Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bilmiyorum ben otomatik imza ekleyince çıkan birşeydi. Cuma günü doktora gidince tekrar düzenlerimm

Senin bat nerde niye göremiyorum ben
Ben yazdırmıycam dediydim galiba yaa, ama yazdırdıydım sanki yaa?? Bas bas soruyom burdan pik i 22. Gün gördüm bat 36 mı 37 mi oluyo diye??
Son aylarda 37 de geldi hep onu baz alsak 22 ağustos yani yarın.. ama pike göre bugün pikten sonraki 14. Gün .. sen ne diyosun?

Evet hamileyim canım ve ovulasyon testim seninki gibi ayrıca o gebelik testinde de hayalet Bi çizgi var sanki bence gebelik testini sabah ilk idrarla tekrarlayın benim de ilk gebelik testim hayalet çizgi gibi çıktı
Siz ovulasyom testini ne zaman yaptiniz boyle cikti gebeligi ne zaman yaptiginizda silik cikti

Takvimini sevsinler şu kadınlar kulubunde en çok yapmayı istediğim şey ya ne olur Allahım
E Eslem91 sen çok tatlısınn ama yaa.. Allah sağlıklı sıhhatli bir hamileleik nasip eder inşallah da sen de şu takvimi tez vakitte eklersiinnn.. Aminnn

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…