- 10 Haziran 2019
- 3.116
- 3.674
- 53
Kızlaaaaaaarrrrrrrr kim bat günüyse hemen test yapsın tam 24 saatinizvar ona göreKim bizi toparliiiiiyyccaaaaaaqqqqq veyyyy llelelelelel lelelelelel
Kimmm bizeee test yapmayin diyyycceeeeeeeeeegggg
Kimmmm bizzeeeee moral veriiceeeeeekkkkkk
Çökün testlereKızlaaaaaaarrrrrrrr kim bat günüyse hemen test yapsın tam 24 saatinizvar ona görenana yok acele edinnnnnn
Ben de şaşırdım ama kadın 48 yaşında menapoz yaşı nerdeyse, bebeğinin olması için bir yol bulmuş kendisi kabullenmiş yani kendi çocuğu olmuyor ama karnında taşıyıp doğurmak istiyor adam kendi çocuğu olacak kabul etmiyor o istemeyince olmaz tabi ama ikisi de suçlu yani..Oha ben şok
Resmen tasiyici annneBen de şaşırdım ama kadın 48 yaşında menapoz yaşı nerdeyse, bebeğinin olması için bir yol bulmuş kendisi kabullenmiş yani kendi çocuğu olmuyor ama karnında taşıyıp doğurmak istiyor adam kendi çocuğu olacak kabul etmiyor o istemeyince olmaz tabi ama ikisi de suçlu yani..
Valla benim yarın 3 gün kalmış oluyor yapayım diye düşünüyordum nasıl denk geldi nananın yokluğunaKızlaaaaaaarrrrrrrr kim bat günüyse hemen test yapsın tam 24 saatinizvar ona görenana yok acele edinnnnnn
Valla haberi olmadan pisi pisine şutlandı yanana şooookkk en sin yemek yapmaya diye cikti gidis o gidiş kizlar pazartesi muge anliya cikiyoruz toplu
Hiç kaçırma bu fırsatıValla benim yarın 3 gün kalmış oluyor yapayım diye düşünüyordum nasıl denk geldi nananın yokluğuna
Kim neden banlar masumemizi ban ne oluyorValla haberi olmadan pisi pisine şutlandı yakız yarın gelir o bnce ilk banı onun
Aman aşklarıda göstermelik zaten bu olayda saçmalık çok şaşırdım magazinde gördüm bugün hastanede düşük olabilir diye ohaa dedim ben hariç herkes gebe olayı senden duydum şimdiBen de şaşırdım ama kadın 48 yaşında menapoz yaşı nerdeyse, bebeğinin olması için bir yol bulmuş kendisi kabullenmiş yani kendi çocuğu olmuyor ama karnında taşıyıp doğurmak istiyor adam kendi çocuğu olacak kabul etmiyor o istemeyince olmaz tabi ama ikisi de suçlu yani..
Fırsat bu fırsat koş nöbetçi eczaneyeValla benim yarın 3 gün kalmış oluyor yapayım diye düşünüyordum nasıl denk geldi nananın yokluğuna
Ben de oyle dedimAman aşklarıda göstermelik zaten bu olayda saçmalık çok şaşırdım magazinde gördüm bugün hastanede düşük olabilir diye ohaa dedim ben hariç herkes gebe olayı senden duydum şimdi
Başka hesaptan gelebilir yada üye olmadan okunuyor öle bakabilirAcaba hiç giremiyor mu yoksa girip de yazamıyor mu yazdıklarımızı okuyup da yazamaması ne zor durum şimdi içi içini yer
Yuh ya o nasıl oluyorIki gundur takip ediyorum ama biswy anlamadimsanirim baska kadinin yumurtasi ile yasarin spermi döllenmiş de onu serene mi aktarmislar bunlar cok buyuk bir aska baslamislardi ama
Başka hesaptan gelebilir yada üye olmadan okunuyor öle bakabilir
Var kız testlerim, hazır ve nazırım şekerimFırsat bu fırsat koş nöbetçi eczaneye
Engelliyorlar hesabını geçici olarak cnm birine saldırmış şikayet edilmiş muhtemelen mune de ciss yapmışKim neden banlar masumemizi ban ne oluyor
Bildigin tasiyici anneYuh ya o nasıl oluyor
Yok kız serenin kızı mı var ? Ben hiç duymadım görmedimSerenin kizi var zaten boyuncaseren de as cakal degil he adami gizli ses kayitlari vs . Yapmis hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?