• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Biz bize yeteriz kuzum damlar şimdi herkes yavaş yavaş 😀

Anlat bakalım nasıl yaptın o bebişi dermişim mm 😀😀
Valla süpriz bir bebiş hikayesi biraz hüZünlü.
babam kanser 4 aydır ve dede olamadığı için keyifsizdi. Sanırım Allahım kalbine ve kalbime göre verdi ameliyatından sonra hamile olduğumu öğrendim. Gerçekten süpriz bizde anlamadık nasıl yaptık🥰🤗🤗

babam kanser 4 aydır ve dede olamadığı için keyifsizdi. Sanırım Allahım kalbine ve kalbime göre verdi ameliyatından sonra hamile olduğumu öğrendim. Gerçekten süpriz bizde anlamadık nasıl yaptık🥰🤗🤗
Rabbim babana şifa versin cnm böle sürprize can kurban Rabbim sag salim devam ettirsin dede torunu kavuştursun inşallah

Hu huu nerdesiniz gençler buralar çok sessiz kalmış nerde beni bol ekşınlı konular konuştuğumuz topik nerde nerde nerdeee 😀😀
L Loriklorik N Nana Ana @15yusra11 S Sibelll16 F Fatma KTL @icecreamm @Antoryum123 @Dostumdostum @bi prenses annesi ve etiket yapamadığım diğer canlar
Kocam da yok bugün rahat rahat takılabilirim Hu huuu parti başlasın :KK49::KK50::eğlence::halay::rapci::KK47::21::ukala::KK25::KK28::cool::KK71::KK73::KK74::KK75::KK37::confused::KK6::rolleyes::KK9:
Kuzu benim çalışmalar başlayacak bugün 10. Gün ovü testi pik değil daha ama çok yoğun bir hafta beni bekliyor 😂😂

Allah babana acil şifalar versin sagligina ve torununa,tez zManda kavusur insallahh😍😍🤗

Dogum gunlerimz ayniymis cnm yeni fark ettm 😊

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X