Kasık ağrıların ağne batar gibi değil miHayırlı akşamlar hanımlar 25 mayısta yani dün 5. Gün embriyosu transfer edildi. Transferden beri ara ara yoklayan sağ kasık ağrım var. Test günü bayramın 1. Günü dediler. bana da dua edin siZler gibi güzel sonuçlar alıyım bende çok emek verdik hepimiz
Evet canım arada yanma tarzı gibi de oluyor ayyyy inşallah yaaa daha teste de varKasık ağrıların ağne batar gibi değil mi
İğne batar gibi ağrıların oluyorsa korkma bu bebeğin canlı olduğunu gösterir ve iyiye işaret demişti benim doktorum
Bayram girmeden bolca gebelik testi alEvet canım arada yanma tarzı gibi de oluyor ayyyy inşallah yaaa daha teste de var
Çok sevindimm canımmmMerhaba kızlar bugün yine 3. Ye kan testi günümdü değerim 208,64 çıktı
İnsallah canım benimHarikaa❤❤ İnşallah sağ Salim kucağımıza alıcaz bebişlerimizi❤❤
BendeeeÇok sevindimm canımmm
Hayırlı olsun canım sağ Salim kucağına alırsın inşallah darısı ben gibi bekleyenlere olsunBendeeedarısı isteyen herkesin basına olsun saglıkla insallah
Canım hayırlı olsun öncelikle Allah tamamına erdirsin .. benim 10.gün değerim 74.84 çıkmıştı. Bugün 13.gün 208.64 neye göre artıyor bilemedim ama benim tek gibi sende çift olabilirKizlar merhaba sonunda ben de araniza katildimbugun 10.günümdü 105 çıkti değerim. 2 tane 5.gun embriyosu koyulmuştu. Bitanesi tutmuş gibi degil mi ? Değeri böyle olup da ikiz olan var mi merak ettim.
Canım hayırlı olsun öncelikle Allah tamamına erdirsin .. benim 10.gün değerim 74.84 çıkmıştı. Bugün 13.gün 208.64 neye göre artıyor bilemedim ama benim tek gibi sende çift olabilirsaglıkla kucagımıza alalım
Ultrasonda ve kalp sesinde belli olur canım tek mi çift miKizlar merhaba sonunda ben de araniza katildimbugun 10.günümdü 105 çıkti değerim. 2 tane 5.gun embriyosu koyulmuştu. Bitanesi tutmuş gibi degil mi ? Değeri böyle olup da ikiz olan var mi merak ettim.
Ultrasonda ve kalp sesinde belli olur canım tek mi çift miçok sevindim aramıza katıldığın için
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz rabbim sağlıkla kucağımıza almayıda nasip eder inşallah
Dr öyle baz aldı canım son adetten. ben buraya yanlıs yazmısımKizlar biz de normal yolla hamile kalanlar gibi, son adet tarihimizden itibaren sayıcaz di mi ?
Benim ultrasyondan hem son adet hem ultrason aynı tutuyorKizlar biz de normal yolla hamile kalanlar gibi, son adet tarihimizden itibaren sayıcaz di mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?