Ben de şimdi bakıyorum ona netten sleepy natural var 1 numara onda. Alıcam bir de 0 numara alıcam benimkiler prematüre olabilir diye
Merak ettiğin için teşekkür ederim canım
Malisef ben kandil gecesi doğum yaptım
Yavrularım yoğun bakımda durumları kötü rabbime onları bana bağışlaması için dua ediyorum
Sizde dua edin lütfen çok zor günler yaşıyorum
3uz bebekleri oldu barnimin canım ikiz değil inşallah 3 bebeğide sağ salim kollarında olucak en kısa zamandaHem tüp bebek annesi hemde prematüre annesi oldun Allah güç kuvvet versin cnm Allah kerim sağlıkla iki bebeğini de alıp hastaneden çıkmak nasip olsun. 28 haftalık 950gr 37 cm doğdu benim de oğlum ve 70 gün yoğum bakıma hergűn gittim oğluma süt götürüyordum. 2 ameliyat geçirdi bebeğim. Çıktığında hala minacikti.
Sen daha da güçlü olmalısın. Senin bide ikiz bebeklerin oldu. Dualarım seninle
3uz bebekleri oldu barnimin canım ikiz değil inşallah 3 bebeğide sağ salim kollarında olucak en kısa zamanda
Maşallah 28 haftalık kaç gram doğdu bende 30 haftalık oldum bebekler 1400 gram anca varlar doğarlar da sorun çıkar diye ebdişeliyim. Bende ilk oğlum da prima kullanmıştım ama sleepy de hoşuma gittiSağlıklı doğumun olsun inşallah. Benim oğlum 28 haftalık doğdu. Eve getirdiğimde 1800 gr 42cm dı prima nin prematüre bezini kullandım çok memnun kaldım. Sonra bende sleepye döndümpaylaşmak istedim
Rabbim tez zamanda sağlıklarına kavuşup kucağına almayı basip etsin. İyi düşün iyi olsun bu kadar zaman taşıyabildin dayandılar şimdi de gayret ederler allahın izniyleMerak ettiğin için teşekkür ederim canım
Malisef ben kandil gecesi doğum yaptım
Yavrularım yoğun bakımda durumları kötü rabbime onları bana bağışlaması için dua ediyorum
Sizde dua edin lütfen çok zor günler yaşıyorum
Maşallah 28 haftalık kaç gram doğdu bende 30 haftalık oldum bebekler 1400 gram anca varlar doğarlar da sorun çıkar diye ebdişeliyim. Bende ilk oğlum da prima kullanmıştım ama sleepy de hoşuma gitti
Pamuk kullandiniz mi?? Sampuan ne kullanicaksiniz? Bez sleep mi? İslak mendil yebidogan ne kullanidiniz? Suanda bir onerjniz varmidir?Sağlıklı doğumun olsun inşallah. Benim oğlum 28 haftalık doğdu. Eve getirdiğimde 1800 gr 42cm dı prima nin prematüre bezini kullandım çok memnun kaldım. Sonra bende sleepye döndümpaylaşmak istedim
Kızlar ikizlerimle 28. Haftamızdayız, 3 gün önce kayın pederimi kaybettik, ondan önce 4 gün yoğun bakım kapılarında sabahladık, beklenmedik ani kalp krizi olunca herkes şoka girdi, yürüyerek girdiği hastaneden bi daha çıkamadı. dua edinde tüm bu stres yorgunluk erken Doğuma sebep olmasın. Eşimde çok kötü durumda, baba olacak zamanda babasız kaldı, sizden bolca sabır dilemenizi istiyorum bizim için
Pamuk kullandiniz mi?? Sampuan ne kullanicaksiniz? Bez sleep mi? İslak mendil yebidogan ne kullanidiniz? Suanda bir onerjniz varmidir?
Islak mendil yerine ıslak pamuk kullanmanı tavsiye ederim neticede ıslak mendil parfümlü oluyo. Bebek temizleme pamuğu en sağlıklısı bence .Pamuk kullandiniz mi?? Sampuan ne kullanicaksiniz? Bez sleep mi? İslak mendil yebidogan ne kullanidiniz? Suanda bir onerjniz varmidir?
Allah razi olsun tesekkur ederimPrima nin prematüre bezini kullandım. Uni baby yeni doğan ıslak mendil ilk zamanlar su ile duruladım. Krem yağ vs çok. Sonra başladım. Bebek kıyafetlerini ayrı yıkıyorum makinede deterjan kullanmadım.
Sağlıkla kavuşman dileğiyle ❤
Tesekkur ederimIslak mendil yerine ıslak pamuk kullanmanı tavsiye ederim neticede ıslak mendil parfümlü oluyo. Bebek temizleme pamuğu en sağlıklısı bence .
Merak etme canım çok koyu ve çok fazla kanama olmadığında korkulacak bir durum değil yine de kanamayı doktoruna iletirsin doğru bilgiyi alırsın ama için rahat olsun bişey yokturHanımlar benim. Bugün baya misafir vardı genelde ayaktayım ve hafif pembe leke geldi şimdi uzandım. Ayaklarımı diktim. Sırtıma da ağrı girdi salı ilk muayene olacak çok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?