• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
insAllah cnm

Yum ne zmndi canım
Canım bu ay çok değişik oldu geçen hafta seminerden dolayı il dışındaydım hiçbir şey olmadı sadece 10. 12. Ve 14. Günler sanırım değerlendirdik ayrıca ovu testi kullandım bu ay hatırlar mısın bilmem paylaşıyordum burda adetin 10. Günü ovuya başladım t c den az koyuydu ve sonra gittikçe silikleşti hiç tam koyu olmadı hatta dedim acaba geç mi yumurtlayacam diye sonra seminere gidince kaldı artık olursa olsun olmazsa olmasın dedim hayırlısı dedim düşün iki ya da üç defa ilişki oldu şokundayım şu an tabi belki de hamilelik değildir 🤔

Değer az çıkınca öyle diyorlar ama 2 günde bir kan testi yap bence benimde ilk 37 gibi bişey çıkmıştı pek ümit vermemişlerdi ama yükseldi çok şükür geç döllenme olmus demişti doktor.
Hmm benimkide geç döllenmiş olabilir Ayn iki günde bir test yapim inşallah yükselir . teşekkür ederim .çok yardımcı oldunuz gerçekten Allah razı olsun Rabbim bebişini kucağına almayı nasip etsin.🙂

Canım bu ay çok değişik oldu geçen hafta seminerden dolayı il dışındaydım hiçbir şey olmadı sadece 10. 12. Ve 14. Günler sanırım değerlendirdik ayrıca ovu testi kullandım bu ay hatırlar mısın bilmem paylaşıyordum burda adetin 10. Günü ovuya başladım t c den az koyuydu ve sonra gittikçe silikleşti hiç tam koyu olmadı hatta dedim acaba geç mi yumurtlayacam diye sonra seminere gidince kaldı artık olursa olsun olmazsa olmasın dedim hayırlısı dedim düşün iki ya da üç defa ilişki oldu şokundayım şu an tabi belki de hamilelik değildir 🤔
Ay insAllah hamileliktendkr hcg yok mu

Aman boswr o zmn olan streslede oluo stressizde ama iki ihtimalede hazirlikli olki cok uzme kndini ama cok sewinebilirsin 😍😂😂😂
Ya ben bir şey soracağım bu ay soğan kürü yaptım. Fakat adetime henüz 4 gün var böyle yumurta akı gibi sünen bir akintim var bu normalde yumurtlama döneminde olmuyor mu yoksa hamile falan miyim😐

Arkadaşlar yarın yap dedi canım yarın sabah yapacam🤗😍🙏
gördüm cnm bende merakla bekliyorum senin testi
Ya ben bir şey soracağım bu ay soğan kürü yaptım. Fakat adetime henüz 4 gün var böyle yumurta akı gibi sünen bir akintim var bu normalde yumurtlama döneminde olmuyor mu yoksa hamile falan miyim😐
Soğan kürü akıntı yapıyor diolar

Kızlar gecen ay 8inde adet oldum 3 gun surdu ancak adet duzensizligim var evlendigimden beri 2 gundur siddetli gogus agrim bel agrim bide karnim sanki geriliyomus gibi hissediyorum bide cok midem bulaniyo mide bulantisini gribe vurdum bide cok ilac kullandim son 1 haftada olurda hamileysem antibiyotik falan kullandim bunun zararlari olur mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X