2020 de doğum yapacak tüp bebek hamişleri gelin berber gün sayalım🤗

Ya arkadaslar bende pazartesi keseyi gormeye gidecegim ve pozitif haberini aldgmdan beri elimi kasigam koydgmda kalp atisi gibi tik tik bisey atiyordu bugun elimi koyuyorum hicbisey hissetmiyorum boyle bisey yasayan var mi zayif kadinlar hissedermis gebelikte bunu ama bugun hicbisey hissetmiyorm canim cok sikildi
Arkadaşım o atış bende de var bunun nedeni bence rahmin daha fazla kan Pompalamaya geçmesi. damarlar da genişliyor.

Kizlar ne durumdasiniz? 27. Haftaya girmemle yorgunluk belirtileri hissetmeye basladim. İşten gelip yemek hazirladiktan sonra enerjim kalmıyor, bel agrisi da başladı. Sizde ne var ne yok ?

Hayırlı akşamlar bende Eylül 11 de tüp bebek yaptım çok şükür şuan 11+1 günlük hamileyim ve ikiz muhtemelen doğum Nisan mayis gibi sanki günler hiç gecmiyo çok şükür bir sıkıntım yok bakalım ne olcak

Kizlar ne durumdasiniz? 27. Haftaya girmemle yorgunluk belirtileri hissetmeye basladim. İşten gelip yemek hazirladiktan sonra enerjim kalmıyor, bel agrisi da başladı. Sizde ne var ne yok ?
Off bende 27. Haftayi gorur muyum ya. Daha pazartesi kese gormeye gidecegim. 🙈 12. Haftayi cikarsam bir oh cekecegim dusuk riski dusmus olacak en azndan. 12. Hafta bile vallahi hayal geliyor

Hayırlı akşamlar bende Eylül 11 de tüp bebek yaptım çok şükür şuan 11+1 günlük hamileyim ve ikiz muhtemelen doğum Nisan mayis gibi sanki günler hiç gecmiyo çok şükür bir sıkıntım yok bakalım ne olcak
Neredeyse 3 aylk olmus en gec 7. Haftaya kadar belli oluyor ikiz olup olmadigi. Bence artik sizinki de bellidir

Birde 11 eylulden bu yana daha 2 ay oldu siz nasil 3 aylksiniz🙈 anlamadm

Off bende 27. Haftayi gorur muyum ya. Daha pazartesi kese gormeye gidecegim. 🙈 12. Haftayi cikarsam bir oh cekecegim dusuk riski dusmus olacak en azndan. 12. Hafta bile vallahi hayal geliyor

Ben de senin gibi 12ye gelsem diye dua ediyordum, sonraki haftalar cok çabuk geçti hic bisey anlamadim. Allah hepimize bebeklerimizi saglikla kucağımıza almayi nasip eder insallah

Allah sağlık versinde günler çabuk geçer.. hayırlısıyla bebeginizi kucağınıza alın inşallah

Ben de senin gibi 12ye gelsem diye dua ediyordum, sonraki haftalar cok çabuk geçti hic bisey anlamadim. Allah hepimize bebeklerimizi saglikla kucağımıza almayi nasip eder insallah
Aminn insallah. Peki 12. Haftaya kadar nelere dikkat ettiniz? Camasir astiniz mi? Evi makinayla almak silmek utu gibi isler yaptnz mi?

Aminn insallah. Peki 12. Haftaya kadar nelere dikkat ettiniz? Camasir astiniz mi? Evi makinayla almak silmek utu gibi isler yaptnz mi?
İşe gittim ev işlerini yaptım şehir dışına gezmeye gittim eğildim kalktım uzandım 😂😂 yani anlayacağın ağır kaldırmak haricinde yapışabilecek her şeyi yaptım şu an çok şükür bebişlerim sağlıklı 28 haftadayız erken doğum riskim yok çok şükür 🤲🤲 zaman gelip geçiyor ilk kese görseydim diyorsun sonra kalp atışını duysaydım diyorsun sonra hareket ettiğini görsem diyorsun sonra cinsiyetini öğrensem diyorsun sonra hareketlerini hissetsem diyorsun 25 haftadan sonra da erken doğumdan korkuyorsun

Benim 29 bitti epey ağırlaştım ayakta durunca bel ağrısı karın ağrısı karışıyo yatakta dönmek de zorlaştı bakalım 35 i görürrz inşallah

Kizlar camur gibi kahverengi fazlaca akintilar normal mi crione jel mi yapiyor yoksa kanama mi bu anlam veremedim ignede vuruluyorum bu arada

Arkadaslar 5+1 deyim bugun. Doktorda randevumuz vardi. Vajinal olarak Keseyi gorduk ama bebek gorunmedi. Doktor bebek zaten gorunmez erken dedi. Ama internette 5. Haftada vajinal gorunur diyor. Bunda bir gariplik yok mu?

Arkadaslar 5+1 deyim bugun. Doktorda randevumuz vardi. Vajinal olarak Keseyi gorduk ama bebek gorunmedi. Doktor bebek zaten gorunmez erken dedi. Ama internette 5. Haftada vajinal gorunur diyor. Bunda bir gariplik yok mu?
Merak etme canım doktorun söylediği gibi çok erken daha gözükmez siyah nokta şeklinde gözükür

Bende 5+2 yim canım yarında benim kese için randevum var. Hayırlısı ile inşallah göreceğiz 🙏🙏🙏

Bende 5+2 yim canım yarında benim kese için randevum var. Hayırlısı ile inşallah göreceğiz 🙏🙏🙏
Insallah canm gorunce buradan yazarsn bakalm bebegi gorebilecek msnz. Bebegi goremezseniz doktora yolk kesesini de gorup gormedigini sorun. Allah korsn yolk kesesi bos gebelik olmadgnin en buyuk belirtisi. Biz bebegi gormedk ama kese icinde yolk keseside gorndu ama gornmemesi kesn bos oldgu anlamina gelmiyor tabiki

Back
X