Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ooo 3. Yani, ben de diyorum bu kadar sabır rahatlık nerden geliyor şimdiye kaç kere test yapmıştım ben hem de benimde 2. Olmasına rağmen
Ya canım o büyütmüş , en küçüğü 16 idi galiba.. ona bi gelmiş çocuk kokusu , son bi tur daha olsun sevek demiş kandırmış eşini. Tekne kazıntısı istio

Canım sen bilirsin tabi yazdırmak istemiyorsan. Son adetine göre hesaplaman lazım bir ay önce kac günlük döngüde geldiyse o sekilde hesapla kuzum

Ya canım o büyütmüş , en küçüğü 16 idi galiba.. ona bi gelmiş çocuk kokusu , son bi tur daha olsun sevek demiş kandırmış eşini. Tekne kazıntısı istio
Ana maşallah abla o zaman emine ne bilim ay bende diyorum acç önümüzü yeter dogur sen dogur tabi hakkın

Rabbim isteyen herkese versin 3-5 tane çocuga sahip olması hiç mühim değil. Kim ne istiyorsa herkesin gönlüne göre versin

Hop bir dk ne birası, gebelik ihtimali ve bira ! Senin ağzın ne diyor bacım
Kırk yılın başı tatildeyim, sonra adet olunca daha çok üzülüyorum. Ben oğluma gebeyken de kanda negatif çıkınca bolca bira şarap içmiştim. Ben içici değilim ya, özel bişi olursa bi bira bi kadeh şarap üzerine biryıgın su içen biriyim. Migrenim el vermiyo. O kadarcık alkolün bi etkisi olmuyo ya.

Nana özet gecermisin kim grup kurdu cıktı burdan kim hamile kim doguruyo nisanda la noliii.
Grup kuranlar eylül icin kurmus yine aramızda araara takılıyorlar ifsa etmedim fatmamızda hamile yeni hamileleride topik basında güncelledim kuzum bakabilrsin

Rabbim isteyen herkese versin 3-5 tane çocuga sahip olması hiç mühim değil. Kim ne istiyorsa herkesin gönlüne göre versin
Önemli olan o valla. Burda bi arkadaş vardı 3 kızı var 4. Yü istiyo diye bi taşlamadıkları kaldıydı hatırlıyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…