• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kiz ben onu hic anlayamadm inan akintiyla hayrlisi bklm olacak oldu mu her turlu oluyor gervi de evet cnm bj kızım var benim hayrlisiyla nasip olur insAllah sana da
Uzayan şeffaf yumurta akına benzeyen akintiyi gördüğümde yumurtlama zamanindayim diye dusunuyorum valla ben hayirlisi olsun ne diyelim sen ikincisini istiyorsun dimi benim olursa ilk olucak ins

Bende bu ay ilk uzayan akıntı yumurta akı kivaminda adet bitiminin sonraki gününde oldu ve üçüncu gunu ovu testi pik gosterdi bklm bi daha ki ay da dikkat edeyim nolcak
Inşallah canim dikkat et bakalim sende b zaman oluyor bende adet bittikten bir kac gun sonra oluyor

kizlar yarin sabah dr. Gidiyorum şikayetin ne derse ne diyeyim bebek istiyorum ama olmuyor onun için muane olmaya mi geldim diyeyim yoksa bebek düşünüyoruz o yüzden genel bir muane mi olmak istiyorum diyeyim bu arada heyecanlıyım ve korkuyorum

Kızlar Merhaba ben 25 inde kan verdim 1.20 çıktı dün akşam acildi tekrar verdim hcg 4.74 çıktı Beklenen bat günüm bugündü ve malesef adet oldum kimyasal gebelik mi bu acaba 1 yıllık evliyiz 3 aydır bebek düşünüyoruz ilk defa bu ay böyle oldu çok yaklaşmışken hüsran oldu sanıyorum😟
İki gün sonra kan ver canım belki üstüne görme yasıyorsundur

İlk aşılamada ne kadar heyecanlıydım saat gün geçmiyordu buradan hiç çıkmıyordum sonra olumsuz sonuç alınca burayıda boşladım şimdi ikinci aşılamanın 7. Günü ve daha yeni saydım hiç heyecan yok bazen unutuyorum yaptırdığımı 😏 hevesim mi gitti acaba bilemedim neden bunları yazdığımıda bilemedim gece 4.30 mazur görün😂😂😂
Sen gebe oldugundada boslarsın bizi😀

Kadere inanırım cnm ben de aynen öyle veren de Allah alan da herseyin bi zamani var elbet biz sabırsızlanıyoruz bqzen 🙈🤲😊
Hızlı gelisenleri görünce sabırsızlanmamakta elde olmuyorki kuzum yinede benim gönlüm ferah Allah hakkıyla görüp isitendir icimize sevgiyi verende odur az daha sabır🥰🥰

Bebeeğimiii istiyorummmm

Amh: 7.68 Fsh: 7.43 prolaktin:17.4 progesteron: 12,7 Lh: 5.17.
yeni üye oldum yardımınıza ihtiyacım var 11 aylık evliyim ve evlendiğimiz ilk günden beri cocuk istiyoruz ve her gün ilişkiye giriyoruz hatta günde bazen iki üç bile oluyor ama bir türlü olmadı rahim filmim dahi çekildi hersey temiz degerlerimde bunlar lütfen yardımcı olurmusunuz benim gibi anne olmak isteyen bircok kadın var burada lütfen benimle bilgilerinizi paylasırmısınız artık bebegimi almak istiyorum kucagıma :KK43:

A aa hayrolsn insllhhh. Merk ettm bak 😀😀😀 bi kere tek gittim ozele bebegi ve kalp atisini duymk icin. Oncesnde devlte gittim. Kafama gore takilcam galiba simdilk. Cunku annemin evine gidicm bi hafta sonra 💃💃💃💃
Bence devlette devam edersen farklı bir devlet hastanesine git bebegim aynı yer sana sorun cıkaracak icini rahatlatmayacak gibi hissediyorum. Rüyadan hatırladıgımda esinle senin cok zayıf oldugunuz🤣

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X