Ay canım çok sevindim sukur rabbime ınslalah bende hayırlıca görürüm pazartesi benim de kontrolBende çookk şükür kesemi gördüm bugün sat a göre 4+5 kese ölçüme göre 4+4 çok şükür uyumlu6205 bhcg ile karından gördük minik kesemizi 10 gün sonra tam 6 haftalıkken ikinci kontrolümüz olacak
Maşallah süphanallah canım oldu bak çok şükür darısı kalp Atışına inşallahBende çookk şükür kesemi gördüm bugün sat a göre 4+5 kese ölçüme göre 4+4 çok şükür uyumlu6205 bhcg ile karından gördük minik kesemizi 10 gün sonra tam 6 haftalıkken ikinci kontrolümüz olacak
Çok şükür canm Allah razı olsun amiinnMaşallah süphanallah canım oldu bak çok şükür darısı kalp Atışına inşallah
Ayyy maşallah canım sağlıkla gelsinler bebislerÜç gündür sancım vardı bugün çoğalınca korktum acile gittim kızlar üçüzlerim olacak inşallah herşey yolunda idrar yolu enfeksiyonu varmış iyiki gitmişim ilaç verdi Dr haftaya kalp atışı için gidicem inşallah
Bhcg değerlerin nasıldı canım paylaşırmısınÜç gündür sancım vardı bugün çoğalınca korktum acile gittim kızlar üçüzlerim olacak inşallah herşey yolunda idrar yolu enfeksiyonu varmış iyiki gitmişim ilaç verdi Dr haftaya kalp atışı için gidicem inşallah
Amin canım inşallah Allah razı olsunAyyy maşallah canım sağlıkla gelsinler bebisler
10.gün 286.75. 12.gün 615.15. 18.gün 9427Bhcg değerlerin nasıldı canım paylaşırmısın
Maşallah canım sağlıkla gelsinlerÜç gündür sancım vardı bugün çoğalınca korktum acile gittim kızlar üçüzlerim olacak inşallah herşey yolunda idrar yolu enfeksiyonu varmış iyiki gitmişim ilaç verdi Dr haftaya kalp atışı için gidicem inşallah
Çok teşekkür ederim canımMaşallah canım sağlıkla gelsinler
Varmı bulantın ağrın canımÇok teşekkür ederim canım
Korkmaya başladım10.gün 286.75. 12.gün 615.15. 18.gün 9427
Dün gözümden kaçmış yazın sağolasın canm ne kadarlık oluyorsun görürsün ben erken gittim biraz bhcg çok yükseklerde benm o yuzden dayanamadmAy canım çok sevindim sukur rabbime ınslalah bende hayırlıca görürüm pazartesi benim de kontrol
Bulantım yok çok şükür ağrılarım da azaldı Dr antibiyotik fitil verdi birde suya katıp içmem için toz ilaç verdi daha iyiyimVarmı bulantın ağrın canım
Senin kaç tane koydular canım aslında çoğu zaman kan sonucuyla çokta bağlantılı olmuyorKorkmaya başladımbenimde 12.gün 836 15.gün 2876 16.gün 6200 dün baktırdım tek gözüküyordu sonradan cıkmasınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?