Çok fazla üzme kendini biraz yat dinlen canım hayra yor hayır olsunHanımlar bu sabaha karsı koyu akıntım oldu kahverengi sonrasında pembe su gibi geldi suan pembe gelmiyor çok şükür ama küçük küçük pütürlü kahvelikler geliyor 5+5 im bugün doktora gittim kese de birşey yok altif kanama gözükmüyor yerleşmede olmuş olabilir düşük riski de dedi zamanla anlarız diyor çok korkuyorum
Yatıyorum transfer sonrasına geri döndük valla inşallah birşey olmazÇok fazla üzme kendini biraz yat dinlen canım hayra yor hayır olsun
Bende de olmuştum canım o günden beri progestan iğne kullanıyorum üç dört gün sürdü kesildi bol bol dinlen inşallah hiçbir şey olmazHanımlar bu sabaha karsı koyu akıntım oldu kahverengi sonrasında pembe su gibi geldi suan pembe gelmiyor çok şükür ama küçük küçük pütürlü kahvelikler geliyor 5+5 im bugün doktora gittim kese de birşey yok altif kanama gözükmüyor yerleşmede olmuş olabilir düşük riski de dedi zamanla anlarız diyor çok korkuyorum
inşallah bişey olmaz benzerini bende yaşadım 2 gün önce ömrümden ömür gitti kaybediyorum sandım bebeğimi ama çok şükür kalp atışını duyduk rahatladık sende merak etme (dememe bakma insan ister istemez takıyor) Allahım nasibini verdiyse hiç birşey olmaz Allah’a emanet olunHanımlar bu sabaha karsı koyu akıntım oldu kahverengi sonrasında pembe su gibi geldi suan pembe gelmiyor çok şükür ama küçük küçük pütürlü kahvelikler geliyor 5+5 im bugün doktora gittim kese de birşey yok altif kanama gözükmüyor yerleşmede olmuş olabilir düşük riski de dedi zamanla anlarız diyor çok korkuyorum
Ben gebeliğimi öğrendiğimden beri her gün vuruluyorum iğne ayrıca progestan hapı vajınalde alıyorum ama oldu malesefBende de olmuştum canım o günden beri progestan iğne kullanıyorum üç dört gün sürdü kesildi bol bol dinlen inşallah hiçbir şey olmaz
Senin nasıldı bariz kan mıydı yoksa sulu veya kahverengi tortu gibi mi inşallah sağlıkla kucağımıza alırız rabbim bize bağıslasıninşallah bişey olmaz benzerini bende yaşadım 2 gün önce ömrümden ömür gitti kaybediyorum sandım bebeğimi ama çok şükür kalp atışını duyduk rahatladık sende merak etme (dememe bakma insan ister istemez takıyor) Allahım nasibini verdiyse hiç birşey olmaz Allah’a emanet olun
Sulu açık kırmızı pembe gibi bi renkli adet kanı gibi değil birden yoğun geldi iki peçeteyle sildim ama hemen durdu kahve rengine döndü şuan yok çok az leke silince geliyor damlama yokSenin nasıldı bariz kan mıydı yoksa sulu veya kahverengi tortu gibi mi inşallah sağlıkla kucağımıza alırız rabbim bize bağıslasın
Aynen benımde öyle kahverengi sanki adet bitimi sonrası koyu akıntı gibi geldi sonrasında 2 3 saat sadece peçeteye sildiğinde pembe sulu şekilde oldu doktora gittim kesede bozulma yok çok şükür pembe su gitti şimdi sadece silince hafif pütürlü nokta nokta kahve geliyor salı günü gitcem bende haftaya inşallah kalp atışını duyarım 6+4 oluyor vajınal mı duyulur karından mı ınsallah birşey olmaz bebişlerimizeSulu açık kırmızı pembe gibi bi renkli adet kanı gibi değil birden yoğun geldi iki peçeteyle sildim ama hemen durdu kahve rengine döndü şuan yok çok az leke silince geliyor damlama yok
Insallah canım sağlıkla bi kucagimiza alabilsek ven 6+0 vajinal duydum kalp sesini 6+6 da karından gördüm ve duydumAynen benımde öyle kahverengi sanki adet bitimi sonrası koyu akıntı gibi geldi sonrasında 2 3 saat sadece peçeteye sildiğinde pembe sulu şekilde oldu doktora gittim kesede bozulma yok çok şükür pembe su gitti şimdi sadece silince hafif pütürlü nokta nokta kahve geliyor salı günü gitcem bende haftaya inşallah kalp atışını duyarım 6+4 oluyor vajınal mı duyulur karından mı ınsallah birşey olmaz bebişlerimize
Benim normalde cuma günü çağırmıştı doktorum böyle bir şey olduğu için galiba 1 hafta sonraya cagırdı salı günü için evet bende çok korktum 3 ten sonra sabaha kadar vakit geçmedi dört döndüm şimdi sabahtan beri dinleniyorm bakalmBide oyle cok korktumki hayatimda hic boyle çaresiz hissetmedim kendimi o an herşey bitti sandım bebegimi kaybediyorum sandım ayağa kalkmaya korktum akıp gidecek diye ama çok şükür ayağa kalktıgımda hiç bişey gelmedi bebegimi görmeye gidene kadar neler geçti aklımdan kalbini duyar duymaz çok şükür allahım dedim bebeğime bişey olmamış tek ağzımdan çıkan o kelime şükür
Bunun başka çaresi yok dinlenicez mümkün olduğu kadar yatarak bebislerimizi buyutucez bazen 9 ay yatilmasi gereken durumlar olabiliyor benim doktorum genelde çok rahat davranın derdi yani sağlıklıysa tutunur zaten derdi bu sefer tembihledi yaticaksin gerekirse wc dışında kalkmiyacaksin dediBenim normalde cuma günü çağırmıştı doktorum böyle bir şey olduğu için galiba 1 hafta sonraya cagırdı salı günü için evet bende çok korktum 3 ten sonra sabaha kadar vakit geçmedi dört döndüm şimdi sabahtan beri dinleniyorm bakalm
Aynen öyle canım dinlenmekten başka yapacak birşey yok dikkat etcezBunun başka çaresi yok dinlenicez mümkün olduğu kadar yatarak bebislerimizi buyutucez bazen 9 ay yatilmasi gereken durumlar olabiliyor benim doktorum genelde çok rahat davranın derdi yani sağlıklıysa tutunur zaten derdi bu sefer tembihledi yaticaksin gerekirse wc dışında kalkmiyacaksin dedi
Allahım kucağına almayı nasip etsin belli bir kont kadar korkun hic bitmeyecek ama lütfen sadece dua et çünkü başka yapacak birşey yok yoksa onuda kendini çok üzeceksin bende öyleydim ama baktım olmuyor çok şükür de Allahın izniyle hakkımızda hayırlı ise inş hep beraber kucağımiza almak nasip olur mümkünse başına birşey gelmeden olumsuz konulara bakmaktan uzak dur kendine siz vermerhaba. benim de 3. gün embriyosuyla transferim oldu. 6+0 da doktor muayenesinde sadece keseyi gördük. 7+3 te kalp atışını duymamız gerek dedi. böyle bir durum yaşayan var mı acaba. çok korkuyorum boş gebelik olur diyebi de son 2 gündür kahverengi akıntım oldu. doktor önemsemedi. bir sıkıntı görünmüyor dedi. benim tek korkum boş gebelik
balmamak için elimden geleni yapıorm ama olmuyor. 2 düşük yaşadım 1sene içinde. biri aşılama biri normal gebelikti. insan aynı şeyleri yaşamaya korkuyor işte. sen dd mi geç gördün bebeğiniAllahım kucağına almayı nasip etsin belli bir kont kadar korkun hic bitmeyecek ama lütfen sadece dua et çünkü başka yapacak birşey yok yoksa onuda kendini çok üzeceksin bende öyleydim ama baktım olmuyor çok şükür de Allahın izniyle hakkımızda hayırlı ise inş hep beraber kucağımiza almak nasip olur mümkünse başına birşey gelmeden olumsuz konulara bakmaktan uzak dur kendine siz ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?