Evet cnm diğer mekanda çok sevindim bnde sırada beklemedeyizBugun bi arkds daha hamile oldgunu ogrndiimasllh tebarekellah. Yaknda size insllh yavrulrm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet cnm diğer mekanda çok sevindim bnde sırada beklemedeyizBugun bi arkds daha hamile oldgunu ogrndiimasllh tebarekellah. Yaknda size insllh yavrulrm
Azcuk sesss verin yalnız bırakmayın bacınızıBurdayım ben canım![]()
Aayyyyyyy yok kirmizi gormekten biktim baska renkler lazimAbe 2 kuruş fazla olsun kırmızı olsun dime dime![]()
Nasil yaptin balla mi sekerle miTiyo verip kaciyim bari şurdan![]()
![]()
![]()
Açtım kulaklarımı dinliyorum ögretmenimmmmTiyo verip kaciyim bari şurdan![]()
![]()
![]()
burdayyyyyyiiiimmmm misfrlerim vardi yeni gittiler hemen solugu kk da aldimHu huu nerdesiniz gençler buralar çok sessiz kalmış nerde beni bol ekşınlı konular konuştuğumuz topik nerde nerde nerdeee
L Loriklorik N Nana Ana @15yusra11 @Sibelll16 F Fatma KTL @icecreamm @Antoryum123Beklemekseni
Fit mutlu anne ve etiket yapamadığım diğer canlar
Kocam da yok bugün rahat rahat takılabilirim Hu huuu parti başlasın![]()
Hayırlı olsun canım sağlıkla ilerlesin inşAllahKız lorik Allah.seni ne etmesin emi![]()
tellala.tellala hemen yetistir
![]()
Zabbbaaannaaann kalkmak bilmiyonuz
Pembiş olsun o zaman kızAayyyyyyy yok kirmizi gormekten biktim baska renkler lazim
Nasil yaptin balla mi sekerle mi![]()
Manyaksinn sen kız lorik beni.güldurdunAayyyyyyy yok kirmizi gormekten biktim baska renkler lazim
Nasil yaptin balla mi sekerle mi![]()
Ayy cok pembooş olsun daha tatliiiPembiş olsun o zaman kız![]()
Gece yatmak sabah kalkmak istemiyorummmZabbbaaannaaann kalkmak bilmiyonuz![]()
AahahahahManyaksinn sen kız lorik beni.güldurdun![]()
![]()
![]()
![]()
Bencede bencede duam belli duyan belliAyy cok pembooş olsun daha tatliii
Tşk ederim.sagolasin.burdayyyyyyiiiimmmm misfrlerim vardi yeni gittiler hemen solugu kk da aldim
Hayırlı olsun canım sağlıkla ilerlesin inşAllah![]()
Hahaha tedavi olmalıyız sanırım gözümü burda açıp burda kapıyorum resmenburdayyyyyyiiiimmmm misfrlerim vardi yeni gittiler hemen solugu kk da aldim
Hayırlı olsun canım sağlıkla ilerlesin inşAllah![]()
Kızım.takmayacaksın kafaya tokadan başkaAçtım kulaklarımı dinliyorum ögretmenimmmm![]()
Çok aminnnnGerisi takdir-i ilahi![]()
Aynen öyleeAzcuk sesss verin yalnız bırakmayın bacınızı![]()