• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya ben bir şey soracağım bu ay soğan kürü yaptım. Fakat adetime henüz 4 gün var böyle yumurta akı gibi sünen bir akintim var bu normalde yumurtlama döneminde olmuyor mu yoksa hamile falan miyim😐
Yumurtlama zmninda da oluo bildigim hamileykende ama cok ii bilmiom kuzum hamile olmadim hic 😔

Kızlar ben umitlenmek istemiyorum ama yumurtlama donemimde başlayan kasık ve karın ağrıları benim hala devam ediyor ve göğüslerime dokununca ağrı hissediyorum akintim devam ediyor. Yani bu saydıklarım 1 haftadır devam ediyor. 3 gündür de göbek deligime batmalar oluyor ilk defa böyle şeyler hissediyorum. Bunları yaşayıpta hamile olduğunu öğrenen varmi acaba? Bu arada beklenen reglm 14 ekim

Kızlar gecen ay 8inde adet oldum 3 gun surdu ancak adet duzensizligim var evlendigimden beri 2 gundur siddetli gogus agrim bel agrim bide karnim sanki geriliyomus gibi hissediyorum bide cok midem bulaniyo mide bulantisini gribe vurdum bide cok ilac kullandim son 1 haftada olurda hamileysem antibiyotik falan kullandim bunun zararlari olur mu?
Kizlar ikinci cizgi hemen cikti yani ben silik gordum sizce var mi?

Eklentiler

• 4C071AFC-BBF7-4131-986E-70CB45DBB322.webp
    4C071AFC-BBF7-4131-986E-70CB45DBB322.webp
    13 KB · Görüntüleme: 50
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X