• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 bize uğurlu gel 🤰❣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Pko oldugum için belirsiz 2 aydır 35 40 günü buluyordu döngülerim onun öncesi dogum kontrol hapı kullanıyordum ZTen
Yumurtlaman belli mi canım yumurtlamadan 14 gün sonra adet oluyor benim bildiğim. Aşağı yukarı o şekilde tahmin edebilirsin belki.

Benimde 15 gün var daha yumurtlamayı yakalayamadım :KK43:
Aynen ya benimde koyulaşmaya başlarken silikleşmeye başladı sonra ne oldu kaynadı gitti araya piki göremeden ,o kadar da takip yapmıştım,hayırlısı artık hakkımızda daha bata da 11 gün falan var adetim o kadar uzun ki ,geçmek bilmiyor bi türlü ..

Yumurtlaman belli mi canım yumurtlamadan 14 gün sonra adet oluyor benim bildiğim. Aşağı yukarı o şekilde tahmin edebilirsin belki.
Onuda bilmiyorum valla bu ay test yapacaktım sırf merakımdan ama kısmet olmadı bide bende her daim akıntı var o yuzden o sekilde de takip edemiyorum

Kızlar test yapmayı bırakmayın. Bugün bir gebenin günlüğü sayfasında gördüm. Biri 38. günü, diğeri 46. gün yumurtlama görmüş.

Merhaba bir sorum olacaktı şeffaf uzayan akıntı gelince yumurta çatlamış mi oluyor bilginiz var mı

Kızlar adete 4 gün var test yaptım. Acaba ben mi görüyorum 2. Çizgiyi 🙄 -bridget- -bridget-

Eklentiler

• IMG_20200211_140434.webp
    IMG_20200211_140434.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 69
Back
X