Teşekkür ederim canım amin cümlemize inşallahCok sukur canım Allahım sağlıkla ilerleyip kucağına almayı nasip etsin
Çok şükür Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inş bizimkileridePazartesi gününr kadar dayanamayıp test yaptımHAMİŞİİİİMMMM  şükürler olsunnnnn rabbimm
Bana da 2 embiriyo koyuldu 5.gün embiriyosu bende merakla sonucu bekliyorum ultrasonu insallah saglıklı olsunlarsa tek çift farketmez tabiTeşekkür ederim canımm❤İki embriyo koydular yüksek ihtimalle ikiz olabilir
Tabi sağlıklı olsun devamı gelsin de tek çift farketmezBana da 2 embiriyo koyuldu 5.gün embiriyosu bende merakla sonucu bekliyorum ultrasonu insallah saglıklı olsunlarsa tek çift farketmez tabi
Ultrason da ilk defa bebişlerini göreceksin nasıl bir duyguBana da 2 embiriyo koyuldu 5.gün embiriyosu bende merakla sonucu bekliyorum ultrasonu insallah saglıklı olsunlarsa tek çift farketmez tabi
Cok heyecanlıyım ama daha var benim seninle hemen hemen aynı gibi transfer ne zamandı senin ?Ultrason da ilk defa bebişlerini göreceksin nasıl bir duygu
16 mayısta 5. Gün embiriyosu yapıldı 2 embriyo transferim olduCok heyecanlıyım ama daha var benim seninle hemen hemen aynı gibi transfer ne zamandı senin ?
Benimde 10 mayısta yumurta toplama 15 mayıs transfer aynıyız 1 gün farkla16 mayısta 5. Gün embiriyosu yapıldı 2 embriyo transferim oldu
Şimdi hcg kaç çıkıyor canımBenimde 10 mayısta yumurta toplama 15 mayıs transfer aynıyız 1 gün farkla
Pazartesi yaptırcam canım en son 76 idi doktor iyi artıyor demişti bakalım p tesi kaç olcakŞimdi hcg kaç çıkıyor canım
Bize de haber ver merak ettimPazartesi yaptırcam canım en son 76 idi doktor iyi artıyor demişti bakalım p tesi kaç olcak
Tamam canım insallah güzel haberler alırız bugün de olası regli günüm hafiften agrı var insan endişeleniyorBize de haber ver merak ettim
İnsallah canım hayırlısıyla saglıkla en güzel haberleri alırsın bekliyoruzHayırlı akşamlar hanımlar 25 mayısta yani dün 5. Gün embriyosu transfer edildi. Transferden beri ara ara yoklayan sağ kasık ağrım var. Test günü bayramın 1. Günü dediler. bana da dua edin siZler gibi güzel sonuçlar alıyım bende çok emek verdik hepimiz
İnşallah canım Allah hepimizin yüzüne baksın, dualarımızı kabul etsinHayırlı akşamlar hanımlar 25 mayısta yani dün 5. Gün embriyosu transfer edildi. Transferden beri ara ara yoklayan sağ kasık ağrım var. Test günü bayramın 1. Günü dediler. bana da dua edin siZler gibi güzel sonuçlar alıyım bende çok emek verdik hepimiz
Allahın izniyle hepimiz kucağımıza alacaz bebişlerimiziTamam canım insallah güzel haberler alırız bugün de olası regli günüm hafiften agrı var insan endişeleniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?