Evet canim sol tarafimda oluyor batma gibi. Doktoruma sordum, yanlış pozisyonda oturmaktan dedi. Dik oturmaya calisicaksin hatta sirtini geriye doğru acarak oturacaksın arkana minder koyup o zaman geçiyor... benim 2-3 haftadir geceleri ellerim uyusuyor sabahlari kalkinca da bileklerim ve basparnaklarim da agri oluyor ozellikle belli hareketleri yaparken, corap giymek gibi vs. Karpal tunnel sendromu dediler, gecmesini bekliyorum insallah gecer ödemden de oluyormus
Arkadaşlar transferin kaçıncı günü kese için gittiniz birde karından mı , vagşnal mı ultrason a baktırdınız
Bence riske atma 2 gün kalabileveğin bir yer varsa evin ilaçlandığında orda kal.. son haftalara da geldik artıkKizlar evde kalorifer böceği oluyor da, evi ilaclatmak istiyorum kokusuz ilaclar var ya. Bi zarari olur mu bilemedim simdi ne dersiniz ?
Bence riske atma 2 gün kalabileveğin bir yer varsa evin ilaçlandığında orda kal.. son haftalara da geldik artık
Arkadaşlar transferin kaçıncı günü kese için gittiniz birde karından mı , vagşnal mı ultrason a baktırdınız
İnşallah 30 u da gecersin canımİyi akşamlar kızlar
Göğüs altında özellikle sağ tarafta ağrı bende de var kaburgalarımda çok şiddet oluyor oturmak çok zor çoğul oldukları için normal dedi Dr
Bugün ciğer geliştirici iğnenin ilk dozu yapıldı yarın ikinci olacak inşallah
Bu güne getiren rabbime hamd olsun inşallah en az 30 oluruz
Benim ikizlerim iyilerHanımlar bebişler nasıl sizler nasılsınız burası pek sakinalışverişler nasıl hazırlıklar bitiyor mu
oyy maşallah hep böyle birbirine yakın büyüsünler ikiside sağlıkla gelişsinBenim ikizlerim iyilertekme atıp duruyorlar kızım müziği seviyor oğlum çok tepki vermiyor müzikte
24 haftasında kızım 600 gram oğlum 570 gram hemen hemen aynı kilo be uzunluktalar
Senin bebişler ne yapıyor nasıl gidiyor
oyy maşallah hep böyle birbirine yakın büyüsünler ikiside sağlıkla gelişsinbenim oğlumda çok şükür iyi dün kontrolümüz vardı 26+0 813 gr olmuş şeker yüklemesi yapıldı bir sıkıntı yok çok şükür protein kaçağından şüphelendik ondada sıkıntı çıkmadı. Ayrıntılı ultrasonda beyinde sol koroid pleksusta 2 adet kist izlenmişti o hala duruyor doktor kapanır dedi bakalım onuda atlatırsak bir oh çekip doğumu bekleyeceğiz
sağlık ocağında aile hekimim idrar testi istemişti orda şüpheli çıkmış bende kontrole gidince söyledim bazen eser miktarda cıkabılır dedi kendisi tahlil istedi çünkü şimdiye kadar da hep yapıldı hastanede hiç öyle birşey yoktu sağlık ocağında öyle cıktı. Ama çok şükür yokmuşProtein kaçağından neden şüphelendiniz canim ?
Slm kızlar hamilelik nasıl gidip 17+3 oldukk biz artık ağırlamaya başladım benne
calisiyommm e yürüyerek gidip gelmeye calisiyommm ikiz olunca baya zorlanıyor ama çalışabilir kadar devam edicem 32 haftaya kadar fakat genelde Tub bebekler 6 aylık doğabikiomus çok korkuyor büyüzden sağlıklı beslenip ama sürekli hasta okuyorum bennAgirlastim diye hareketlerini kisitlama bende oyle diyodum ama o agirlasma bisey degilmis. Her gecen gun zorlasiyor 23 ten sonra
Ben 6 mayısta transferim gerçekleşti 17 sinde muayeneye gittim kasık ağrım çok fazla diye kistlerim vardı diye karından göremedi keseleri vajinal ultrasonla gözüktüler aynı günArkadaşlar transferin kaçıncı günü kese için gittiniz birde karından mı , vagşnal mı ultrason a baktırdınız
Benim iştahım fena açık mide yanmam olmasa her daim yemek yiyebilecek durumdayımAgirlastim diye hareketlerini kisitlama bende oyle diyodum ama o agirlasma bisey degilmis. Her gecen gun zorlasiyor 23 ten sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?