• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 bize uğurlu gel 🤰❣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aa ama tutardı keşke iptal etmeseymiş siz değerlendirin. Burada görmüştüm birinin 3 yumurta gelişmiş değerlendirmiş tutmuştu. İkiz mi bilmiyorum ama.
Degerlendiriyorum agrilarim bitiyor gibi yumurtalar da.. İnş müjdeli haberleri veririm bu arada ikiz de çok istiyorum😁
Evet bende öyle bi konu okumuştum

Bende ikinci kutuya basladim gunu gunune gidiorm adette fln
Hiç hamile kaldın mı başlayalı beri ? Ben çok umutluyum inofolic ten çok araştırdım alacağımız bütün vitaminler var nerdeyse. Pko icin cok iyi

Degerlendiriyorum agrilarim bitiyor gibi yumurtalar da.. İnş müjdeli haberleri veririm bu arada ikiz de çok istiyorum😁
Evet bende öyle bi konu okumuştum

Hiç hamile kaldın mı başlayalı beri ? Ben çok umutluyum inofolic ten çok araştırdım alacağımız bütün vitaminler var nerdeyse. Pko icin cok iyi
Yok bi kere adet oldm ztn kullandktan sonra bugun yumurrtlama günüm bakalim

Yok bi kere adet oldm ztn kullandktan sonra bugun yumurrtlama günüm bakalim
Adet tarihin yakın seninde ozaman hadi bakalım 😊 benim regl tarihim yaklaşıyor. Yumurtlama oldu diye düşünüyorum hepsi çatladı mi bilmiyorum umarım catlamistir . Agrilarim bitti gibi..

Benim de yumurtam çatladı dün, bekleyiş başladı. Bat 20si görünüyor bi iki gün oynayabilir. Umarım hepimizin bu ay gelir artık :emir_bebek:

Adet tarihin yakın seninde ozaman hadi bakalım 😊 benim regl tarihim yaklaşıyor. Yumurtlama oldu diye düşünüyorum hepsi çatladı mi bilmiyorum umarım catlamistir . Agrilarim bitti gibi..
21i ya daha var cok sancim var benimde bu aralar krapm gibi degisik bi agri yarini da degerlendircz bakalim

Benimde o tarihler civarında.. bu ay klomen kullandığım için değişebilir günler. Aşılamam iptal edildi ins kendi tutmustur
İnşallah. Bnmde bu ay umidm yok doktrm nisanda tekrr gel demisti onu bekliycm kendiligndn olck gibime gelmiyor

Niye adet olunca gel demedi ? Genelde adetin 2. Günü başlanıyor yumurta takibi ve sonra aşılama vesaire
Icimizdrkı ses öyle diyo günkü Daha önce yaşamadık o duyguyu ama bakarsın olur supriz li bisekildr
İnşallah. Bnmde bu ay umidm yok doktrm nisanda tekrr gel demisti onu bekliycm kendiligndn olck gibime gelmiyor

Niye adet olunca gel demedi ? Genelde adetin 2. Günü başlanıyor yumurta takibi ve sonra aşılama vesaire
Icimizdrkı ses öyle diyo günkü Daha önce yaşamadık o duyguyu ama bakarsın olur supriz li bisekildr
Yumurta takibi yaptrmiorm bi problem yok dio folic aait kullan 3 ay tekrr bakarız dedi esimin ileri hizli sperm sayisi azdi o da ilac kullanio bu 3 ayda onun da artmasını takip edicz dedi o yuzdn

Bu da bugun. Dun sabah ve aksami degerlendirdik. Bugun ara verip yarin devam edelim diorm. Ne dersiniz bana gore onceki yaptığımla ayni gibi geliyo

Eklentiler

• IMG_20200307_140241.webp
    IMG_20200307_140241.webp
    70,8 KB · Görüntüleme: 31
Yumurta takibi yaptrmiorm bi problem yok dio folic aait kullan 3 ay tekrr bakarız dedi esimin ileri hizli sperm sayisi azdi o da ilac kullanio bu 3 ayda onun da artmasını takip edicz dedi o yuzdn
Yeni evlisiniz galiba.. Çocuk isteyenler için yeni de olsa 1 sene geçtiyse asilama yaptirabiliyorsun
Hayırlısı olsun bende bekliyorum
Bu da bugun. Dun sabah ve aksami degerlendirdik. Bugun ara verip yarin devam edelim diorm. Ne dersiniz bana gore onceki yaptığımla ayni gibi geliyo

Tam pik olmuş heralde. En fazla 1 gün ara vererek değerlendirin. Hergün değerlendirebilirsiniz. Ama kalite düşmemesi için fındık fıstık keçi boynuzu içebilir esin

Bu ztn nasi azalms ya bi gunde. Aksami gecerlendirsk gec mi kaldk acaba

Eklentiler

• IMG_20200308_165115.webp
    IMG_20200308_165115.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 30
Bugunde boyle cikti

Eklentiler

• IMG_20200309_165319.webp
    IMG_20200309_165319.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 38
Kizlarr 4 gunm var test yaptm ama cok silik bi cizgi var ama kamerada gorunmuyor atamadm bi turlu size Allahim insallah dogrudur

Belli oluyor mu

Eklentiler

• IMG_20200317_103023.webp
    IMG_20200317_103023.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 32
Back
X