• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet gebelik testi yaptım doktorda keseyi göremeyince dış gebelikk dedi.😔
Kiz yok ne dis gebeligi yaaa. Tobe bismillah. Daha degern cooooooook dusuk. En en en erken 5.haftda gorulebilir. Ki deger hala dusukse gorulmz yine. Sen takma bosuna o dr u. Ilk gebeligin galiba senn. Cok bi bilgin yok sanirim bu konulrda. Biraz topiklerde gez dolas anlarsin.

Kızlar benim ilk yumurtlamanin uzerinden daha 4 gun gecti döllenme olduysa bile dhaa rahme bile ulaşmamıştr dimi 🙄

Şükür bi kanama falan yok ama karnım ağrıyor 😔geçen aydan iki sefer kan verdim bakalım inşallah olursa mecbur vericez kan😃
Karin agrisi normldir yeni oldgun icin. Siddetli olursa dr a git. Rahim ve bebek buyudgu icin surkli olcak o agrilr. Bana da mesela birden adet sancisi gibi agri girio bi sure sonra gidio. Icini ferh tut. Istahin yerindeyse yemek ye bol bol 😁😁

Valla canım benimde en yakın arkadaslarım benden cok sonra evlendi evlenmeden önce bana soruyorlardı bebek düsünmüyormusun diye sartlar geregi nasıl yapayım diyordum onlarda evlenseler bile düsünmediklerini söylüyorlardı cocugu. hepsinin birer ikiser cocukları olduu bende kendimi cok eksik hissettim ister istemez araya mesafede girdi görüsmüyorum artık eskisi gibi. Cogu arkadasımda kıskandıgımı cok düsündü buda ayrı bir acıydı benim icin aksine hepsi adına cok mutlu hissetmistim. Simdiyse akraba tarafından igneleyici laflar duyuyorum bak benim senden önce oldu bak onun senden önce cocugu oldu gibi. Halbuki bunu belirleyen Allah bizler dogmadan önce bizim ölecegimiz tarihte belli evlenecegimiz tarihte. Yani ben fazla kaderciyim. Allaha sıgınıyorum vardır bir bildigin rabbim diyorum hayırlısını versin rabbim baskaları ne söylerse söylesin Allahın ol demesini bekliyoruz😘
Aynen Rabbim ne zaman nasip edecekse o zaman olur vakti var demekki. Şu insanları anlayabilmiş değilim sanki kendi marifetleri olduğu için hamile kalıp doğrudular. Çok da övünmesinler kimsenin kalbini kurmasınlar Rabbim çocuklarını onlara imtahan eder sonra ama işte bunu düşünmüyorlar

Karin agrisi normldir yeni oldgun icin. Siddetli olursa dr a git. Rahim ve bebek buyudgu icin surkli olcak o agrilr. Bana da mesela birden adet sancisi gibi agri girio bi sure sonra gidio. Icini ferh tut. Istahin yerindeyse yemek ye bol bol 😁😁
Şükür iştahım var😋😀sanki adet olcakmisim gibi oluyor ara ara gelip gidiyor. 🙄 Teşekkür ederim çok sağolun doktordansq siz daha iyi geldiniz bana😘😍

Kizlar daha once hamis olup da yolculga cikanlr bi bakin hele. Ben simdi 10nda gidiom anamin evine mersine (ucakla)Dugunumz var kiz tarafi da konyada. O yuzden yolculk yaparken nelere dikkt edim. Arabyla gidicem.Dr a sorucam ama size de sorim dedim. Cok zorlnir miym sizce? Iki gun ust uste yolculuk olck
Aaaa Mersin e mı geliyorsun. Ben Mersin de yaşıyorum. İyi yolculukları şimdiden 😍💐

Şükür iştahım var😋😀sanki adet olcakmisim gibi oluyor ara ara gelip gidiyor. 🙄 Teşekkür ederim çok sağolun doktordansq siz daha iyi geldiniz bana😘😍
Rica ederm cnm. Rahatldysan ne mutlu bana. Destek icin burdyz 😊 o dr a da bi daha gitme. Ben hep acilde verdim kani kendi kendime takip ettim 😀 ilk dr kontrolune gittgmde dr hemen ultrasona aldi beni soka girdim.😁😁 Ula dedim daha degerim 31. Neye alion bni ultrasona. Gorunmez tabi hic bisy. Bi daha da gitmedim ona. Bide makinelri eski oluo goremiolr o da aklnda olsn.

Rica ederm cnm. Rahatldysan ne mutlu bana. Destek icin burdyz 😊 o dr a da bi daha gitme. Ben hep acilde verdim kani kendi kendime takip ettim 😀 ilk dr kontrolune gittgmde dr hemen ultrasona aldi beni soka girdim.😁😁 Ula dedim daha degerim 31. Neye alion bni ultrasona. Gorunmez tabi hic bisy. Bi daha da gitmedim ona. Bide makinelri eski oluo goremiolr o da aklnda olsn.
He valla bir daha gitmem birde ilk defa bir kadın doğuma gittim valla rahatladm dış gebelik diyor çok korkuyordum .sende ucuz kurtulmuşsun valla . 😃😊

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X