• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynn durum ii olsa hic gitmm devlete valla. Simdiden kasmak istemiorm durumumuzu. Tek tek devlt hastnelerine gidip makinelrine bkicm 😀 makinesi yeni olan vrsa ona devam ederm. Onmli kontroller olursa ozele giderm.
En güzelini yaparsın kuzum insallah olur durumunuz olmazsada dedigini mutlaka uygula😘

Günlük pedi bırak canım onu taktıkca havasızlıktan akıntı cogalıyor ic camasırın kirlensin kirlensin sonra akıntı azalıyor zaten ama pamuklu ic camasırı giy sürekli
Surekli iccamasiri degistiriom zaten kuzum ki azaldi bugun akintim bu ay da lo lolo 😂😂😂😂

Birşey sorabilirmiyim ben bugün kan testi yaptım 23,02 cikit. Ve yumurta yeni çatlamış ve keseyi görmediği için dış gebelik diyor beklemelimiyim acabaaa🤔
1. Gebelik testi mi yptrdin?
2.Gebelik testyse Allh askina hangi beyinsz dr o ?
Daha ilk testini yaptrmissin ne dis gebeligi. Kese hemen gorunmuo kiii. Neye bakio hemen ultrasonla.
Iki gune bir git bhcg ye baktr . Sonuclrin 2 kati duznli artiyorsa icin rahatlasin.

Ezc lar vermez diyorsun saglık ocagı doktoru yazarmıki balım?
Ben cok catlatma igesi olmak istiyorum ama onun adı klomen mi?
canım doktor yazması gerek sanki ikisini de ovitrelle vuruldum ben çatlatma iğnesi ama başka markalar da var
yaaaaaniiiiv😜😜
Ayy kiizlaar az once cikardim yineee 😑 Allhtan bi tanr nar yedim haa.her gun kusanlr napio acaba yaa. Bu durumda insan hem sevinio hem de uzuluo gibi bisey. Ne degisikmis yaa.insllh siz kusmazsinz.
insAllah cnm rahat hamilelik geciririz hepimiz
Ne güzel valla ben de veririm inşallah
insAllah cnm
Birşey sorabilirmiyim ben bugün kan testi yaptım 23,02 cikit. Ve yumurta yeni çatlamış ve keseyi görmediği için dış gebelik diyor beklemelimiyim acabaaa🤔
insAllah dış gebelik değildir canım

canım doktor yazması gerek sanki ikisini de ovitrelle vuruldum ben çatlatma iğnesi ama başka markalar da var
yaaaaaniiiiv😜😜
insAllah cnm
yaaaaaniiiiv😜😜
insAllah cnm
yaaaaaniiiiv😜😜
insAllah cnm
İnşallah yoktur .yarın birdaha hastaneye gidicem nasipse bakalım belli olur çok sağol 😊

Daha ilk testini yaptrmissin ne dis gebeligi. Kese hemen gorunmuo kiii. Neye bakio hemen ultrasonla.
Iki gune bir git bhcg ye baktr . Sonuclrin 2 kati duznli artiyorsa icin rahatlasin.
Evet gebelik testi yaptım doktorda keseyi göremeyince dış gebelikk dedi.😔

Kan testimi yoksa evde yapılan testlerdenmi gidipde doktorların eline dusmim varsada yok derler😃🤔

Sizce sonuç ne olabilir.

Eklentiler

• B612_20191002_174916_834.webp
    B612_20191002_174916_834.webp
    32,8 KB · Görüntüleme: 47
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X