• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 bize uğurlu gel 🤰❣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Biz bi boş bi dolu geçiriyoruz. Yumurtlamaya kadar hep öyle yaptık yumurtlamayi gördüğümüzde 2 gün üst üste 1 gün boş geçirdik boşta mecburi oldu bilerek değil. Çatlama günlerini 2 gün devam ettik. Şimdi yine aynı mod bir dolu bir boş 🤷🏻‍♀️
Surekli bir bos bir dolu yapmayi dusunuyorum, ama daha once kaybim oldugu icin kafam rahat olmayacak biliyorum o yuzden bu sefer testle denemeye karar verdim, yumurtlama gunumu de ogrenmek istiyorum bu sefer, eşimde sıkıntı yok ama surekli gunasiri denemek kotu etkiler kaliteyi düşürür mü mi bilemedim🙄🙄🙄

Kızlar bu ay benden pes 😔 yumurtlamam her ay 16 17 günü gecmezdi hic. Gecen pazar bu kış günü kaplıcalara gittik belki faydalı olur diye ama felaket hastalandık esimde bende cok kötü bronşit olduk ciğerlerimizi üşütmüşüz 😤 ilac kullanıyoruz mecbur. o kadarda dikkat ettik ama sıcaktan soguga gecerken vurdu demek ki. Neyse bugun 18.gün ve hala ovulasyonda yumurtlama yok bu aydan pek ümidim kalmadı malesef ki :(

Günaydın İyi canım, 1 hafta kaldı bata beklemece. Günler geçmek bilmiyor 🤭
asil onemli olan yumurtlamadan sonra kac gun gecti kuzum var mi batmalar
[/QUOTE]
Yumurtlamadan sonra 8. Gün bugün. 16’sı bi test yapayım diyorum. Valla batma falan bazen var ama geçen ay da vardı, göğüslerim şişti yine klasik 😂 her ay olandan farklı bir şey yok gibi. Tipik adet öncesi sendromu yaşıyorum yani. O yüzden yine olmayacakmış gibi geliyor 😝

Kızlar bu ay benden pes 😔 yumurtlamam her ay 16 17 günü gecmezdi hic. Gecen pazar bu kış günü kaplıcalara gittik belki faydalı olur diye ama felaket hastalandık esimde bende cok kötü bronşit olduk ciğerlerimizi üşütmüşüz 😤 ilac kullanıyoruz mecbur. o kadarda dikkat ettik ama sıcaktan soguga gecerken vurdu demek ki. Neyse bugun 18.gün ve hala ovulasyonda yumurtlama yok bu aydan pek ümidim kalmadı malesef ki :KK43:
Canım çok geçmiş olsun. Önemli olan sağlık. Bi dahaki aya denersiniz.

Surekli bir bos bir dolu yapmayi dusunuyorum, ama daha once kaybim oldugu icin kafam rahat olmayacak biliyorum o yuzden bu sefer testle denemeye karar verdim, yumurtlama gunumu de ogrenmek istiyorum bu sefer, eşimde sıkıntı yok ama surekli gunasiri denemek kotu etkiler kaliteyi düşürür mü mi bilemedim🙄🙄🙄
Her günden daha iyi canım etkilemez sorun yoksa eşinde. Kafa rahatlığına gelince ne yapsan olmuyor, kafa orda illa ben de yapamıyorum pek😝

Her günden daha iyi canım etkilemez sorun yoksa eşinde. Kafa rahatlığına gelince ne yapsan olmuyor, kafa orda illa ben de yapamıyorum pek😝
Bıraktım kafamdan attım bıraktığım ay oldu diyen arkadaşlara hep imrenmişimdir :KK43::KK43::KK43:

Back
X