• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu ay cidden hiç umrumda değil nedense 2 günde bir olacak şekilde birliktelik yaşayıp gerisini birakicam.git gide isteksizlesiyor insan 1 ay tüm belirtiler varken hamile değildim geçen ay da hiç belirti yoktu hamile değildim eskiler yumurtlama takibi yapmadan hamile kalıyordu diyorum icimden de
Eskilerin yedgi her sey dogaldi. O yuzden hastalik denen illet yoktu. Sabah erknden kalkar calisirlrdi. En basiti hava bile temzdi. Simdi ole deil ki herkes de pat diye hamis kalsn .. zaten bazi yabnci maddeler de kısirlassinlr diye uretilio. Haliyle bu hale geliorz 😒 o yuzden neden hamile kalamiorz demeylm zira sebp cok acik 🤗 hayrlisini sagliklisini dileylm hep

Walla gribim bogazim acio oksuruk var o kadar ne goguslerim sizlio ne bacagim adet belirtim yok normalde hic bisey olmasa goguslerim agrirdi sap gibi duruom 😂😂😂😂😂
Ayyy o grip hali bana da ugradi 2 gundur. Bugun daha iiym cok sukur. Bol bol limon ye valla bana cok ii gelio. Cayina corbana koy cig cig yee. Insllh senn de belirtsz hamislik olur 😊

Ayyy o grip hali bana da ugradi 2 gundur. Bugun daha iiym cok sukur. Bol bol limon ye valla bana cok ii gelio. Cayina corbana koy cig cig yee. Insllh senn de belirtsz hamislik olur 😊
Walla nane limondan gına geldi zaten bi gecmio nalet öksurukden uyuyamiomki ay yok hamislere bebelere gelmesin bn kiyamiom onlarin durumu zor oluo sukur cabuk atlatmissin , amin kuzum ama kafami bisey karistirio bn gecen ay rahim filmi gectirdim ve ertesi gun iliski oldu bi anda adet oldum yani gecen ay iki kez adet oldum su an hangi sini beklicem takvim yarin dio onun önceki ayi hic adet gormedim cok karisik 🤔

Sorum su resimli olarak bn adet tarim ne zmn yarinmi 😂😂😂😂

Eklentiler

• Screenshot_20191002-113747_Flo.webp
    Screenshot_20191002-113747_Flo.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 43
  • Screenshot_20191002-113429_Flo.webp
    Screenshot_20191002-113429_Flo.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 32
Walla nane limondan gına geldi zaten bi gecmio nalet öksurukden uyuyamiomki ay yok hamislere bebelere gelmesin bn kiyamiom onlarin durumu zor oluo sukur cabuk atlatmissin , amin kuzum ama kafami bisey karistirio bn gecen ay rahim filmi gectirdim ve ertesi gun iliski oldu bi anda adet oldum yani gecen ay iki kez adet oldum su an hangi sini beklicem takvim yarin dio onun önceki ayi hic adet gormedim cok karisik 🤔
Normlde cok uzun surrdi gribim amabu nezleydi galiba. Bi degisik oldum
En son oldgun adeti say .cunku ben de ilk bebek deneme ayinda adetim daha 10 gun olmustu biteli hemen adet oldm hem de agrili ve cok kanamaliydi. Ondan sonra norml duzennde geldi yine

Bu ay cidden hiç umrumda değil nedense 2 günde bir olacak şekilde birliktelik yaşayıp gerisini birakicam.git gide isteksizlesiyor insan 1 ay tüm belirtiler varken hamile değildim geçen ay da hiç belirti yoktu hamile değildim eskiler yumurtlama takibi yapmadan hamile kalıyordu diyorum icimden de
Canım işte tamamen bizimle alakalı kafayı boşalt rahatla ve sürekli bebiş bebiş diye düşünme her saatini bunu düşünerek geçirme ilişkiyi de gerçekten zevk için yap bebek için değil İnan bana o zaman oluyor kafaya takmadığın an bi bakıyorsun hamilesin, ben de bir ay iki günde bir denedim bir ay bir günde bir başka bir ay üç günde bir denedim olmadı dediğin gibi mesela kızıma hamileliğimde bel ağrım çok oldu belirti olarak geçtiğimiz bir ay mesela aynı şekilde çok şiddetli bel ağrım oldu kesin hamileyim dedim ama değildim yani diyeceğim o ki belirti o bu şu her şey boş sen çocuk İçin yapma hayatını yaşa düşünmeden devam et olacağı varsa zaten oluyor nasip ne zamansa o zaman olacak dua et sabret🙏

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X