2020 de doğum yapacak tüp bebek hamişleri gelin berber gün sayalım🤗

Kızlar hamileyken fitil kullanan var mı idrar yolunda enfeksiyon çıktı doktor da fitil kullan dedi yoksa ilerde erken Doğuma neden olabiliyor enfeksiyon dedi , ama yanma sızı yok sadece sarı renk akıntı var afedersiniz , kullansam mı kararsızım bol suyla geçmez mi bu.
Canım bol su içmek demek istemiştim .

Kizlar bende 31 ekimde guzel haberi aldim. 12. Gun Degerm 268. Merkezdeki kadin bidaha kan tahlili yapmadan 10 gun sonra kese gormeye gelin dedi ama benm icim rahat etmedi 14. Gun tekrar kan verdm bu kez 536 cikti cok sukur. 2. Gun embriyosu 1. Kalite ve2. Kalite olarak 2 tane transferm oldu hic lekelenmem olmadi ama acaba ikiz mi 🤭

Kizlar bende 31 ekimde guzel haberi aldim. 12. Gun Degerm 268. Merkezdeki kadin bidaha kan tahlili yapmadan 10 gun sonra kese gormeye gelin dedi ama benm icim rahat etmedi 14. Gun tekrar kan verdm bu kez 536 cikti cok sukur. 2. Gun embriyosu 1. Kalite ve2. Kalite olarak 2 tane transferm oldu hic lekelenmem olmadi ama acaba ikiz mi 🤭
hayırlı olsun. Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. keseyi görmeden net birşey diyemeyiz.
bende aynı durumdaydim. keseyi görünce söyledi doktor. tek olduğunu..

Benim bu 4. Denemem 14 yılık evliyim iki kez normal hamile kaldım ama kimyasal oldular sonra birdaha normal olmadı 4 kez aşılama hepsi negatif ilk tüp bebekte kızıma kavuştum çok şükür 9 yaşında sonra kardeş için geçen yıl tekrar denedim taze tutmadı 3.deneme dondurulmuş tuttu fakat ocak ayında kalbi durdu kürtaj oldum buda yine son kalan dondurulmuşları denedim 3 tane koydular dün çift çizgi çıktı ama kan için pazartesi günüm walla çu takvim için zor tutuyorum kendimi
Ocak ayinda kalbi duran bebeginiz kac haftalikti?

Kızlar ikili testte beta değerim çok yüksek çıkmış bu risk anlamına mı geliyor beta değeri yüksek çıkan oldu mu aranızda

Ya bende çok korktum dün, bir gün önce de inanılmaz kusmuştum bugün de bi halsiz gibiyim bişeyler oluyo ama anlam veremiyorum 🤦🏻‍♀️
Büyüdükleri için böyle oluyor dedi drum
Bazan okadar sertleşiyorki karnım kımıldayamıyorum bile
Benim kontroller haftada bire düştü dün yine ciğer geliştirici iğne yapıldı bugün ikinci doz inşallah 33 34 olursam çok iyi olacak

Büyüdükleri için böyle oluyor dedi drum
Bazan okadar sertleşiyorki karnım kımıldayamıyorum bile
Benim kontroller haftada bire düştü dün yine ciğer geliştirici iğne yapıldı bugün ikinci doz inşallah 33 34 olursam çok iyi olacak
İnşallah canım inanıyorum ben🙏🏼 Ayakta kalmamaya, susuz kalmamaya çalış, sağlıklı beslenmeye devam et. Az kaldı Allah’ın izniyle. Bak 30 olursak diyordun. Onu da geçtin. 34 ü de görcen ve geçicen inşallah 🙏🏼

İnşallah canım inanıyorum ben🙏🏼 Ayakta kalmamaya, susuz kalmamaya çalış, sağlıklı beslenmeye devam et. Az kaldı Allah’ın izniyle. Bak 30 olursak diyordun. Onu da geçtin. 34 ü de görcen ve geçicen inşallah 🙏🏼
Amin canım inşallah
Rabbim hepimizi korusun kucağımıza almayıda nasip etsin inşallah

Ya arkadaslar bende pazartesi keseyi gormeye gidecegim ve pozitif haberini aldgmdan beri elimi kasigam koydgmda kalp atisi gibi tik tik bisey atiyordu bugun elimi koyuyorum hicbisey hissetmiyorum boyle bisey yasayan var mi zayif kadinlar hissedermis gebelikte bunu ama bugun hicbisey hissetmiyorm canim cok sikildi

Ya arkadaslar bende pazartesi keseyi gormeye gidecegim ve pozitif haberini aldgmdan beri elimi kasigam koydgmda kalp atisi gibi tik tik bisey atiyordu bugun elimi koyuyorum hicbisey hissetmiyorum boyle bisey yasayan var mi zayif kadinlar hissedermis gebelikte bunu ama bugun hicbisey hissetmiyorm canim cok sikildi
Daha keseyi yeni görecekmişsin , mümkün değil kalp atışı falan hissetmen. Sıkma canını, ultrasonla bile göremezsin belki kalp atışını, keseyi gördükten bir iki hafta sonra görebilirsin duyabilirsin belki. Bu biraz bana hurafe gibi geldi

Daha keseyi yeni görecekmişsin , mümkün değil kalp atışı falan hissetmen. Sıkma canını, ultrasonla bile göremezsin belki kalp atışını, keseyi gördükten bir iki hafta sonra görebilirsin duyabilirsin belki. Bu biraz bana hurafe gibi geldi
Bende kalp atisi oldguna inanmiyorum aynen mumkun degil ama gebelikle baglanti kurdm cnku kan verip sonucu beklerken elimi tesadufen kasgma gotrdgmde attgini hissettm ve ilk defa boyle bisey hissetmstm ve sasrmstm bu ne ya die. Sonra pozitif oldgnu ogrennce sonucun gebelige bagladm ve o gunden beride hep atiyordu ozellikle yol yururken sinirlenndgmde vs hizlaniyordu. Bugun neredeyse hic yok. Olmsz bir durummu die endiselendm ins damar falandir alakasiz biseydir gebelikle

Back
X