2020 de doğum yapacak tüp bebek hamişleri gelin berber gün sayalım🤗

Kızlar göğsümden süt gelmeye başladı bugün, doktoruma sordum bazen erken gelebiliyor dedi sizde var mı başına gelen?

oksapar kan sulandırıcı kullanan var mi ?? iğneyi nerden vuruyorsunuz ? ben göbekten yapıyordum ama artık zorlaniyorum. koldan kendim yapamıyorum.. bacaktan yap dedi doktor ama çekiniyorum

arkadaşlar 26 haftalık hamileyim. hamilelikte hemoroid sorunu yaşayan var mi ??? birkaç haftalık sıkıntı yaşıyordum. az az kan geliyordu peçeteye.. bugün daha fazla kan geldi.. ne yapmalıyım ? korktum bir anda kan görünce.. acaba doktoruma gitsem mi ki ??? bide kan sulandırıcı oksapar kullanıyorum.

Kızlar bebek yatağı olarak hangi markayı tercih ettiniz beşiklerimiz geldi şimdi yatak bakıyorum onlara oğluma pamuktan yaptırmıştım yatak annem en sağlıklısı o demişti bunlara da mı pamuk yaptırsam bilemedim

cok şükür bende iyiyim 😁😂 aynen bizde büyüyoruz çok şükür 😍😊
arkadaşlar 26 haftalık hamileyim. hamilelikte hemoroid sorunu yaşayan var mi ??? birkaç haftalık sıkıntı yaşıyordum. az az kan geliyordu peçeteye.. bugün daha fazla kan geldi.. ne yapmalıyım ? korktum bir anda kan görünce.. acaba doktoruma gitsem mi ki ??? bide kan sulandırıcı oksapar kullanıyorum.

ender saracla ceyda düvencinin bir videosu var onun icin, YouTubedan izleyebilirsiniz

Kızlar hamileyken fitil kullanan var mı idrar yolunda enfeksiyon çıktı doktor da fitil kullan dedi yoksa ilerde erken Doğuma neden olabiliyor enfeksiyon dedi , ama yanma sızı yok sadece sarı renk akıntı var afedersiniz , kullansam mı kararsızım bol suyla geçmez mi bu.

Kızlar hamileyken fitil kullanan var mı idrar yolunda enfeksiyon çıktı doktor da fitil kullan dedi yoksa ilerde erken Doğuma neden olabiliyor enfeksiyon dedi , ama yanma sızı yok sadece sarı renk akıntı var afedersiniz , kullansam mı kararsızım bol suyla geçmez mi bu.
Enfeksiyon yıkama ile falan gitmiyor eğer fitil önerdiyse bence kullan riske atma

Back
X