Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnsallah balam kucagına aldıgın günüde görecez insallah daha onaları buralarda kertecez insallah cok mutlu oluyorum adınıza darısı olmayanların basına insallah kuzummmmmmBende bişey anlayamadım canım nanam zaman çok çabuk geçiyor vallahipazartesi özele gidicem bakalım cinsiyet belli olucak mı
inşallah tez vakitte sende hamiş olursun nanamız anamız❤❤
![]()
inşallah rabbim razı olsunYa canim daha cok erken bunu söylemek icin yumurtlama doneminde oluyor olabilirsin degerlendir gunlerini derim . 14 gun varsa daha doktorlar bile bilemez bunu. Anliyorum seni gercekten .Rabbim insallah hepimize verir
Nasıl mutlu oldum bilemezsin duanın gücüsün sen masallah dahada iyi olacaksın insallah balam dört gözle iyilesip hamile kalmanı bekliyorum onagöreAmeliyat oldm canlarım benim hepinize tek tek yazamıyorum rahatszm biraz dua edin ama şunun haberini vermek istedim dış gebelik yaşadığım tüpümü yırtmış lar doktor öyle dedi onu tamamen almak zornda kalmışlar sağ tüpüm sağlıklıymş ve açlmş dedi dr normal yolla gebe kalrsn dedi çok şükr inşallah hersey yoluna girer kuzularm ❤ sizi seviyorm L Loriklorik @Dostumdostum burda beni soran herkesi aklma getemeyrm hakkmızı helal edin iyi olnca yazcm size kızlar seviyorm sizi
Cıkar o kafanı aklını o bölgeden lütfen lütfen süpriz olmalıSu an kasik bolgemde kanim kayniyor sanki pit pit atiyor ince bir sekilde de degil![]()
Hayırlısı olsun canım insallah sayesinde aracı olurda gebe kalırsınKızlaar Macunu aldım bugün başlıyorum hemencikte geldi şaşırdım yahu
Duaaa edinn olur muu ben hep ediyorum sizeAllah hiç birimizin kucağını boş bırakmasııınn
Kırmızıları görene kadar umut var demektirKizlar asilama tutmadi sanirim adet agrilarim basladi![]()
Canımmmm çok sevindim güzel haber bu Rabbim çektiğin cefanın sefasını sürmeyi nasip etsin insAllah bı an önce toparlaAmeliyat oldm canlarım benim hepinize tek tek yazamıyorum rahatszm biraz dua edin ama şunun haberini vermek istedim dış gebelik yaşadığım tüpümü yırtmış lar doktor öyle dedi onu tamamen almak zornda kalmışlar sağ tüpüm sağlıklıymş ve açlmş dedi dr normal yolla gebe kalrsn dedi çok şükr inşallah hersey yoluna girer kuzularm ❤ sizi seviyorm L Loriklorik @Dostumdostum burda beni soran herkesi aklma getemeyrm hakkmızı helal edin iyi olnca yazcm size kızlar seviyorm sizi
Hayırlısı olsun cicegim aramıza hosgeldinSelam kızlar ben de 2,5 senedir evliyim 1,5 sene önce korunmayı bıraktık ben doğum kontrol hapı kullanıyodum ve bıraktım adetm düzensizleşti defalarca doktora gittim pcos var dediler en son hastaneden ağlayarak çıktım ve artık doktora girmicem akışına bırakcam dedim kısırlık servisine gitmemi önerdiler ama ben gitmedim çünkü evlenmeden önce adetim düzenliydi hap kullanıp bıraktıktan sonra böyle oldum kendimce karar aldım bedenimi temizlicem ve hiçbir ilaç takviye almıcam dedim kendi kendime
Bu ay hiç korunmadık adetime beş gün var 3 4 gündür sol taraftan bi kasılma giriyo ve oturduğum yerde başım döner gibi oldu birkaç kere yok yere ümitlenmek istemiyorum ama bebeğim olsun istiyorum artık
Topigi sana bögür diyemi emanet ediyorum bennnnOooouuuwwqqqqooooouuewwee aaaaaaaağğaaaagaaa![]()
Prof doc dr lorikkkkkkkk loriiiikkoooooooYa canim daha cok erken bunu söylemek icin yumurtlama doneminde oluyor olabilirsin degerlendir gunlerini derim . 14 gun varsa daha doktorlar bile bilemez bunu. Anliyorum seni gercekten .Rabbim insallah hepimize verir
Eee bata son 4 benim o zamanGünaydın, hayırlı cumalar
Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah
M mutlumayis bat regl tarihin :)
Amin hepimizin birbirimize moral umut olmak için varızAhh kuzum agzın bal yesin güzel kalplimbnm seninle konuşunca umudum artıyor moral oluyorsun kuzum Rabbim gönlüne göre versin herşeyi![]()
Amin aminAy ballarını akıtmıs yine bu hatunnnnamin insallah be balam hepimiz sevinelim birtanemiz üzgün kalmasın buralarda cokca aminnnn
Sendende allah razı olsun cicegim ben cok iyi hatırlıyorum sanada kız demistimarattırma bütün sayfaları simdi bana
![]()
Sağol canıminşallah tez vakitte atlatırsın şu günleri çok çok geçmiş olsun bebeğin sıkı sıkı tutunsun sana![]()