2020 de doğum yapacak tüp bebek hamişleri gelin berber gün sayalım🤗

Pazartesi gününr kadar dayanamayıp test yaptım HAMİŞİİİİMMMM  şükürler olsunnnnn rabbimm
Tebriklerrrrr çok güzel bir duygu artık gönlünü ferah tut Bebişin seninle Negatif düşünceleri def et aklından Bundan sonrası hayırlısıyla gelir inşallah

Enteresan.. ama doktordan doktora fark var.. benim doktorum boyle dusunmus demekki.. benim hapsirik tiksirik burun tikanikligimda oluyor cok alerjik bi bunyem var. Bazi alerji haplari sorun degil dedi

Kızlar benim alerjiyle basım hala belada tüp bebekten sonra ilaçlarıma devam etmemi istemişti duphaston içiyodum günde 2 kaşıntı o yapmıs olabilir dedi şimdi prednol günde 1 içeceksin 5 gün dedi baktım alerji vs kesiyomus. Hamilelikte prednol kullanmaya devam eden varmı ?

Kizlar 7inci haftamdayim ve mide bulantısından ölüyorum cok zor böyle olan varmı
Çok normal bthcg nin vücutta yükselmesine bağlı bulantı kusma yaşanıyor canım. Tıpta ki adı hiperemezis. Eğer uzun süre kusup beslenemezsen bi kadın Doğuma git. İdrar testi yapıyorlar bir değerin yüksek çıkarsa yatış verip biraz serum, bulantı ilacı vs yapıyorlar. Benim bir ablam 12. Haftada oda aynı durumda. Yavaş yavaş bthcg düştükçe geçecek bulantı kusma. Çok geçmiş olsun

Prednol degil ama deltakortil klaniyorum.. prednol icinde vucudumda alerji lezyonlari var istersen kremini kullanbilirsin demisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…