Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kim bizi toparliiiiiyyccaaaaaaqqqqq veyyyy llelelelelel lelelelelel
Kimmm bizeee test yapmayin diyyycceeeeeeeeeegggg
Kimmmm bizzeeeee moral veriiceeeeeekkkkkk
Kızlaaaaaaarrrrrrrr kim bat günüyse hemen test yapsın tam 24 saatinizvar ona göre nana yok acele edinnnnnn

Ben de şaşırdım ama kadın 48 yaşında menapoz yaşı nerdeyse, bebeğinin olması için bir yol bulmuş kendisi kabullenmiş yani kendi çocuğu olmuyor ama karnında taşıyıp doğurmak istiyor adam kendi çocuğu olacak kabul etmiyor o istemeyince olmaz tabi ama ikisi de suçlu yani..

Resmen tasiyici annne

Tüh nanacım bir hafta bekleyemedin mi banlanma için benim bat günüm bir hafta sonra test yapardım rahat rahat

Aman aşklarıda göstermelik zaten bu olayda saçmalık çok şaşırdım magazinde gördüm bugün hastanede düşük olabilir diye ohaa dedim ben hariç herkes gebe olayı senden duydum şimdi

Aman aşklarıda göstermelik zaten bu olayda saçmalık çok şaşırdım magazinde gördüm bugün hastanede düşük olabilir diye ohaa dedim ben hariç herkes gebe olayı senden duydum şimdi
Ben de oyle dedim yeni genc kizlar gibi bi balayi bi entirkalarsanirsin hayatinda ilk defa o evlenmiş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…