Tebriklerrrrr çok güzel bir duygu artık gönlünü ferah tut Bebişin seninle Negatif düşünceleri def et aklından Bundan sonrası hayırlısıyla gelir inşallahPazartesi gününr kadar dayanamayıp test yaptımHAMİŞİİİİMMMM  şükürler olsunnnnn rabbimm
Allahım kimsenin kucağını boş koymasınTebriklerrrrr çok güzel bir duygu artık gönlünü ferah tut Bebişin seninle Negatif düşünceleri def et aklından Bundan sonrası hayırlısıyla gelir inşallah
Pazartesi gününr kadar dayanamayıp test yaptımHAMİŞİİİİMMMM  şükürler olsunnnnn rabbimm
Ben negatif çıkmaz inşallah canım hep beraber kucağımıza alacağımız günü beklerizGözünüz aydin ne güzel bi haberbenim de pazartesi test günüm ben de yapsam mi bilemiyorum
Enteresan.. ama doktordan doktora fark var.. benim doktorum boyle dusunmus demekki.. benim hapsirik tiksirik burun tikanikligimda oluyor cok alerjik bi bunyem var. Bazi alerji haplari sorun degil dediBana vermedi bebek çok yeni 8 hafta olmadan müdahale edemeyiz vücutta döküntü yok anlık kasıntı durmadan bugün baktı antiseptik gibi bi tedavi adı söyledi hatta ilk gebeliğimi alerjiyle öğrendim 1 serum taktılar 2.serum ilaçlıymıs takmadı acil servis. Bana neden hap falan vermediler ki ya
Tebrik ederim canımmPazartesi gününr kadar dayanamayıp test yaptımHAMİŞİİİİMMMM  şükürler olsunnnnn rabbimm
Çok normal bthcg nin vücutta yükselmesine bağlı bulantı kusma yaşanıyor canım. Tıpta ki adı hiperemezis. Eğer uzun süre kusup beslenemezsen bi kadın Doğuma git. İdrar testi yapıyorlar bir değerin yüksek çıkarsa yatış verip biraz serum, bulantı ilacı vs yapıyorlar. Benim bir ablam 12. Haftada oda aynı durumda. Yavaş yavaş bthcg düştükçe geçecek bulantı kusma. Çok geçmiş olsunKizlar 7inci haftamdayim ve mide bulantısından ölüyorum cok zor böyle olan varmı
Malisef var canım benim de öyle özellikle sabahları henüz hiç çıkarmadım ama bişey de yiyemiyorumKizlar 7inci haftamdayim ve mide bulantısından ölüyorum cok zor böyle olan varmı
Prednol degil ama deltakortil klaniyorum.. prednol icinde vucudumda alerji lezyonlari var istersen kremini kullanbilirsin demistiKızlar benim alerjiyle basım hala beladatüp bebekten sonra ilaçlarıma devam etmemi istemişti duphaston içiyodum günde 2 kaşıntı o yapmıs olabilir dedi şimdi prednol günde 1 içeceksin 5 gün dedi baktım alerji vs kesiyomus. Hamilelikte prednol kullanmaya devam eden varmı ?
Cok sevindim canımm devakı gelsin insallah saglıkla kucagımıza alalımm bu arada değerin cok güzel ikiz mi geliyor yoksaKızlar 5. Gün 18 çıkmıştı , bugün 9. Gün 221 bthcg ❤❤❤Çok şükür bugünlere. Allah isteyen herkese nasip etsinn
Hadi inşallahKızlar 5. Gün 18 çıkmıştı , bugün 9. Gün 221 bthcg ❤❤❤Çok şükür bugünlere. Allah isteyen herkese nasip etsinn
Tebrikler gözün aydınKızlar 5. Gün 18 çıkmıştı , bugün 9. Gün 221 bthcgÇok şükür bugünlere. Allah isteyen herkese nasip etsinn
Teşekkür ederim canımmCok sevindim canımm devakı gelsin insallah saglıkla kucagımıza alalımm bu arada değerin cok güzel ikiz mi geliyor yoksa
Teşekkür ederim canımm❤İki embriyo koydular yüksek ihtimalle ikiz olabilir
[/QUOTE
Teşekkür ederimTebrikler gözün aydın
İnşallah canımmHadi inşallah
Cok sukur canım Allahım sağlıkla ilerleyip kucağına almayı nasip etsinKızlar 5. Gün 18 çıkmıştı , bugün 9. Gün 221 bthcg ❤❤❤Çok şükür bugünlere. Allah isteyen herkese nasip etsinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?