- 29 Ağustos 2019
- 655
- 1.359
- 63
- 32
Aayy geçmiş olsun ya buara çok duydum domuz gribi olanKızlar meraba hastalıktan kırılıyoruz bu ay ki çalışmaları bitirdik dedik tam domuz gribi olduğumuzu öğrendik ben oglum eşim ucumuzde böyle bir grip şekli yok bir hafta oldu daha atesim düşmedi perişan olduk özellikle hamisler cok dikkat edin kendinize
Insallah oyledir ama baskalarinin net cikmisAzda olsa çıkıyor demekki net çıkmaz zaten hemen
Başkalarıyla karsılastırma çünkü herkesin hormonu aynı artmıyor kanda farklı oluyorInsallah oyledir ama baskalarinin net cikmis
Olsun ama benim de artsinBaşkalarıyla karsılastırma çünkü herkesin hormonu aynı artmıyor kanda farklı oluyor
At hadi o zamanAmin amin insllhh.
Atariz yaa yeter ki sen iste. Ne kdr kilo alsam da fark etmez utanmadan atarimnormlde atmam ama hep gobekliyim
At birde biz bakalımYaptim bembeyaz cikmadi bisey
Bir benmi telefondaki fotograf cekilmis gibi algılıyorum
göz yanılmasımı bilmiyorum bende ince bir cizgi görüyorum
Nerden nasıl kaptınız gecmis olsun cicegimKızlar meraba hastalıktan kırılıyoruz bu ay ki çalışmaları bitirdik dedik tam domuz gribi olduğumuzu öğrendik ben oglum eşim ucumuzde böyle bir grip şekli yok bir hafta oldu daha atesim düşmedi perişan olduk özellikle hamisler cok dikkat edin kendinize
Oylr yapiyimgöz yanılmasımı bilmiyorum bende ince bir cizgi görüyorum
Yarın sabah idrarınla yap ikinci idrarınla degil
Benim açımdan sıkıntı yok küsde değilim rahat ol gitmelik dönmelik bi durum yokBir varmıs bir yokmus
Evvel zaman icinde kalbur saman icinde
Develer berber iken pireler tellal iken
Ben hikaye bile bilmez iken
Totemlerin birinde birgül goncası yasarmıs
Bu gonca kendisini anasına sevdirmis
İkiside alıngan dönemindeykennnnn
Nanasına küsüp gitmis
Ama Nanası asla unutmamıs hep kalbinde yasatmıs
Artık gelmeliymis goncası
cok özledim balam dön
E Eslem91
Evim yok benim para birikmedi almak için
Artar sabırla bekle canımOlsun ama benim de artsin
normalde döllenmeden 10 12 günden önce çıkmıyor testlerde senin transferin olalı 7 gün olmuş bence çok erken canım bekle 3 gün daha bi daha yap istersenOylr yapiyim
3 gun sonra test gunumnormalde döllenmeden 10 12 günden önce çıkmıyor testlerde senin transferin olalı 7 gün olmuş bence çok erken canım bekle 3 gün daha bi daha yap istersen
E qı nie labo almadiniz. Ben pek guvenmiom onaOnestep yaziyor
Ben de guvenemedimE qı nie labo almadiniz. Ben pek guvenmiom ona
Zaten icindele yavrm. Cok sukur ki bi agrin kanaman da yok. Sen simdilk adet olmamk icin dua et. Ondan sonra da saglikli devam etsin diye. Gerisin geri her turlu gorcen bi iznillah o cift cizgiyi.Erken ogreneydim
Cok gecmis olsn cnm hepinize.Kızlar meraba hastalıktan kırılıyoruz bu ay ki çalışmaları bitirdik dedik tam domuz gribi olduğumuzu öğrendik ben oglum eşim ucumuzde böyle bir grip şekli yok bir hafta oldu daha atesim düşmedi perişan olduk özellikle hamisler cok dikkat edin kendinize
Ben coktan populerim canisiiiAt hadi o zaman
Popüler üye olmussun buarada hayırlı olsun balam
Canım daha hcg hormonu idarara karışmamıştır belki bi kac gun daha gecsin zaten kanda verecekmissin en net cevabi kan vercek insallah guzel bi artisla dönersin burayaErken ogreneydim
oo tamam o zaman senin daha var yani umutsuzluğa kapılma hemen :)3 gun sonra test gunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?