• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 bize uğurlu gel 🤰❣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar meraba durumlar nasıl benim normalde dün regl günümdü ama yumurtlamaya göre yarın olucam test yaptım bugün sizce

Eklentiler

• 20200223_121249.webp
    20200223_121249.webp
    6 KB · Görüntüleme: 41
Canım iyiyiz sen nasılsın bebiş nasıl?
benim bu ay da olmadı regl oldum bugün 🤷🏼‍♀️ Olsun devam diyorum daha yolun başındayız😊
Canım iyiyiz sen nasılsın bebiş nasıl?
benim bu ay da olmadı regl oldum bugün 🤷🏼‍♀️ Olsun devam diyorum daha yolun başındayız😊
devam kuzum olucak insallah 😊 bende bir iyi bir kotu gunleri geciriyorum bakalim canim

Kizlar bisey sorcam. Folik asit kullaniorm ikinci ayim bu. Normalde de adetim uzun surer ama 4 5inci gun azalirdi bugun 6. Gun hala ilk gun gibi acaba folik asit yuzundn mi

Gunaydin bugünde olmadım birazdan test yapicam inşaallah vardır çıkar kizlar

Ya adet olmadinsa bekle biraz daha inşallah vardır 🤲
[/QUOTE
Normalde 2 gün önce olmam lazımdı ama yumurtlamaya göre bugün kullandigim ilaca gorede bugün hala olmadım çarşambaya kadar bekliycem kan vericem inşaallah olmam vardır bebegim

Ben ilk folik asite başladığım ay, 2 hafta kullanmışken daha 4-5 gün erken olmuştum regl. Sonra düzeldi. Şimdi 1-2 gün oynuyor en fazla. Etkisi var mı emin değilim, ama ben de sormuştum burada yoktur etkisi dediler.
Muhtemelen yokdur ama biseyleri de değiştirdiği kesin😂

Back
X