• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Guzel anne adaylari umarim calismalariniz basarili devam ediyordur. Benim bugün reglinin 24.günü, regli bittiginden beri ovulasyon testi yapiyorum dün ve bugün koyulasmaya basladi.bütün vucudumun dengesi bozuldu. Acaba ben nezaman regli olucam.normalde 28günde reglim geliyor ozaman 4 5 gün sonra regli mi olucam yada yumurtlarsan gecikecekmi.Eki Görüntüle 2306535
Allah allah baya geç olmuş hakkaten sen yine değerlendir bakalım bugün yarın, ben geçen ay pikten tam 14 gün sonra regl oldum seninki de gecikecek demekki yada gelmezde hamile kalırsın inş

Ay kizlaarr ya simdi gorumcen bana dedi ki sen de biseyler var sanki dedim ne gibi😂😂(yarin hastaneye godicegimizi biliyor sandim ki diycek bir hastaligin vaarr ) dedi ki hamilelik gibi yuzun falan solmuş vs . Kendisi 9 cocuklu bu arada😂😂diyemedim ki yogunluktandir😂😂
Soleseydin valla cok yoruldm diyee 😒
Bizim gozumz 2 3 cocugu dogurmya yetmio kendisi 9 cocuk hey masllh

Bilmiyorum ya isyan etmiyorum tabiki ama korunmam gerekiyomuş tam 3 ay bu bana ağır geldi
Demk ki o sebepmis cnm. Vardr her syde bi hayr diyelm. Biraz daha yalnzlign tadini cikartirsnz bol bol gezin tozun. Uzulsen de bisy degismicek kendine yaptginla kalicksin. 😙😙😙 insllh suprz bi sekilde gelir melegin

Demk ki o sebepmis cnm. Vardr her syde bi hayr diyelm. Biraz daha yalnzlign tadini cikartirsnz bol bol gezin tozun. Uzulsen de bisy degismicek kendine yaptginla kalicksin. 😙😙😙 insllh suprz bi sekilde gelir melegin
Her hastaneye gittiğimde yeni bi engelle karşılaştım bu sondur umarım sağolasın canım nasip herşey nasip bunu çok iyi biliyorum ama kendimi iyi hissedemiyorum artık

Her hastaneye gittiğimde yeni bi engelle karşılaştım bu sondur umarım sağolasın canım nasip herşey nasip bunu çok iyi biliyorum ama kendimi iyi hissedemiyorum artık
😔 haklisin canisi . Bence de korunmayin hic. Baska bi tedavisi yok mu ona bak

Gözleri degisik oluyor nasıl anlatsam acaba, nemli gözler(grip olursun gözler yaşlı gibi olur o sekilde) ve göz kenarlari asagiya düsmüs yüz solgun oluyor diyebilirim. Ben ordan anladım ama herkeste anlayamiyorum tabii onun ki çok anlasilirdi.
Alla alla cidden ilginçmiş yaa🤔🤔😂

Soleseydin valla cok yoruldm diyee 😒
Bizim gozumz 2 3 cocugu dogurmya yetmio kendisi 9 cocuk hey masllh
Hem gorsen incecik bisey ben 9 tane yapsam ölümü vinçle cikarirlar evden 🤣🤣
Kiz insllh hissettikleri cikar kizlrin ama sen yine kaptrma kendini bence 😙 akintiyi da hic hesaba koyma takma onu kafana. Degisio herkeste. Gogus agrin var mi hic
Yok annem ya zaten kaptirmiyorum😂😂gpgus agrim yok ama dolgun gibi agirlasmis gibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X