Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pgt genetigi değiştrilmiş demek değil, embriyolardan hücre alınıp kromozomlarına bakılmak üzere tahlile yollanıyor. Kromozomsal Bir sorun varmı yok mu ona bakılıyor. Genetiklerinde oynama yapılmıyor yani.Merhaba arkadaşlar bende ilerde tüp bebek yapmayı düşünüyorum ama genetiği değiştirilmiş tüp bebek (pgt ) yapmam lazım.
Hamileliginiz nasıl geçiyo. Tüp bebekte 9 ay boyunca yatak istrahatinde bulunmak lazım diyorlar var mı öyle bişi.
Merhaba arkadaşlar bende ilerde tüp bebek yapmayı düşünüyorum ama genetiği değiştirilmiş tüp bebek (pgt ) yapmam lazım.
Hamileliginiz nasıl geçiyo. Tüp bebekte 9 ay boyunca yatak istrahatinde bulunmak lazım diyorlar var mı öyle bişi.
Genetiği ayristirilmis yazacaktim yanlislik oldu.Pgt genetigi değiştrilmiş demek değil, embriyolardan hücre alınıp kromozomlarına bakılmak üzere tahlile yollanıyor. Kromozomsal Bir sorun varmı yok mu ona bakılıyor. Genetiklerinde oynama yapılmıyor yani.
9 ay boyunca yatak istirahati gibi bir durum yok. Her gebe gibi, normal bir gebe ne yaşarsa iyi kotu , tüp bebek gebelerinde de aynı ihtimal var. Yani hic bir fark yok. Sadece bizler daha zor elde edilmiş bir hamilelik yaşadıgımız ve coook basından hamilelik bekledigimiz bildigimiz için biraz daha endişeli oluyoruz bence. Normal yolla gebe kalınca 6.7. Haftada belkide daha gec ogreniliyor ama bizler ta en basından herseye hakimiz bekliyoruz.
Zor gerçekten. Pgt yaptiranlar ne.kadar bi ücret. Odediniz toplamda ne kadar paraniz gitti. Bide nerde hangi hastanede yaptiniz9 ay yatsam kafayi yerdim.. doktorum transfer gunu dinlen ertesi gun istersen basket maci yap demisti bana
Zor gerçekten. Pgt yaptiranlar ne.kadar bi ücret. Odediniz toplamda ne kadar paraniz gitti. Bide nerde hangi hastanede yaptiniz
Ben kendiliğinden tedavisiz hamile kalabiliyorum ama kalbi duruyo 3 4 5 aylıkken. O yüzden bana pgt öneriliyorPgt ye gerek duymadim ben.
Ben kendiliğinden tedavisiz hamile kalabiliyorum ama kalbi duruyo 3 4 5 aylıkken. O yüzden bana pgt öneriliyor
Bunun şartlari varmış 35 yaşından büyük filan olmak gerekiyo diyorlar doğru mu acabaYapilabilir tabi. Benim 8 haftalikken kalbi durdu suanki devam ediyor. Yapilmasi gerekiyorsa yapilacak. Benim.gerekliligim yoktu
Bunun şartlari varmış 35 yaşından büyük filan olmak gerekiyo diyorlar doğru mu acaba
B3nde özelde düşünüyorum yaa. Şu an gittiğim doktorum tuo bebek uzmanı. Eğer düşünürseniz sizi istanbul a Bülent tıraş a yonlendiririm dedi. En iyisi oymus. Ama ilaçlar hastane hersey dahil 20 25 bin i gözden cikarmaniz lazım dedi. 1 2 sene sonra sonra düşünüyorum zaten. Maddi olarakta psikolojik olarak da toparlanmamiz lazım. Yaşımız daha küçük. Ben 24 eşim 26 yaşında. Bi kızımız da 4 yaşında acelemiz yok yani. Sadece böyle bişi önerdikleri için araştırıyorum bilgi toplamak icinOzelde bir sart aramiyorlar diye biliyorum. Devlet icinde tup bebek sartlari var evet ama ben devlette yaptirmadim burada bilen arkadaslar var. Rapor cikartmak gerekiyor devlet icin .
B3nde özelde düşünüyorum yaa. Şu an gittiğim doktorum tuo bebek uzmanı. Eğer düşünürseniz sizi istanbul a Bülent tıraş a yonlendiririm dedi. En iyisi oymus. Ama ilaçlar hastane hersey dahil 20 25 bin i gözden cikarmaniz lazım dedi. 1 2 sene sonra sonra düşünüyorum zaten. Maddi olarakta psikolojik olarak da toparlanmamiz lazım. Yaşımız daha küçük. Ben 24 eşim 26 yaşında. Bi kızımız da 4 yaşında acelemiz yok yani. Sadece böyle bişi önerdikleri için araştırıyorum bilgi toplamak icin
Siz hangi hastanede yaomistinizOo zaman akisina birakin.. benim doktorum unlu falan degil ama cok memnunum
Siz hangi hastanede yaomistiniz
Memorial şişli hastanesiyle gorus derim Semra Kahraman ve ekibi gercekten cok iyi. Tup bebekte labaratuarda cok onemli ve avrupanın en iyisi secildi orası, bir arastır derimB3nde özelde düşünüyorum yaa. Şu an gittiğim doktorum tuo bebek uzmanı. Eğer düşünürseniz sizi istanbul a Bülent tıraş a yonlendiririm dedi. En iyisi oymus. Ama ilaçlar hastane hersey dahil 20 25 bin i gözden cikarmaniz lazım dedi. 1 2 sene sonra sonra düşünüyorum zaten. Maddi olarakta psikolojik olarak da toparlanmamiz lazım. Yaşımız daha küçük. Ben 24 eşim 26 yaşında. Bi kızımız da 4 yaşında acelemiz yok yani. Sadece böyle bişi önerdikleri için araştırıyorum bilgi toplamak icin
Özel mi orası da.Memorial şişli hastanesiyle gorus derim Semra Kahraman ve ekibi gercekten cok iyi. Tup bebekte labaratuarda cok onemli ve avrupanın en iyisi secildi orası, bir arastır derim
Özel mi orası da.
Aslında Diyarbakır Bahçeci bize daha yakın. Şanlıurfa da oturuyorum. Orda yapan var mı
Bende oraya daha sıcak bakıyorum. Bi yandan yapmışken o kadar para vermişken en iyisi olsun. Ama eşimin işleri var istanbula gitsek kalacak yerimiz var 2 gorumcem orda. Ama en az 2 ay kalmamız lazım. Diyarbakır olsa en azından arabamizla günlük gidip donebiliriz. 2 saatlik yol zaten.O zaman yer aramayin bosuna diyarbakirdaki iyi