• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 bize uğurlu gel 🤰❣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar regl 5 gün kaldı. Sabah bi test yapayım diyorum. Dün ağrım vardı ama aynı regl olacakmışım gibi tüm belirtilerim. Bugün dayanamadım akşam üzeri test yaptım. Bomboş kuruma çizgisi bile çıkmadı 😝 Gün yaklaştıkça umudum kalmadı, yarın da test yapıcam ama kesin çıkmıcak yine. Öyle hissediyorum. Bu aya daha umutlu başlamıştım ama şimdi yine bi umutsuzluk sardı.🙁

20 günde bir regl günüm ve sag yumurtalık ta polıstık over farkettı doktorum bu ay 5şubatta olmam gereken regl gunum 7subatta oldu 2 gun suruyor 3.gün gelmıyor ve 6 gün geçti aradan ve az önce idrar sonrası peçetede pembe oldugunu farkettım ve regl geçiktiği zaman 2 erken test aldm yaptım negatftı testı yaptıgım gun regl oldum.. Aynı zamanda folık asıt kullanıyorum.. Ve aynı zamanda 2 gundur cok sık idrar ıcın sıkısıyorum yaparken de agrı hıssedıyorum yanma gibi Basına gelen var mı

Kızlar regl 5 gün kaldı. Sabah bi test yapayım diyorum. Dün ağrım vardı ama aynı regl olacakmışım gibi tüm belirtilerim. Bugün dayanamadım akşam üzeri test yaptım. Bomboş kuruma çizgisi bile çıkmadı 😝 Gün yaklaştıkça umudum kalmadı, yarın da test yapıcam ama kesin çıkmıcak yine. Öyle hissediyorum. Bu aya daha umutlu başlamıştım ama şimdi yine bi umutsuzluk sardı.🙁
Benimde yarın 5 gün kalıcak bende erken gebelik testi yapayım diyordum umutsuzluğa kapıldım okuyunca 🤦🏻‍♀️

Al benden de o kadar

Benimde yarın 5 gün kalıcak bende erken gebelik testi yapayım diyordum umutsuzluğa kapıldım okuyunca 🤦🏻‍♀️
Kapılma canım bende hata erken davrandım 5 gün 12’den sonra oluyo ondan dedim 16’sına girdik ya. Testi 6 gün varken yapmış oldum. Ama işte negatif görünce umutsuzluğa kapıldım. Biraz kendim ettim kendim buldum yani. His olarak da ne bilim olmamış gibi geliyor işte ☹️

Kapılma canım bende hata erken davrandım 5 gün 12’den sonra oluyo ondan dedim 16’sına girdik ya. Testi 6 gün varken yapmış oldum. Ama işte negatif görünce umutsuzluğa kapıldım. Biraz kendim ettim kendim buldum yani. His olarak da ne bilim olmamış gibi geliyor işte ☹
Feci bir bel ağrım var tek şüphem bu eğer yoksada yapayım adeti bekleyeyim kuzu kuzu diye düşündüm

Kızlar Bat'a 4 gün kaldı yeniden yumurtluyor olamam di mi?

Eklentiler

• IMG_20200217_130844.webp
    IMG_20200217_130844.webp
    68,4 KB · Görüntüleme: 25
Back
X