- 1 Mayıs 2019
- 511
- 683
- 23
Of Tm ya hayal kurmadım TmHazırlamak ne demekkadın testte pozitifi görünce tarih alacak o derece
Varsın tatlım
Emineee emineeee ac önümüzğ emine yeter 2 taneTövbe tövbe nasıl yazmışım yaa gercekten
Ooo 3. Yani, ben de diyorum bu kadar sabır rahatlık nerden geliyorYok ikisi normal oldu da bi rahatsızlığım var o yüzden sezeryan düşünüyorum ama Allah bilir
Kimseler tınmıyorduAlo alo merkez gelen giden yok asayiş berkemal
HahahahaOf Tm ya hayal kurmadım Tm
Ya canım o büyütmüş , en küçüğü 16 idi galiba.. ona bi gelmiş çocuk kokusu , son bi tur daha olsun sevek demiş kandırmış eşini. Tekne kazıntısı istioOoo 3. Yani, ben de diyorum bu kadar sabır rahatlık nerden geliyorşimdiye kaç kere test yapmıştım ben hem de benimde 2. Olmasına rağmen
❤Hahahahaben kuramadım ya, sana da kurdurtmaaaağmm
Zaten şimdi bi bira içiyorum kesin midem bağırsaklarım düzelecek şıp diye adet gelecek sayesinde konuyu kapıcam zati
Canım sen bilirsin tabi yazdırmak istemiyorsan. Son adetine göre hesaplaman lazım bir ay önce kac günlük döngüde geldiyse o sekilde hesapla kuzumBen yazdırmıycam dediydim galiba yaa, ama yazdırdıydım sanki yaa?? Bas bas soruyom burdan pik i 22. Gün gördüm bat 36 mı 37 mi oluyo diye??
Son aylarda 37 de geldi hep onu baz alsak 22 ağustos yani yarın.. ama pike göre bugün pikten sonraki 14. Gün .. sen ne diyosun?
Ana maşallah abla o zaman emineYa canım o büyütmüş , en küçüğü 16 idi galiba.. ona bi gelmiş çocuk kokusu , son bi tur daha olsun sevek demiş kandırmış eşini. Tekne kazıntısı istio
Rabbim isteyen herkese versin 3-5 tane çocuga sahip olması hiç mühim değil. Kim ne istiyorsa herkesin gönlüne göre versinYa canım o büyütmüş , en küçüğü 16 idi galiba.. ona bi gelmiş çocuk kokusu , son bi tur daha olsun sevek demiş kandırmış eşini. Tekne kazıntısı istio
Hop bir dk ne birası, gebelik ihtimali ve bira ! Senin ağzın ne diyor bacımHahahahaben kuramadım ya, sana da kurdurtmaaaağmm
Zaten şimdi bi bira içiyorum kesin midem bağırsaklarım düzelecek şıp diye adet gelecek sayesinde konuyu kapıcam zati
Heyecanla bekliyoruz kuzumYaptığım gün buraya ekran atarım canım benim. Fazla kaptırmak istemiyorum çok üzülüyorum çünkü sonrası
22 ağustos canımCanım sen bilirsin tabi yazdırmak istemiyorsan. Son adetine göre hesaplaman lazım bir ay önce kac günlük döngüde geldiyse o sekilde hesapla kuzum
Kırk yılın başı tatildeyim, sonra adet olunca daha çok üzülüyorum. Ben oğluma gebeyken de kanda negatif çıkınca bolca bira şarap içmiştim. Ben içici değilim ya, özel bişi olursa bi bira bi kadeh şarap üzerine biryıgın su içen biriyim. Migrenim el vermiyo. O kadarcık alkolün bi etkisi olmuyo ya.Hop bir dk ne birası, gebelik ihtimali ve bira ! Senin ağzın ne diyor bacım
Grup kuranlar eylül icin kurmus yine aramızda araara takılıyorlar ifsa etmedimNana özet gecermisin kim grup kurdu cıktı burdan kim hamile kim doguruyo nisanda la noliii.
Anaaa test mi yaptı. Vay be sevindim cok ne kadar dır istiyodu fatmaGrup kuranlar eylül icin kurmus yine aramızda araara takılıyorlar ifsa etmedimfatmamızda hamile yeni hamileleride topik basında güncelledim kuzum bakabilrsin
Önemli olan o valla. Burda bi arkadaş vardı 3 kızı var 4. Yü istiyo diye bi taşlamadıkları kaldıydı hatırlıyorum.Rabbim isteyen herkese versin 3-5 tane çocuga sahip olması hiç mühim değil. Kim ne istiyorsa herkesin gönlüne göre versin
Yarın aksama dogru gelmezse gidip acilde kan ver canım benim ugrasma testlerleSurekli ovulasyon pik cikinca dayanamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?