2020 de doğum yapacak tüp bebek hamişleri gelin berber gün sayalım🤗

Kasık ağrıların ağne batar gibi değil mi
İğne batar gibi ağrıların oluyorsa korkma bu bebeğin canlı olduğunu gösterir ve iyiye işaret demişti benim doktorum

Kizlar merhaba sonunda ben de araniza katildim bugun 10.günümdü 105 çıkti değerim. 2 tane 5.gun embriyosu koyulmuştu. Bitanesi tutmuş gibi degil mi ? Değeri böyle olup da ikiz olan var mi merak ettim.
Canım hayırlı olsun öncelikle Allah tamamına erdirsin .. benim 10.gün değerim 74.84 çıkmıştı. Bugün 13.gün 208.64 neye göre artıyor bilemedim ama benim tek gibi sende çift olabilir saglıkla kucagımıza alalım

Kizlar merhaba sonunda ben de araniza katildim bugun 10.günümdü 105 çıkti değerim. 2 tane 5.gun embriyosu koyulmuştu. Bitanesi tutmuş gibi degil mi ? Değeri böyle olup da ikiz olan var mi merak ettim.
Ultrasonda ve kalp sesinde belli olur canım tek mi çift mi çok sevindim aramıza katıldığın için

Güzel haber alan arkadaşlarım hayırlı olsun Allahım tamamına erdirsin benim bugün kont vardı çok şükür yine gördük progestan ignemi kesti vurulma dedi crinio jeli günde iki yap dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…