2020 de doğum yapacak tüp bebek hamişleri gelin berber gün sayalım🤗

balmamak için elimden geleni yapıorm ama olmuyor. 2 düşük yaşadım 1sene içinde. biri aşılama biri normal gebelikti. insan aynı şeyleri yaşamaya korkuyor işte. sen dd mi geç gördün bebeğini
[/QUOT
Allahım bidaha yasatmasin inş ben ilkinde keseyi gördük ama belli belirsiz bişey vardı diğer gittigimizde karından hic birşey goremedi 7+3 te vajinadan baktı yine hem kendini hem kalp atışını duyduk çok sukur birçok kişi geç görmüş Allahin izniyle göreceksin bir anda büyüyorlarmiş senin yaramazda öyledir

ay inşallah canım benim ağzın dualı olsun sonıcumu yine paylarşırım burdan. insanı en iyi aynı sıkıntıları yaşayan anlarmış ve en çok onlarla paylaşmaktan mutluluk duyarmış. iyi ki varsınız

Ohh işte böyle ol konuyu uzattım ama ilaç yazdırmaya gittiğim başka bir dok dediki ister normal ister tedavi ile olsun bu süre de sadece beklemek lazim başka hic tedavisi yok dedi.Tek ilaç Herşeye can veren Allahım.Bir dua var telefondan oku seni rahatlatacak Kenzul ars duası anlamını okuyunca anlayacaksın Güzel haberlerle gel inş

Kızlar aklıma takılan bişey var. İki gün önce idrar testimi atmıştım. Silik çıkmıştı bthcg 18 çıkmıştı. Bugün yine idrar testi yaptım o da silik çıktı. Artık netleşmesi gerekmiyor mu? Kimyasal gebelik yaşamaktan çok korkuyorum. Zaten çok erken çıkmıştı

Benim transferimin 12. Gününe kadar hep silikti sonra netleşti değerim 1300 lerdeydi net olduğunu görebildim bence içini ferah tut kaçıncı günün bu arada

Benim transferimin 12. Gününe kadar hep silikti sonra netleşti değerim 1300 lerdeydi net olduğunu görebildim bence içini ferah tut kaçıncı günün bu arada
Canım bugün 7. Günüm. 5. Gün idrar silik kan 18 di. Ben düşündüm ki iki günde ikiye katlandıysa erken gebelik testinde artık netleşir. Ama yine silik çıkınca çok üzüldüm. Deşiğim gibi kimyasal olmasından korkuyorum. Umarım Pazar günü güzel haberleri alırım. Çünkü günlerdir hamileyim diyorum kendi kendime. Çok üzülürüm

8. Gün çok silik çizgiyle öğrendim kan verdiğimde 30 civarı idi ve ikiye katladığı halde 12. Gün anca netleşmeye başladı daha çok küçük Hiç üzülme Allah’ın izniyle bişey olmaz istersen bi kan testi yaptır kafanı kurcalama netleşsin

Canım söylediklerin içimi rahatlattı. 30’ da silik çıkıyorsa benim de hemen hemen o aralarda şu an. 36 falandır yolundaysa herşey. Artık psikolojimiz bozulma yolunda ilerliyoruz Pazar’a kadar bekleme kararı aldık eşimle. Pazar kan sonucunu yazarım tekrar. Teşekkür ederim

Benim hep silik cikti.. hatta en son yapitigimda ertesi gun beta verdim 390 cikti ama bi gun once yine silikti yani..

Selam kızlar bugün beta testim yenilenceki ilk 26 idi şimdi 78 çıktı dr gayet iyi dedi fakat kaşıntıma çare bulamadılarmsaç diplerimsen kulak içi gözlerim el kol bacak kasınmaktan ölcem ilaç veremediler böyle bi duumla karsılasan gören duyan var mı önerebilecrğiniz ne var çıldırcam kaşınmaktan

Kizlar transferim yapildi 2. Gunum bugun, ismim merve lutfen bnin icin dua edin hamişlerin duasi tutar derler. Bende araniza katilmak istiyorum artk

Canımm insallah saglıklı sıhatli bir bebişe kavusursun transferin tutar insallah allah hepimizin yüzünü güldürsün..

Canım hiç bilgim Yok olsa İnan önerirdim. Bu arada Allah sağlıklı bir gebelik ve sonunda bebişini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

Kizlar transferim yapildi 2. Gunum bugun, ismim merve lutfen bnin icin dua edin hamişlerin duasi tutar derler. Bende araniza katilmak istiyorum artk
Umarım güzel sonuçlar alırsın Ne kadar pozitif , o kadar mutlu anne demek ve tedavi sırasında kilere bi o kadar umut demek

Ben ilk 6.gün yaptım gayet net çıkmıştı 8.gün yaptığımda silik çıktı senin gibi aynı şeyi düşündüm bende çok korktum ama bak çok şükür üçüzlerimle büyüyoruz sabırla kan vereceğin günü bekle canım

Aynen Canım için rahat olsun bebeğini üzme boşuna ne olursa olsun şuan seninle Sağ Salim. Alırsın inşallah sende kucağına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…