hayır emin olun ben ne kadar asla çocuğu olmaz deyip tüp bebek deneyip olmayıp normal yoldan çocuğu olan insanlar duydum. bu iş kafada bitiyor rabbime tevekkül edip akışına bırakın
Ben de bu ay adetle tup bebege basliycam hayrlisi ile

Tabi ki allahin verdigi ve vermedigi de takdiri ya insallah tez zamanda hamile kalirim da derin bir nefes aliriz

Cicegimmmmmmmmmmm böcegiiimmmmmm hadi anlat amaaaa ❤❤❤❤❤
Valla askm tatlm bocegim kizma bana ama bi suru ruya gordum her zamnki gibi ama hepsi de bebekliydii. Cok guzellerdi. Ama hatrlamiom
Hatta ilk ruyami gordum uyandim hemen. Tm unutmicam dedim dalmisim uykuya tekrr. Renk falan yoktu ama ama hepsinde de bebek gordum yani cok tatlilardiii

kizzlllaaar ruyamda kizimi gördüm
sanki yeni dogurmustum kundaklanmis gibiydi ablamin kucagina veriyordum onun adi ARYA LINA diyordum
Hayır olsun insallah kuzum bende kaynanamı görüyordum otur sen hamilesin diyordu hayır ben hamile degilimki dedim insallah kalırsın dedi degisikti

Kızlar ya naptınız zaten canım sıkkın... kızıcam size kızamıyorum henüz dile dökmemiş olsam da bazen ben de geçiriyorum bunu içimden.. Rabbim bize tez vakitte vuslat nasip etsin....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…