Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar 17. Gün gid gide silikleşiyor normalmi ya ben koyuluk beklerken, daha çok silikleşiyor :KK43:
Koyu olur sabirla devam et testlere kuzum .
Ben de bu ay hic test falan denemiycem dedim. Ama bugun kasik agrim ve sulu akintim vardi .bu ay sadece 1 tane test yaptim o da bugundu belirtileri gorunce dedim bi yapayim bakim gercekten yumurta mi yaptim iki cizgi oldu 😂

Koyu olur sabirla devam et testlere kuzum .
Ben de bu ay hic test falan denemiycem dedim. Ama bugun kasik agrim ve sulu akintim vardi .bu ay sadece 1 tane test yaptim o da bugundu belirtileri gorunce dedim bi yapayim bakim gercekten yumurta mi yaptim iki cizgi oldu 😂
Loriğim bende yaşadım belirdi kasıklarm nasıl tak yapıyor ama ovu yapıyorm hiç birşey yok anlamadm ki :( 17. Gün tık yok :(

Günaydinn canlarimm nasilsiniz? Ben cok karisigimm 🤣🤣 dün pembe akintim geldi bugünde kirmizi olur diyodum ama kahve akintim var bakalim nezaman döncek kirmiziya bata daha 4 gün var 🙄 her ay yeni farkli bi icat cikarmasa olmuyo sanki 🤣🤣🤣

Günaydinn canlarimm nasilsiniz? Ben cok karisigimm 🤣🤣 dün pembe akintim geldi bugünde kirmizi olur diyodum ama kahve akintim var bakalim nezaman döncek kirmiziya bata daha 4 gün var 🙄 her ay yeni farkli bi icat cikarmasa olmuyo sanki 🤣🤣🤣
Dalga geciyor vucudun seninle🤣🤣🤣 bugune kadar her renk kani gorduk😂😂

kiz süpriziii kocisimm yaptii banaa 🤣🤣 dün ben üzgündüm birazcik erkenden geliyo diye oda gitmis Istanbul icin bilet almis bi kac gün tatil yapalim diyee cook sevindimm 😍😍😍
Gelicek yer mi kalmadi istanbula geliyonuz kiizz🤣🤣biz istanbuldan kaciyoruz sizde tatile geliyonuz🤣gidin kayak yapın 😍😍 ama yine de eniste bey dusnceli ya hep biz mutlu olalım diye

Gelicek yer mi kalmadi istanbula geliyonuz kiizz🤣🤣biz istanbuldan kaciyoruz sizde tatile geliyonuz🤣gidin kayak yapın 😍😍 ama yine de eniste bey dusnceli ya hep biz mutlu olalım diye
Biz yurtdisindayiz canimm yazlari memlekete böyle aradada istanbul kacamagi yapiyoruz 😍😍 isvicredeyim ben kayagin karin tam merkezi 🤣🤣🤣

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X