Çok sevindim bebeğimmm inan sonucunu beklicem haber ver banadaEsim hastaneye goturcek simdi ikinciyi yapalim dedik cikarsa hastaneye gidicez dedik simdi gidicez galiba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok sevindim bebeğimmm inan sonucunu beklicem haber ver banadaEsim hastaneye goturcek simdi ikinciyi yapalim dedik cikarsa hastaneye gidicez dedik simdi gidicez galiba
Bişey olmaz bebeğim Allahın izniyle artık kullanma doktoruna söylersin bu ilaç durumunuHemen paylasicam sizinle asiri heycanliyim isin kotusu antibiyotik kullaniyorum kac gundur gribim insallah bisey olmaz
Yaaa olmaz insAllah cnm yaHemen paylasicam sizinle asiri heycanliyim isin kotusu antibiyotik kullaniyorum kac gundur gribim insallah bisey olmaz
Ya baya yakınız. Hangi şehirde yaşıyorsun.Aaa biz deebatikntteyz. Keske ben de orda yasasydim cok ozluyorm
Ya çok sevindim ve çok heyecanlı hadi hayırlı haberler alırsın inşallahArkadaşlar yarın yap dedi canım yarın sabah yapacam![]()
Allah rahmet eylesinKızlar pek yazamadım benim eşimin dedesi vefat etti bugün biz memlekete gidiyoruz telefon çekmiyor orda giremiyebilirim inşallah güzel haberler alırsınız döndüğümde okucam❤
Hadi hayırlı haberler alırsın inşallahKizlar ikinci cizgi hemen cikti yani ben silik gordum sizce var mi?
Hastaneye gittin miDua edin guzel haberlerle doneyim ♥![]()
İnşallah canım çok sağolYa çok sevindim ve çok heyecanlı hadi hayırlı haberler alırsın inşallah
Allah rahmet eylesin
Hadi hayırlı haberler alırsın inşallah![]()
Ya ben olsam bu akşam heyecandan yatamazdım herhaldeİnşallah canım çok sağol![]()
Uyursam da muhtmelen gece uyanır bakarım sonucunaEvet hastanedeyim suan kan alicaklar sira bekliyorum masallah ozel hastane ama devlet kadar sira var
Aayy çokk heycanlıııEvet hastanedeyim suan kan alicaklar sira bekliyorum masallah ozel hastane ama devlet kadar sira var
Coookk heyecanlo sanko ben vericekmisim gibi kaniEvet hastanedeyim suan kan alicaklar sira bekliyorum masallah ozel hastane ama devlet kadar sira var
Heyecan dorukta. Daha kan sonucunu beklemek varEvet hastanedeyim suan kan alicaklar sira bekliyorum masallah ozel hastane ama devlet kadar sira var
Dualarım seninle canısıDua edin guzel haberlerle doneyim ♥![]()
Rabbim şifa versin insAllah canım ona da tüm hastalara daKan verirken trafik kazasi gecirmis cocuk geldi kafasi kan icinde bayilcaktim midem bulandi basim dondu sonra basladim aglamaya kiz hormonlar simdiden etkisini gosterdi mi diyo kusucam simdi
Hangisine gittin bu saatte yogunluk mu var kızEvet hastanedeyim suan kan alicaklar sira bekliyorum masallah ozel hastane ama devlet kadar sira var