2020 de doğum yapacak tüp bebek hamişleri gelin berber gün sayalım🤗

Ikiz degil benim ama yuruyus yapiyorum doguma yardimci olacagi soyleniyor ve 15 dakikalik yuruyus bisey degil zaten. Hafif bi sekilde yurunebilir bence
Yapıyorum iyi geliyo şükür. Benim ilki bormal doğmadığı için bunlar da normal doğum olmayacak ne yazıkki. İnşallah erken gelmelerine sebep olmaz 15 dakika

Kizlar neler aldiniz simdiye kadar ? Ben pek bisey almadim acikcasi bikac body.. Alınacak o kadar sey var ki gözüm korktu bi liste mi yapsak alinmasi gereken seylerle ilgili

İnternet siteleri ve uygulamalarda listeler var. Onları kullanacağım ben sanırım. Biz henüz bir şey almadık. Cinsiyet bile belli olmadı malum. Kasım gibi ufaktan başlarım diye düşünüyorum. Eşim salona hali almak istediğimi duyunca bana eve masraf yapma yılbaşına hızlı gireceğiz diyor geçen gün. E hepsini toplu alırsan hızlı girersin tabi diyecektim de şimdilik çok erken diye ses etmiyorum.

Internetten indirdigim listedeki bir suru seyi eledim ben. Cok fazla ivir zivir var.

Kiyafet alisverisim bitti. Yenidogan kiyafetlerini cok az aldim genelde 0,3 e yoneldim

mrb arkadaşlar 21 haftalık hamileyim.ense kalınlığı ve burun eğriliği iyi dediği için. ikili ve üçlü tarama testi yaptırmadım. bugün fetal eko yaptırdım.. sağ ventrikülde ekojen odak izlendi dedi... kadın doğum doktoruma gösterdim haftaya mutlaka detaylı ultrason yaptır.. bakalım dedi. endişelendim açıkçası.. inşallah bir sıkıntı çıkmaz :-(
bu konuda yardımcı olabilecek bir arkadaşımız var mi ?

Herkeze merhaba arkadaslar bana 12 eylülde 3.gün embriyosu transfer edildi 24 eylül test günümdü kanda 157.5 cıktı cuma günü birdaha tahlil yapcaz değer nasıl tecrübeli arkadaşlar beni bilgilendire bilirmi

Herkeze merhaba arkadaslar bana 12 eylülde 3.gün embriyosu transfer edildi 24 eylül test günümdü kanda 157.5 cıktı cuma günü birdaha tahlil yapcaz değer nasıl tecrübeli arkadaşlar beni bilgilendire bilirmi
insallah değeriniz ikiye katlanır hayırlı olsun.. Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Canım benim ilk gebeliğimde kalpte ekojen odak ve birkaç olumsuzluk daha vardı çok üzülüp kendimi harap ettim ve yırtdışında yapılan bi teste başvurdum şükür sağlıklıydı bebeğim. Şimdi de ikizlere gebeyim bunlar tedaviyle oldu tabi. 21. Haftamdaki detaylı ultrasonda birinşn kalbinde ekojen odak izlendi ama yapacak bi şey yok bu konuda . Detaylı ultrasonda zaten bebek hasta ya da değil sonucunu vermiyor. Ben kafaya taktığıma çok pişmanım o yüzden bu gebeliğimdekibi ğek önemsemiyorum. Sen yine de detaylıyı yaptır tabi ama endişe edip de bebişini de üzme

tsk ederim.. bugün riski gebe uzmanı detaylı ultrason yaptı.. kalpteki parlaklığın 30. haftayadan sonra kaybolur.. bebegin sağlıklı dedi..

tsk ederim.. bugün riski gebe uzmanı detaylı ultrason yaptı.. kalpteki parlaklığın 30. haftayadan sonra kaybolur.. bebegin sağlıklı dedi..
Aynen öyle kaybılmasa bile bebeğin hasta olduğunu söyleyemiyo hiçkimse kaldıki hiçbir belirti olmayan bi bebeğin bile sağlıklı olanileceğine garanti veremiyolar. En iyisi tevekkül edip dua etmek hakkımızda hayırlısı

Kizlar hepinize merhaba. Belim 2 gundur çok agriyo sizin varmıydı böyle şikayetleriniz. Ankarada olanlar hangi hastanede doğum yapacaksınız sonuçta ikiz gebelikler riskli. Yenidoğan yoğun bakım ünitesi olması onemli

amin inşallah.. Rabbim sağlıklı hayırlı bir şekilde bebeğimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Bel Ağrısı ilk zamanlar daha çoktu bende bu aralar rahatım şükür. Bende Ankara’dayım TOBB’da yapıcam Doğumu. Kesinlikle yenidoğan y.b. Olmalı diye düşünüyorum ben de

Kızlarr sizde de göğüs kafesinin altında ağrı oluyor mu özellikle otururken

Kızlarr sizde de göğüs kafesinin altında ağrı oluyor mu özellikle otururken

Evet canim sol tarafimda oluyor batma gibi. Doktoruma sordum, yanlış pozisyonda oturmaktan dedi. Dik oturmaya calisicaksin hatta sirtini geriye doğru acarak oturacaksın arkana minder koyup o zaman geçiyor... benim 2-3 haftadir geceleri ellerim uyusuyor sabahlari kalkinca da bileklerim ve basparnaklarim da agri oluyor ozellikle belli hareketleri yaparken, corap giymek gibi vs. Karpal tunnel sendromu dediler, gecmesini bekliyorum insallah gecer ödemden de oluyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…